kullanıcıadları
Üye
ben hayvan değilim o sensin ben insanım..cok hayvan adamsın..
Senin hayvan olmadığını düşünmen, iddia etmen hayvan olmadığını göstermez.Bal gibide hayvansın inkar etmen hiç bir şeye yaramaz.Eğer hayvan olmasaydın, hayvanlardan apayrı bir yapı olsaydın hayvanlar üzerinde denenen ilaçlar senin üzerinde bir işe yaramazdı.Madem hayvan değilsin, ilaç falan kullanmamanı rica edeceğim...
Ayrıca ben insanım demişsin.Bende başından beri diyorumki insanlar hayvandır.Bu durumda sen, ben insanım diyerek hayvan olduğunu dile getirmiş oluyorsun.Kelime oyunlarıyla bir yere varmak istiyorsan hodri meydan

- - - Eklendi - - -
ben hayvan değilim o sensin ben insanım..cok hayvan adamsın..
- - - Eklendi - - -
ya arkadaş ufacık su damlasından bu hale geliyon hala daha yok evrimdi yok devrimdi yapmayın be valla bu kadar kör olunmaz...
Ben kör değilim fakat siz yeterince bilgili değilsiniz konu hakkında.Evrim ya da alternatif teoriler hakkında en ufak bilginiz yok, olaylara sadece bir açıdan bakıyorsunuz ve o bilginizle başkalarını bilgisizlikle, körlükle ve başka şeylerle nitelendiriyorsunuz.Afedersiniz ama bu konuşmada kör olan kişi ben değilim, olaylara bir kaynağa bakarak yaklaşan kişi ben değilim...