Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

Hagios

Hagios

Üye
Benden başka hala 920 kullanıp da ota bekleyen kaldı mı?

Bende bekliyorum ama artık yedekleme hazırlıklarına başladım olmaz böyle artık bugün yarın bırakırım otayı.

respection123

Üye
Biz daha NSU yu Bekliyoruz:off:

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla açıkçası ben korkuyorum, ondan yapmıyorum. Hiç yapmadım bugüne kadar öyle flaşlama falan

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Arkadaslar bu cihaz tam 2 kez guncellendi . yani bana 2 kez guncelleme geldi ama ben degisen hicbisey goremedim .

Turkiyeden aldigim bi cihazdi . artik ingilteredeyim . guncellemeleri yaptim ama ambere dair yada herhangi bi degisiklige dair hicbisey yok .

Surum numaralari ne vericeksem soyleyin ben yaziyim buraya is surumu var uruln yazilimi duzeltme numarasin falan var

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaslar bu cihaz tam 2 kez guncellendi . yani bana 2 kez guncelleme geldi ama ben degisen hicbisey goremedim .

Turkiyeden aldigim bi cihazdi . artik ingilteredeyim . guncellemeleri yaptim ama ambere dair yada herhangi bi degisiklige dair hicbisey yok .

Surum numaralari ne vericeksem soyleyin ben yaziyim buraya is surumu var uruln yazilimi duzeltme numarasin falan var

Over The Air (OTA) olarak güncellediyseniz Lumia 920'ye yalın GDR2 olarak geldi.
Henüz Amber içeriği verilmedi. Ek güncelleme ile verilecek muhtemelen.

NSU'dan yükleyenlerde ise herhangi bir sorun yok.

bloodrap

bloodrap

Üye
arkadaşlar OTA nedir? ben telefonumu nsu ile update aldım.arkdaşım telefona düşen güncellemeyi yaptı 2 dkda indirdi kurdu ama sürün no aynı değil ben 1.4 gb kurdum.kafam karıştı bir açıklayın hele

Serhanas35

Üye
l520 ye hala gelmedi1 hafta oldu oldu ya :D

braayn

braayn

Üye
hadi hayırlısı darısı diğer modeller için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar OTA nedir? ben telefonumu nsu ile update aldım.arkdaşım telefona düşen güncellemeyi yaptı 2 dkda indirdi kurdu ama sürün no aynı değil ben 1.4 gb kurdum.kafam karıştı bir açıklayın hele

OTA; herhangi bir program kullanmaksızın şebeke yayını üzerinden veya wifi aracılığıyla telefonda kendiliğinden görünen güncellemeyi ifade ediyor.

NSU güncellemesi ise Nokia Serverlarından bilgisayar aracılığıyla yapılan güncellemeyi ifade ediyor.

Siz NSU'dan tam içerikli güncellemeyi yaptınız. (GDR2 + Amber)
Arkadaşınız ise sadece GDR2 paketlerini yüklemiş. Diğer içerik ona daha sonra gelecek.

Hagios

Hagios

Üye
Valla yeter şu an karar verdim yeter beklediğim otayı.Bekledik geldi eksik geldi.Yine bekledik tamamlarlar diye.Tamamlayacakları yok aynen ilk dediğim olacak sanırım.Eksik verdiler güncellemeyi, diğer tüm telefonlara sırasıyla güncelleme verildikten sonra ( daha NSU bekleyen modeller var ) başa dönüp eksik verilen güncellemeyi tamamlayacaklar.Çünkü kaç gün oldu ufak bi eksiklik olsa direk verirdiler otaya eksik amberi..Uğraşacaklar sanırım ki hala verilmedi.Umarım böyle değildir ama bana öyle geliyor.
NSU için ROM iniyor şu an.Bilmem etmem diyen arkadaşlarda korkmasın telefonu takıp güncelle diyorsun o kadar.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
920ler için telefona düşen güncelleme (OTA) yalın GDR2 güncellemesi, yani amber yok. daha sonra verilecek. nsu ile kurduğun güncelleme gdr2+amber. he diyeceksin ki bi amber bu kadar boyut farkı mı yapıyor? tabi ki hayır. nsu ile güncellediğinde indirdiğin dosya yazılımın tamamı! o yüzden tüm verilerin siliniyor. ama telefona ota üzerinden gelen güncellemede sadece güncellenen dosyalar mevcut, o yüzden hem boyut küçük hem de verilerin silinmiyor :oke:

bloodrap

bloodrap

Üye

OTA; herhangi bir program kullanmaksızın şebeke yayını üzerinden veya wifi aracılığıyla telefonda kendiliğinden görünen güncellemeyi ifade ediyor.

NSU güncellemesi ise Nokia Serverlarından bilgisayar aracılığıyla yapılan güncellemeyi ifade ediyor.

Siz NSU'dan tam içerikli güncellemeyi yaptınız. (GDR2 + Amber)
Arkadaşınız ise sadece GDR2 paketlerini yüklemiş. Diğer içerik ona daha sonra gelecek.

hocam çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için

ArMaGeDdOn_87

Üye
OTA üzerinden güncellemeyi bekliyoruz ..

• Beğen
Tepkiler: drangela61
KeLimaT

KeLimaT

Üye
benim en çok merakla beklediğim konu eski nokiamızla kaydettiğimiz 3gp videoları oynatım imkanı sd kart a direk erişim ve Unlock :D ama hüsran sıkıntı yok nokiacandır :D NSu dan yüklerken 1,14 gb dediğinde dedim harbi güncelleme geldi bu sefer ama hayal kırıklığına uğradım youtube da WP8 nokia ların videolarını inceledim kısayol menüsü büyük saat vs var bizde nie yok :S nokia ırkçılık mı yapıyo yoksa :D

- - - Eklendi - - -

[video=youtube;2Hg_gj5kZbs]http://www.youtube.com/watch?v=2Hg_gj5kZbs[/video]

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar yapmayın etmeyin ne beklemesi basın flaşı, biz Gdr3'u bekliyoruz artık :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Konu başlığını da GDR3 olarak değiştircemiz zamanı beklemeye başladım :eller: :P

Üst Alt