LG L9 Oyun Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

atakankovanci

atakankovanci

Üye
    Konu Sahibi
LG L9 Oyun Yükleme
L9 un malum hafızası asphalt yada nfs gibi oyunlar için çok az. bu tür oyunları play'den değilde apk olarak indirmeye kalktığımda kurmak için neler yapmam gerekiyor.
not:telefonda silebildiğim kadar uygulama sildim 1.4gb boş diyor ve yardımı olur mu bilmem ama ek olarak hafıza kartım 32 gb/class 10

alperenusta97

Üye
kardeş bildiğim kadarıyla l9 da sd karttan yükleme yok. Daha doğrusu lgnin android telefonlarında yok diye biliyorum çünkü 3-4 tane kullandım :hih:

skylinegti

skylinegti

Üye
L9 un malum hafızası asphalt yada nfs gibi oyunlar için çok az. bu tür oyunları play'den değilde apk olarak indirmeye kalktığımda kurmak için neler yapmam gerekiyor.not:telefonda silebildiğim kadar uygulama sildim 1.4gb boş diyor ve yardımı olur mu bilmem ama ek olarak hafıza kartım 32 gb/class 10
büyük boyutlu oyunları l9'a kurmak için root yetkisi gerekli başka türlü kuramazsın...

atakankovanci

atakankovanci

Üye
    Konu Sahibi
bi asphalt 7 yi kurabildim zaten o da beni bi süre oyalar :)

atakankovanci

atakankovanci

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 7 yi nasıl kurdunuz ben yüksek boyutlu data dosyalarını telefona kopyalayamıyorum siz nasıl yaptınız ?

data dosyalarini bilgisayara indirip android/obb dosyasini attim sonra apk sini kurup oynamaya basladim. ama tabiki bunu yapabilmek icin bayagi uygulama sildim 200 mb kalmis telefonun hafizasinda

skylinegti

skylinegti

Üye
data dosyalarini bilgisayara indirip android/obb dosyasini attim sonra apk sini kurup oynamaya basladim. ama tabiki bunu yapabilmek icin bayagi uygulama sildim 200 mb kalmis telefonun hafizasinda
sen resmen asphalt 7 için telefonunu feda etmişsin , root yapsaydın daha kolay olmazmıydı...

atakankovanci

atakankovanci

Üye
    Konu Sahibi
sen resmen asphalt 7 için telefonunu feda etmişsin , root yapsaydın daha kolay olmazmıydı...

root la falan uğraşamam , sadece indirdigim uygulamalari kaldirinca o yer acildi feda etme falan soz konusu degil yani

Üst Alt