Asphalt 8: Airborne v1.0.0 (Unlimited Gold/Money/Exp)

Sponsorlu Bağlantılar

xyakupx

xyakupx

Üye
nasıl yükleniyo yardım :(

snakewww

Üye
teşekkürler

Tit_giyotin

Tit_giyotin

Üye
Tesekkurler arkadasim çalışmalarının devami dilegiyle ...

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
facebook eklentisi nasıl çalışıyor :)

Samxal86

Samxal86

Üye
Salam asfalt 8 v1.0.1 para hiylesi.
Bildiyiniz gibi asfalt 8 de para hiylesi yapamiyoruz. Amma parayi nasil bir yarisda 4 milyondan fazla yapa biliriz
Iste yontem ilk once telin rootlu olmasi lazim, 2 android marketden game killeri indirin root izni verin sonra yarisa baslayin ve duz virilde ayni para hilesi gibi hiyle yapin.
Dikkat edin duz viril sayini bundan ( 999999) yaparsaniz paranin onunde ( - ) boyle isare cikar ve arabalari satin alsaniz bile yukseltemesiniz ve yaristan kazandiniz para borc oder gibi sizden cikilir.
Bide duz viril sayi 10 dan cok olsa bulmaniz kolay olur.
Bide benim gibi kapi drift yarislarindan nifret edenler. Ayni hiyleyi kapi drift yarislarindada yapa bilirsiniz. Yardimin dokunduysa ne mutlu banaSalam asfalt 8 v1.0.1 para hiylesi.
Bildiyiniz gibi asfalt 8 de para hiylesi yapamiyoruz. Amma parayi nasil bir yarisda 4 milyondan fazla yapa biliriz
Iste yontem ilk once telin rootlu olmasi lazim, 2 android marketden game killeri indirin root izni verin sonra yarisa baslayin ve duz virilde ayni para hilesi gibi hiyle yapin.
Dikkat edin duz viril sayini bundan ( 999999) yaparsaniz paranin onunde ( - ) boyle isare cikar ve arabalari satin alsaniz bile yukseltemesiniz ve yaristan kazandiniz para borc oder gibi sizden cikilir.
Bide duz viril sayi 10 dan cok olsa bulmaniz kolay olur.
Bide benim gibi kapi drift yarislarindan nifret edenler. Ayni hiyleyi kapi drift yarislarindada yapa bilirsiniz. Yardimin dokunduysa ne mutlu bana

ersinbakar

ersinbakar

Üye
Emeğine sağlık. Most wanted daha güzel bundan.

byzylass

Üye
Hilesiz olanin apksini silip bunu yüklesek olurmu

4yhan

4yhan

Üye
Arkadaşlar bu oyun ilk çıktığında bende hackli indirmiştim. Oyunu çalıştırdığımda diğer Gameloft oyunlarında üyeliğim aktif olduğu için bu oyuna da gameloft üyeliğimle girdi. Neyse güzelce oynadık vs. Oyunu beğendim ve satın aldım. Satın aldığım oyunu kurdum ve normal oynamaya başladım derken bir hafta sonra oyun ekranında illegal giriş yapıldığı için üyeliğiniz kapatılmıştır. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçin dedi. Yani kısaca ban yedik :D Hemen mail vs attım ban kaldırdım. Bir dahaki sefer süresiz ban yapılır dediler :D bilginiz olsun :)Bu arada paylaşım için :tşk:

gknbhr

Üye

APK

DATA

Install APK
Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM' folder to 'sdcard/Android/Obb/'
Launch the game
ben apk yı indiremedim link ucmus
al kardeşim apk dosyası iyi güldürdün beni :D
Kardes apk linki yok dosya yok diyor

Luken Drew

Üye
Merhaba arkadaslar androidde yeniyim biraz. Bu konudaki tüm linkleri indirip mi kuruyoruz oyunu

tesekkürler

priv.boy

priv.boy

Üye
teşekkürler.

Üst Alt