Asphalt 8: Airborne v1.6.0e (Unlimited Money/Stars)

Sponsorlu Bağlantılar

egeoz02

Üye
Bir şey sorucam bu partların hepsini indirmem mi gerekiyor ?

Şimdiden teşekkürler

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye
oyunu marketten yukleyin, burdan yuklerseniz ban yersiniz ve oyunu oynayamazsınız ;)
Oynu marketten yükledim ve burdaki apk yı yükledim hesap banlandı oynayamıyorum şu anda.Gameloft ne yapmışsa oyunu hileliz oynatmaya karalı.İi güvenlik almış.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Oynu marketten yükledim ve burdaki apk yı yükledim hesap banlandı oynayamıyorum şu anda.Gameloft ne yapmışsa oyunu hileliz oynatmaya karalı.İi güvenlik almış.
Oyun ciktigindan beri bu güvenlik duvarı aktif, ilk yorumda belirtmistim hesabınızın kapatilacagini :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bahadır'ın Söylediği Uygulama (Xprivacy) ile İzinlerin Bazılarını Kaldırdım, Hile Çalışıyor Herhangi Bir Uyarı Falan Da Vermedi.
Ayrıca Söylediğin Uygulama İçin Ayrıyetten Teşekkürler :good:

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Bahadır'ın Söylediği Uygulama (Xprivacy) ile İzinlerin Bazılarını Kaldırdım, Hile Çalışıyor Herhangi Bir Uyarı Falan Da Vermedi.
Ayrıca Söylediğin Uygulama İçin Ayrıyetten Teşekkürler :good:
@Anil-D yapamamış, konuda anlattığımdan farklı birşey yaptınmı?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ağ, Hesaplar, Kimlik ve Telefonu Devre Dışı Bıraktım. İzin Verilecek Hesapları Seç Kısmını Yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Anil-D

Anil-D

Üye
yok benim ban acilmadi

agoin

agoin

Üye

Bu meseleyi nasıl halladicez.buradan yukledim olmuyor.marketten yükleyip obbu kopyaladım sildim modlu olan apk ı yükledim obbu attım yine olmadı.obb klasör ismini değiştirdim yine olmadı yardım

Albatros Suvarisi

Albatros Suvarisi

Üye

Bu meseleyi nasıl halladicez.buradan yukledim olmuyor.marketten yükleyip obbu kopyaladım sildim modlu olan apk ı yükledim obbu attım yine olmadı.obb klasör ismini değiştirdim yine olmadı yardım
Bunu sorunu aşamazsın. Ancak oyunu komple sil ve marketten orjinalini yükle ama hileli apk yı sonradan yükleme!Daha sonra oyun içinden müşteri desteğe mesaj at.Belki bir ümit ban ı kaldırırlar.İstersen araba yarışı oynamak istiyorsan nfs most wanted var o da harika grafiklere sahip bir oyundur.

ErenMSC

Üye
Ban da mı var bu oyunda

agoin

agoin

Üye
Orjinali marketten yükledim yine ban lı sildim konple sinir oldum oyunda beni yoruyo sagul

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Orjinali marketten yükledim yine ban lı sildim konple sinir oldum oyunda beni yoruyo sagul
Bir kere modlu yukledinmi ban yersin ve ban acilmaz boşuna tekrar tekrar yuklemeyin ;)

Anil-D

Anil-D

Üye
hesap gitti benimde oyundan soğudum asphalt overdrive ve most wanted

agoin

agoin

Üye
Daha öncede yedim açıldı yükledim ama güncelleme den sonra olmadı yine yedim.

Üst Alt