Galaxy Wonder Aldım Ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Aldım Ama
Merhaba arkadaşlar. Bugün teknosadan Galaxy W aldım 600 Tlye. Hani nasıl oldu anlamadım bende aklıma bile yoktu ama gitmiş almış oldum. Ace 2 ile aynı fiyattı ( arada 30 lira var)

Acaba hata mı yaptım? Aslında ikisini de daha önce incelememiştim. Eve gelince inceledim ve sanki Ace 2 daha iyi gibi geldi. Yani güncelleme alması falan. Bu almıyormuş bilmiyordum.

Ne yapayım sizde yarın gidip değiştireyim mi? Yoksa kalsın mı? kullananlar yorumlayabilir mi?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Hata yaptın Wonder alarak keşke ace 2 alsaydın.

-Emre

-Emre

Üye
hayır kardeşim büyük bir hatadan kurtuldun. şöyle anlatayım.ace 2 denen telefon wonder 700 iken 850 liraydı. ancak ekran sorunu, stabilizasyon yüzünden fiyatı wonderdan aşağı düştü. ancak wonderda şöyle bir durum var; rom yüklemen gerekecek. her türlü desteği buradan bulabilirsin. pm atman http://www.maxicep.com/samsung-andr...guncelleme-touchwiz-floating-apps-815440.html bu romu yüklemen yeter. romun geliştirmesi bana ait olduğu için destek alman çok daha kolay.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
w tek cekırderk dığerı cıft bence değis

-Emre

-Emre

Üye
w tek cekırderk dığerı cıft bence değis

bilmeden yorum yapmayın kardeşim. ace 2 dualcore 800 mhz. w ise tek cekirdek ancak 1.4 ghz; 2 ghzde rahat çalışır. çift çekirdek 800 mhz asla ama asla tek çekirdek 1.4 ghz hızını vermez.

codblackops2

codblackops2

Üye
Tabiki hata yaptin.az da olsa işlemci farki var.250 mb ram farki varki pekte azimsanacak kadar değil..daha guncel bir telefon 4.1.2 cikti yada cikacak..gpusu daha iyi..bence değiştir. .

- - - Eklendi - - -

bilmeden yorum yapmayın kardeşim. ace 2 dualcore 800 mhz. w ise tek cekirdek ancak 1.4 ghz; 2 ghzde rahat çalışır. çift çekirdek 800 mhz asla ama asla tek çekirdek 1.4 ghz hızını vermez.

Rom icin cok cok erken daha 0 aldigi telefona romuymuş triangle awaymiş rootmuş overclockmuş ne gerek var kafasini karistirmaya kaldiki ace2de wonderdan ustun bir cihaz..

Invoke

Invoke

Üye
Hacı ram önemli ya, aradaki fark cidden azımsanacak gibi değil bence, benim boştaki ramim 160-180 ki bu acaip büyük bir rakam benim için. Yani 200mb ram çok fark eder :ehe

UpOneTR

UpOneTR

Üye
S2 de alabilirdin.

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum ya telefon gayet iyi aslında ama işte sadece ram ve güncelleme kafamı karıştırıyor

Invoke

Invoke

Üye
Galaxy Wonder Adreno 205gpu ve snapdragon S2 işlemcili cihaz değil mi? Benim telefonla aynı donanımı kullanıyor. Ve 2.ghze kadar çıkmaz, Emre. Çıkar da overclock olayı 1.6 bile sıkıntı gereksiz telefonun ömrü kısalır. 2de yanar bile sen 1.9 çektim diyenlere bakma bence. Ben 1.2de kullanıyordum bataryada cidden fark oluyordu, takır takır iniyordu. 1 ile 1.2 arasında bile ciddi anlamda fark var. Ki ısınması da var bu overclock olayının. Ayrıca snapdragonun sitesine göre bu donanıma up to 1.4ghz demişler. Yani 1.4 zaten olabileceği max seviye. Overclock'u saymazsak.
Adreno 205gpu benim çok işimi gördü bu güne kadar ama şuandan sonra alınacak gpu mu değil. Yazık olmuş bence. Teknosadan paranı geri alman zor öyle olsa gmd yönel derdim sgx544 çok daha iyi bir gpu ve aynı para. Yine de Ace2nin Mali 400MPsi daha iyidir, Adreno 205den. Yani en azından Ace2ye dönmelisin bence.
Ha üstte demişsin ace2nin sorunları var ekranıydı optimizasyonuydu filan onlardan bir bilgim yok ama eğer optimizasyon sorunu yoksa, Ace2 daha iyi görünüyor. + Bir de ram var çok önemli bir konu.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
emre artık şu wonder korumayi birak. eskiden iyi telefondu ama şuan haşat.

Invoke

Invoke

Üye
emre artık şu wonder korumayi birak. eskiden iyi telefondu ama şuan haşat.

Aynı donanımı kullanıyoruz ve ben dün kurduğum stock romla gayet memnunum aslında. İş görür idare eder, ama bu devirde 600lira haketmez. Ben satsam ikinci el xperia ray 600lira eder mi? bence etmez.

Megandroid

Megandroid

Üye

Hersey hiz degil. Kullandiklari gpu ve destek de onemli. Galaxy y 836 mhz fakat turkcellin sattigi dandik telefonlar 800 mhz fakat eline alindoginda daglar kadar fark var. Ustelik orjinal romda ace 2 daha iyi. Eskiden kullandiginiz veya hala kullandiginiz telefonlar yuzunden diger telefonlarin performansini kucumsemeyin

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sonuç olarak ne yapıyım telefonu değiştireyim mi yoksa kalsın mı?

codblackops2

codblackops2

Üye
Kesinlikle değiştir ..

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
ve birde değişimde problem yaratılar mı?

fk555897

fk555897

Üye
Bence en azından Ace 2 al. Ancak para iadesi alabiliyorsan General Mobile Discovery al.

codblackops2

codblackops2

Üye
Yaratirlarsa dava felan de..:D

Saka saka ..aldigin urunu ilk 7 miydi bilmiyorum gun icinde iade hakkin var

Invoke

Invoke

Üye
İlk 7de iade hakkın var, evet. Git değiştir, hatta para iadesi diye git, rezillik de kazıkaldınız de. Para iadesi iste. Diret, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :ehe İade alabilrsen gmd al. Olmazsa ace2 ile değiştirsinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...