blackcemre
Üye
Teşekürler bu yazılımda eksik falan yok demi data sense falan tam ? Bir de benim bilgisayarım 30-45 dk da bir kapanıyor bu yazılımı nasıl indireceğim merak ediyorum![]()
bütün özelliklerin hepsi var.
Teşekürler bu yazılımda eksik falan yok demi data sense falan tam ? Bir de benim bilgisayarım 30-45 dk da bir kapanıyor bu yazılımı nasıl indireceğim merak ediyorum![]()
bende kara kara onu düşünüyordum şu an . indirme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatsam dosyalar kaybolur mu yani yeniden indirme gerekir mi ?eger yukleme esnasinda pc kapanirsa tehlikeli. Cihaz coker ve bu sefer dead flash atmak zorunda kalirsiniz. Bak benim bilgisayar kapaniyor diye update yapamadim direk gdr2+amber yuklu lumia925 aldim![]()
öyle bir şey olursanoki care süite ile dead flash atarsın cihaz açılır sorun olmaz.eger yukleme esnasinda pc kapanirsa tehlikeli. Cihaz coker ve bu sefer dead flash atmak zorunda kalirsiniz. Bak benim bilgisayar kapaniyor diye update yapamadim direk gdr2+amber yuklu lumia925 aldim![]()
indirme yuzde 30 du kapandıöyle bir şey olursanoki care süite ile dead flash atarsın cihaz açılır sorun olmaz.

arkadaslar 520 ye hala yok bu nsu ada neden yok acıba ve ne zaman gelir 1 haftayı geçti ama ya insafffffff isyaenn![]()

Ben hala bekliyorum. Bence vermeyecekler bu amberi içmiden bir ses öyle diyor. Benim aklım da NSU'ya kayıyor. Gecenin 3'ünde güncelleme yaparım artık.Var mı hala ota için direnen benim gibi #direnota
Sent from my {Lumiaşkım} using Board Express
öyle bir şey olursanoki care süite ile dead flash atarsın cihaz açılır sorun olmaz.

Aynen öyle yaptırmaya götürmek için uğraşmak istemiyorum böyle idare ediyorum
zaten sorun da orada ya. Dead flash atarken de kapanicak bilgisayari. Galiba arkadaşin bilgisayarinda chipsetin sıcak lehimleri düşmüş. biraz calişip işlemci normal sicakligina gelince kapaniyor. Sanırım AMD işlemcili bir cihaza sahip![]()

tam yüzde yüz oldu telefonunuz yeniden başlayacak yazdı o sıra bilgisayar kapandı çok tırstım baktım ki telefon açılmış o sırada bilgisayarda açılıyordu kablo bağlantısını kesmeyi unutmuşum telefonu elimde karıştırırken bi baktım kapandı bilgisayara baktım ki aynı güncellemeyi tekrar yüklüyor 
İş tamamdırtam yüzde yüz oldu telefonunuz yeniden başlayacak yazdı o sıra bilgisayar kapandı çok tırstım baktım ki telefon açılmış o sırada bilgisayarda açılıyordu kablo bağlantısını kesmeyi unutmuşum telefonu elimde karıştırırken bi baktım kapandı bilgisayara baktım ki aynı güncellemeyi tekrar yüklüyor
- - - Eklendi - - -
Yedeklediğim öğeleri nasıl geri alacağım skydrive dan ?
mailimi yazdım twitteri facebook u tanımladım tekrar ama uyarı yedeklenenleri geri alın falan diye

O zaman mecbur sıfırlayacağım galiba?Eğer yedeklemeni düzgün yaptıysan, kurulum ekranında sana microsoft hesabı oturumu aç dediğinde daha önce hangi hotmail/outlook hesabıyla kurduysan telefonu onu girmen gerekiyor. Çünkü yedeklerin o hesapla bağlantılı artık. Ayrıca oturum açma ekranına gelince bir süre beklemen lazım. Çünkü, hattının tam olarak açılıp internetin falan açılması birkaç saniye sürüyor. Hat ve internet normal olarak açıldıktan sonra oturum açma işlemlerini yaparsan sana yedeklerin yüklensin mi diye soruyor![]()
yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkürler