Ben opera mobil ile indirirken izliyorum. Istersen yardimci olabilirim.
yardımcı olur musunburakkk97' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu dosyayi E'ye indir.
Opera Mobilde adres cubuguna Opera:config yaz ve git.
Oradaki aramaya User yaz sonra User JavaScript'e tik koy User JavaScript File yazan yere E:\ yaz.
User JavaScript on HTTPS'e tik koy boylece https'de de calisir.

Artik vk veya youtube'da yuklu videolarin oldugu sitelerde seklinde linkler cikacak istedigin kaliteyi sec inmeye baslasin. Sonra dosya yoneticisinden ac iyi seyirler.
Sirf bu tarz seyler paylastigimiz forumdan alinti
- - - Eklendi - - -
Film indirecek kadar interneti nereden buldun![]()
evde wifi var bilgisayar olmadığı zaman telefondan izliyorum kota derdi yok 
Ben opera mobil ile indirirken izliyorum. Istersen yardimci olabilirim.
İndirirken mi indirip mi? Javascript'i e'ye kopyaladım. Opera'dan da gerekli ayarları yaptım. Siteye girdiğimde videonun üzerinde çözünürlük seçenekleri de geliyor ama video indirdikten sonra izlenebiliyor; indirirken değil.

eğer video linki kopyalanıyorsa nokia orjinal tarayıcıya yapıştırıp açarsan hem iner hem izlersin opera ile dediğin gibi oluyor.
hangi site arkadaslar banada verırmısınız

ben bi site söyleyebilirim indiremezsiniz ama sorunsuz izlersiniz nokia701 gibi otomatik ayar alımını desteklemeyen hasta bir cihazda bile açtım flash player falanda gerekmez direkmen video açar gibi açıyo siteyide vereyim operayı kurun (operada daha rahat edersiniz)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu siteden izleyin videoları aynı format üzerinden gösteren herhangi bir sitedede çok rahat izleyebilirsiniz filminizi sorun yaşayan olursa yardımcı olurum![]()
İndirirken mi indirip mi? Javascript'i e'ye kopyaladım. Opera'dan da gerekli ayarları yaptım. Siteye girdiğimde videonun üzerinde çözünürlük seçenekleri de geliyor ama video indirdikten sonra izlenebiliyor; indirirken değil.
Dosya yoneticisinden aciliyo bi daha dene hatta bugun webteizle'den pulp fiction altyazili seyrettim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcepten link e tıklıyorum yuklencek dosya yok diyor yardım edermisiniz nasıl yapaçağız
Onda sorun var. Şu linki dene:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
indirdim ama acılamayan dosya turu diyor tel 701 e hafızaya indirdim öyle kalçakmı başka ney yapmak gerekiyor videolar inmesi içinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcepten link e tıklıyorum yuklencek dosya yok diyor yardım edermisiniz nasıl yapaçağız
.indirdim ama acılamayan dosya turu diyor tel 701