Nokia Lumia 920 Pro Camera Vs Normal Kamera :)

Sponsorlu Bağlantılar

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Lumia 920 Pro Camera Vs Normal Kamera :)
Enstantane Hızı Düşük şekilde gece 02:00 da ev içinde çekilmiş dışarıdan gelen ışık sadece sokak lambası

Pro cam Çekilmiş
ISO : 1000
Enstantane Hızı : 4s (En son)
Beyaz Dengesi : Oto
Flaş : Kapalı

Normal Kamera ile Çekilmiş
Flaş : Kapalı
Mod : Otomatik

Pro kamerada iso değeri yüzünden noktacıklar çok belirgin ama bence flaş kullanmadan çekildiği için yeterince üstün diğer akıllı telefonlara göre

ÖEY

ÖEY

Üye
Pro cam'in ne kadar iyi bir uygulama olduğu yine ortaya çıkmış:oke:

respection123

Üye
Yapmayın Arkadaslar Siz Böle Yapıorsunuz Dahada Çok Canımız Çekiyor :naughty:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bir de ISO yu 3200 e çekip koysaydın. Noktalar uçuşuyor ama "Ben Lumia yım, bu kadar ışık alırım" diyor resmen telefon :D

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Bir de ISO yu 3200 e çekip koysaydın. Noktalar uçuşuyor ama "Ben Lumia yım, bu kadar ışık alırım" diyor resmen telefon :D
bu gecede 3200de çekerim :D:D o zmnda fotoğrafın her yerinde kar taneleri varmış gibi olur ama nse :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:oke:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
normal çekimde klima görünmüyor bile :ehe

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Telefonun normal çekiminde bile diğer telefonlardan çok daha aydınlıktı, Procam le farkı bastı nokia

sekajmer

sekajmer

Üye
Normal kamerayla çektiğim fotoların hepsini sildim len :D:D

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun normal çekiminde bile diğer telefonlardan çok daha aydınlıktı, Procam le farkı bastı nokia

aynen katılıyorum :oke: bence artık bide normal kamerayı kaldırsınlar :D böle bi uygulama varken normal kamera sadece yer tutmaktan ibaret olur bence :) çünkü pro cam varken diğerinin kullanılacağını sanmam :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Otomatik ayarlarda çekilen fotoğraflarda hiç bir fark yok.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
güzel çekimler olmuş :good:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Otomatik ayarlarda çekilen fotoğraflarda hiç bir fark yok.
hAYIR hayır var ben iki kameraylada otomatşk çektim ve ölümüne yakınlaştırdım pro cam çok ama çok az daha net çekiyor tesadüf olamaz çünki baya denedim

q0nzalez

q0nzalez

Üye
    Konu Sahibi
aynen yakınlaşmada ve sonrasında netleştirmede fark var biraz. ve en büyük farklardan biride odaklama.
Pro Camera

Normal Kamera

normal kamera ile parmağa dokunarak odaklasam bile yakın mesafe olduğu için sanırım odaklamıyo

ArMaGeDdOn_87

Üye
arkadaşlar bu procamera uygulaması nasıl ? yükleyelimmi ?

ArMaGeDdOn_87

Üye

Amber güncellemesini yaptıysan hiç durma mutlaka yukle
Ben OTA'dan GDR2 güncellemesini yaptım,amber güncellemesi henüz gelmedi ama mağazada arattığımda Nokia Pro Cam diye bi uygulama çıkıyo bu sizin bahsettiğiniz uygulamamı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Evet, yalnız kullanabilmek için Amber yüklü olması gerekiyor

Hagios

Hagios

Üye
Evet, yalnız kullanabilmek için Amber yüklü olması gerekiyor

Hayır alakası yok. Sadece GDR2 yüklü telefonlarda pro cam'ı kullanabilirler.Amber bazı özelliklerini iyileştiriyor.Fakat arkadaşın sadece GDR2 yüklemiş olması kullanmasına engel değil.

Ben OTA'dan GDR2 güncellemesini yaptım,amber güncellemesi henüz gelmedi ama mağazada arattığımda Nokia Pro Cam diye bi uygulama çıkıyo bu sizin bahsettiğiniz uygulamamı ?

Evet.Sanırım OTA ile güncelledin ve sadece GDR2 yükledin.Pro cam'ı indirip kullanabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt