Hagios
Üye
Benden başka hala 920 kullanıp da ota bekleyen kaldı mı?
Bende bekliyorum ama artık yedekleme hazırlıklarına başladım olmaz böyle artık bugün yarın bırakırım otayı.

Arkadaslar bu cihaz tam 2 kez guncellendi . yani bana 2 kez guncelleme geldi ama ben degisen hicbisey goremedim .
Turkiyeden aldigim bi cihazdi . artik ingilteredeyim . guncellemeleri yaptim ama ambere dair yada herhangi bi degisiklige dair hicbisey yok .
Surum numaralari ne vericeksem soyleyin ben yaziyim buraya is surumu var uruln yazilimi duzeltme numarasin falan var
arkadaşlar OTA nedir? ben telefonumu nsu ile update aldım.arkdaşım telefona düşen güncellemeyi yaptı 2 dkda indirdi kurdu ama sürün no aynı değil ben 1.4 gb kurdum.kafam karıştı bir açıklayın hele
920ler için telefona düşen güncelleme (OTA) yalın GDR2 güncellemesi, yani amber yok. daha sonra verilecek. nsu ile kurduğun güncelleme gdr2+amber. he diyeceksin ki bi amber bu kadar boyut farkı mı yapıyor? tabi ki hayır. nsu ile güncellediğinde indirdiğin dosya yazılımın tamamı! o yüzden tüm verilerin siliniyor. ama telefona ota üzerinden gelen güncellemede sadece güncellenen dosyalar mevcut, o yüzden hem boyut küçük hem de verilerin silinmiyorarkadaşlar OTA nedir? ben telefonumu nsu ile update aldım.arkdaşım telefona düşen güncellemeyi yaptı 2 dkda indirdi kurdu ama sürün no aynı değil ben 1.4 gb kurdum.kafam karıştı bir açıklayın hele

Ben de buradayım forever OTA![]()

Bakalım nereye kadar dayanabileceğiz![]()
OTA; herhangi bir program kullanmaksızın şebeke yayını üzerinden veya wifi aracılığıyla telefonda kendiliğinden görünen güncellemeyi ifade ediyor.
NSU güncellemesi ise Nokia Serverlarından bilgisayar aracılığıyla yapılan güncellemeyi ifade ediyor.
Siz NSU'dan tam içerikli güncellemeyi yaptınız. (GDR2 + Amber)
Arkadaşınız ise sadece GDR2 paketlerini yüklemiş. Diğer içerik ona daha sonra gelecek.
ama hüsran sıkıntı yok nokiacandır
NSu dan yüklerken 1,14 gb dediğinde dedim harbi güncelleme geldi bu sefer ama hayal kırıklığına uğradım youtube da WP8 nokia ların videolarını inceledim kısayol menüsü büyük saat vs var bizde nie yok :S nokia ırkçılık mı yapıyo yoksa