oyunu marketten yukleyin, burdan yuklerseniz ban yersiniz ve oyunu oynayamazsınızBir şey sorucam bu partların hepsini indirmem mi gerekiyor ?
Şimdiden teşekkürler
Oynu marketten yükledim ve burdaki apk yı yükledim hesap banlandı oynayamıyorum şu anda.Gameloft ne yapmışsa oyunu hileliz oynatmaya karalı.İi güvenlik almış.oyunu marketten yukleyin, burdan yuklerseniz ban yersiniz ve oyunu oynayamazsınız![]()
Oyun ciktigindan beri bu güvenlik duvarı aktif, ilk yorumda belirtmistim hesabınızın kapatilacaginiOynu marketten yükledim ve burdaki apk yı yükledim hesap banlandı oynayamıyorum şu anda.Gameloft ne yapmışsa oyunu hileliz oynatmaya karalı.İi güvenlik almış.

@Anil-D yapamamış, konuda anlattığımdan farklı birşey yaptınmı?Bahadır'ın Söylediği Uygulama (Xprivacy) ile İzinlerin Bazılarını Kaldırdım, Hile Çalışıyor Herhangi Bir Uyarı Falan Da Vermedi.
Ayrıca Söylediğin Uygulama İçin Ayrıyetten Teşekkürler![]()
yok benim ban acilmadi
evet abi[emoji4]Cihazın rootlu ve xposed yüklü dimi
Senin Sağın solun belli olmaz sorayım dedimevet abi[emoji4]

hahaha [emoji4] yok resimleri Tabletten bakıp telefondanda uyguladımSenin Sağın solun belli olmaz sorayım dedim
Ama eksik yaptığın birşey olmalı![]()
Bunu sorunu aşamazsın. Ancak oyunu komple sil ve marketten orjinalini yükle ama hileli apk yı sonradan yükleme!Daha sonra oyun içinden müşteri desteğe mesaj at.Belki bir ümit ban ı kaldırırlar.İstersen araba yarışı oynamak istiyorsan nfs most wanted var o da harika grafiklere sahip bir oyundur.
Bu meseleyi nasıl halladicez.buradan yukledim olmuyor.marketten yükleyip obbu kopyaladım sildim modlu olan apk ı yükledim obbu attım yine olmadı.obb klasör ismini değiştirdim yine olmadı yardım
Bir kere modlu yukledinmi ban yersin ve ban acilmaz boşuna tekrar tekrar yuklemeyinOrjinali marketten yükledim yine ban lı sildim konple sinir oldum oyunda beni yoruyo sagul