Asphalt 8: Airborne v1.0.0 (Unlimited Gold/Money/Exp)

Sponsorlu Bağlantılar

blade5234

blade5234

Üye
LG Optimu Hub Çalışırmı... Bilgi..?

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ben marketten satın almıştım yüklü telefonda sadece hileyi nasıl uygularım?

serhad58

serhad58

Üye
Linklerin bazıları ölü. Teşekkürler.

atilim26

Üye
profilden isim değiştirmek isteyince tel kapanıyor :((

jeliboncocuk

Üye
Ben marketten satın almıştım yüklü telefonda sadece hileyi nasıl uygularım?

hile yapma bence çünkü ben hileli kullandığım için adamlar tespit emişt artık oyuna giremiyorum hep uyarı çıkıyor hesabınız bloke edildi diye bende oyunu sildim :(.Tekrar yükledim ama soru devam etti...

baho66

Üye
Bende s3 var ama acamadim yardim edecek varmi?

- - - Eklendi - - -

Bende s3 var ama acamadim yardim edecek varmi?

kemal123456

kemal123456

Üye
kardesım ellerıne saglık s4 te mukemml calıstı

- - - Eklendi - - -

kardesım ellerıne saglık s4 te mukemml calıstı

• Beğen
Tepkiler: ANIL
NIGHTS WATCH

NIGHTS WATCH

Üye
Note 2 de lisan kontrolünde oyundan atıyor. Yardım lütfen ?

Chorjchak

Chorjchak

Üye
Emek var teşekkürler. Ama bence hilesiz oynamak daha iyi.

goztepe25

Üye
S3 Mini de en yüksek grafikte sorunsuz çalıştı teşekkürler :) :)

dokikara1997

Üye
S4 de çalışmadı :( açıyor çince resim çıkıyor bir süre sonra siyah ekranda beyaz dönüyor saliseler sonra kapanıyor s4 de çalıştıran varsa yazsın yazık oldu boşuna indirdim

Remember Me

Remember Me

Üye
S4 de çalışmadı :( açıyor çince resim çıkıyor bir süre sonra siyah ekranda beyaz dönüyor saliseler sonra kapanıyor s4 de çalıştıran varsa yazsın yazık oldu boşuna indirdim
uygulamayının önbelliğini ve verilerini temizle. Tekrar yükle oyunu 1 defalığına internetle çalıştır...
eğer kapanırsa tekrar oyunu aç ama bu sefer internetsiz :oke:

muikka

Üye
Note 2 de lisan kontrolünde oyundan atıyor. Yardım lütfen ?
kardeşim benim cihazımda note 2 . nerde hata yaptığını söyleyim orjinal apk yı kaldırdığında otomatikman telefon hafızasındaki android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM apkmania.com klasörü ve içeriği silinmiş oldu . sen kuru kuru bu apk yı yükleyince veritabanına ulaşamıyor doğal olarak atıyor seni :) yanlız harici hafızaya değil telefon hafızasında olması gerekiyor bu klasör.
esenle kal :)

G305305

G305305

Üye
Deneyelim hocam. Ama bu diğer indirdiğimiz sd dosyalarıyla uyumlu mu yoksa baştan ı indirip kuracağız hepsini? sadece apk kurmamız yeter mi yani diğer konudaki asphalt 1.0.0 daki sd dosyaları ve bunun apk sını kursa olur mu?

agoin

agoin

Üye
ya şu oyunu nasıl yukliyecemm olmuyor bir türlü tlf s3.aynı apk kuruyorum gameloft com dosyasını obb klasörüne kopyalıyorum tel hafızası na yınede olmuyor

muikka

Üye
ya şu oyunu nasıl yukliyecemm olmuyor bir türlü tlf s3.aynı apk kuruyorum gameloft com dosyasını obb klasörüne kopyalıyorum tel hafızası na yınede olmuyor
kardeşim sadece dosyayı değil klasörle beraber kopyalayacaksın.
apk dosyası oyuna ait klasörü bulduktan sonra klasör içine bakıyor ancak :)
uyanık olun :)

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
teşekkürler oyun icin s3 de sıfır kasma oynanıyor burdaki yorumlardan yüklemiycektim bir abimin ricası üzerine yükledim onda kasma olmayınca kendimede yükledim

Üst Alt