Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Bana Amber gelmedi ama önceki güncellemeden sonra bazı arkadaşlar şikayet edince dikkat ettim de bende de bir yavaşlama var önceden yok demiştim ama varmış

İbrahim onu ben de söyledim dün, bende amberdan sonra oldu o ama bakalım telefon serviste hele bir gelsin daha dikkatli inceleyeceğim menü geçişlerini falan. Bu arada amberdan sonra yedeklerimi değil sıfırdan yeni kurulum yaptım. Ona rağmen bir yavaşlık hissettim.

dedereis123

dedereis123

Üye
GDR 3 gelene kadar telefonlarımız değişmiş olur zaten :D

sekajmer

sekajmer

Üye
820 ler için amber gelmedi demedik. 820 lere amber geldi ama data sense olmadan geldi.

çok özür dilerim dikkat etmemişim. Ve çok gelişme var ama Smart cam çok karanlık çekiyor çözemedim tam olarak

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

çok özür dilerim dikkat etmemişim. Ve çok gelişme var ama Smart cam çok karanlık çekiyor çözemedim tam olarak

SmartCam normale göre çok hafif buğulu çekiyor.
Muhtemelen çok yakın zamanda güncelleme alacaktır.

Forumda Lumia 820 ve diğer modellere Pro Camera yükleme yöntemi anlatılmıştı bir konuda.
Oradaki talimatları izleyerek Pro Camera yüklemeyi deneyin bir de.

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar az önce yükledim amberi her şeyi kurdum falan tamam fakat şöyle bir şey farkettim.Dediğimi yapın deneyin sizde öyle oluyor mu bir bakın.Sanırım sadece Lumia 920 için geçerli ama diğer modellerde deneyebilirsiniz fazla bilginin zararı yok :)

Ekran aşağı yukarı değilde sağdan sola ya da soldan sağa kaydırırken, parmağınızı koyun hafif sağ ya da sol kaydırın fakat parmağınızı kaldırmayın öyle bekleyin yani sag-sol kaydırmasını tamamlamayın,kaldırmayın parmağınızı.Ekrana titreme geliyor.Amberden önce yoktu böyle bir şey.

dakamon

dakamon

Üye
bide şunu söylemek istiyorum windows tuşunu yani ortadaki tuşu kullanan varmı şu sistemde?????? Ben arkada açık kalmasın bir şey diye sürekli geri tuşunu kullanıyorum :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar az önce yükledim amberi her şeyi kurdum falan tamam fakat şöyle bir şey farkettim.Dediğimi yapın deneyin sizde öyle oluyor mu bir bakın.

Ekran aşağı yukarı değilde sağdan sola ya da soldan sağa kaydırırken, parmağınızı koyun hafif sağ ya da sol kaydırın fakat parmağınızı kaldırmayın öyle bekleyin yani sag-sol kaydırmasını tamamlamayın,kaldırmayın parmağınızı.Ekrana titreme geliyor.Amberden önce yoktu böyle bir şey.

Evet var ama bunda rahatsız olacak bir şey göremedim ben.
Kullanımı etkileyen bir şey olmadığı için tam olarak sorun diyemeyiz buna. :hmmm

Hagios

Hagios

Üye

Evet var ama bunda rahatsız olacak bir şey göremedim ben.
Kullanımı etkileyen bir şey olmadığı için tam olarak sorun diyemeyiz buna. :hmmm

Yok doğru pek etkilemiyor kullanımı.Zaten bende sorun demedim fakat kafama takılmadı değil :D En azından sadece bende olan bir sorun değil :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu nokia kulaklarını her şeye kapamış durumda gibi geliyor bana twitterdan demediğimi bırakmıyorum adamlar tek bir cevap bile vermiyorlar :D

skynet

Üye
Arkadaşlar az önce yükledim amberi her şeyi kurdum falan tamam fakat şöyle bir şey farkettim.Dediğimi yapın deneyin sizde öyle oluyor mu bir bakın.

Denedim ama bende titreme falan olmadı :hmmm Lumia 620 Amberli

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu ota gelsede millet kurtulsak ya ne Nokia be

sekajmer

sekajmer

Üye

SmartCam normale göre çok hafif buğulu çekiyor.
Muhtemelen çok yakın zamanda güncelleme alacaktır.

Forumda Lumia 820 ve diğer modellere Pro Camera yükleme yöntemi anlatılmıştı bir konuda.
Oradaki talimatları izleyerek Pro Camera yüklemeyi deneyin bir de.

Pro camera yüklemek sevdim :) evet güncelleme şart.

ihsahin01

ihsahin01

Üye
Arkadaşlar ben önce ota dan sonra da nsu den güncelledim, otada bi değişiklik olmadı nsu da ise tüm özellikler geldi (data sense, radyo, ekrana çift dokunarak açma(fiziksel tuşsuz), lumia renk, ekran kapalıyken saat vs. ) telefonum Lumia 920 white.

- - - Eklendi - - -

Bu arada telefonun hızı da arttı dokunması süper tüm uygulamalar sorunsuz çalışıyor. Şuan bir kez daha Lumiama aşık oldum diyebilirim.:yuru:oke:

dedereis123

dedereis123

Üye
Ben hala porticoda kaldım amberle birlikte yuklemeyi dusunuyorum . Geçen çarkda kalıp 2 gun bekledikten sonra cesaret edemiyorum nsu flash işlemini fln

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
AMBER'i yapan arkadaşlar size bir sorum var.Telefonunda karşıya ses gitmeme/yada az gitme gibi sorunu yaşayanlar amberi kurduktan sonra bu sorunda bir düzelme var mı?Eğer yoksa telefonu artık garantiye yollayacağım.Benimde sabrım doldu artık..

dakamon

dakamon

Üye
Ya sanırım bu sorunun çözüldüğünü duymuştum. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
AMBER'i yapan arkadaşlar size bir sorum var.Telefonunda karşıya ses gitmeme/yada az gitme gibi sorunu yaşayanlar amberi kurduktan sonra bu sorunda bir düzelme var mı?Eğer yoksa telefonu artık garantiye yollayacağım.Benimde sabrım doldu artık..

Evet sorun epey azaldı. Güncellemeden önce çok can sıkar hale gelmişti.
Şimdi biraz daha iyi :oke:

dakamon

dakamon

Üye
Şu an şöyle bir şey farkettim video çekiyordum bilerek çekiyordum ki telefonun yüzden 6 kalan şarjı bitsinde kapansın bende şarja takayım dedim o yüzden çekmeye başladım çektim çektim çektim bide flash da açık ama kapanamdı en son sıkıldım durdurim dedim. Bi durdurdum tak güle güle yazısı çıktı :) yani video da sizi yarı yolda bırakmamak için tolerans tanıyor lumia :D

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Ben hala porticoda kaldım amberle birlikte yuklemeyi dusunuyorum . Geçen çarkda kalıp 2 gun bekledikten sonra cesaret edemiyorum nsu flash işlemini fln

nsu'da çark mark yok. direkt takıp yüklüyorsun 5 dakika sürüyor. Güncelle gitsin hiçbir fark yok bekleme boşuna :)

Üst Alt