Galaxy Wonder Aldım Ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok kararsız kaldım ya

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
bu telefonda güzel aslında ama şuan boş iki úc uygulama var sadece bir de temple run 2.

smh60

smh60

Üye
ace 2 daha iyi

OnurErtas

OnurErtas

Üye
bence git iade ediliyorsa paranı geri al :D samsungun uyduruk telefonlarından herhangi birini değil :)

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
ace 2 güncellemelerde kasma falan oluyormuş herkes şikayetçi. öyle olunca fazla fark kalmiyor. bir taraftan da bu telefondan çoğu memnun değil. ikisi de aynı gibi. ne kadar fark edebilir ki

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
bundan sonra bence hayırlı olsun denir aldıgın telefonda kötü bişe degil verdigin paraya deyecek bir cihaz,

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Bu kararsızlık beni öldürecek galiba :hmmm Bir yanım git Ace 2 al diyor. Bir tarafımda alma bırak kalsın diyor.

Keşke önceden karar veripte gitseymişim ama oldu artık bir kere.

messevim

messevim

Üye
ace2 al kardesim

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
gmd

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ace 2 ile değiş asphalt 8 i daha akıcı açıo

The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Gönül ister ki S3 mini olsun ama o kadar bütcem yok maalesef :( Büyük ihtimalle para iadesi alamayacağım en fazla değiştirebilirim.

Fazla oyun oynayan birisi değilimdir. Ama en azından Modern Combat açmalı telefon. Daha çok hızlı olması ve şarj benim için önemli olan. Daha çok uygulama ve internet kullanırım. Telefon ile sadece Temple Run oynamak istemiyorum :)

Tabi Root atmak da. Kullanıcı olanlar sizlersiniz sizce Ace 2 nasıldır?

- - - Eklendi - - -

konu güncel arkadaşlar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
ace 2

Kerim.

Kerim.

Üye
hayır kardeşim büyük bir hatadan kurtuldun. şöyle anlatayım.ace 2 denen telefon wonder 700 iken 850 liraydı. ancak ekran sorunu, stabilizasyon yüzünden fiyatı wonderdan aşağı düştü. ancak wonderda şöyle bir durum var; rom yüklemen gerekecek. her türlü desteği buradan bulabilirsin. pm atman http://www.maxicep.com/samsung-andr...guncelleme-touchwiz-floating-apps-815440.html bu romu yüklemen yeter. romun geliştirmesi bana ait olduğu için destek alman çok daha kolay.

Emre bende wonder kullaniyorum ve tek diyecegim su sana.ace2 wonderdan kat kat iyi bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
The Thoth

The Thoth

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Wonder'i Ace 2 ile değiştirdim. ( Hepinize :tşk:)

Konu Kilit + Çöp.
:aha:

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

Berk E.

Üye
Eski Wondercı olarak soyluyorum git degis paran yanmasin :)

Edit : Degistirmissin daha iyi olmus hayirli olsun

MaxipmaN

Üye
hayır kardeşim büyük bir hatadan kurtuldun. şöyle anlatayım.ace 2 denen telefon wonder 700 iken 850 liraydı. ancak ekran sorunu, stabilizasyon yüzünden fiyatı wonderdan aşağı düştü. ancak wonderda şöyle bir durum var; rom yüklemen gerekecek. her türlü desteği buradan bulabilirsin. pm atman http://www.maxicep.com/samsung-andr...guncelleme-touchwiz-floating-apps-815440.html bu romu yüklemen yeter. romun geliştirmesi bana ait olduğu için destek alman çok daha kolay.

:ehe:kop::oke: açıklayıcı oldu mu?:D

-Emre

-Emre

Üye
neyse artık olan olmuş ancak ben yine de cevap vereyim kardeşim. Arkadaşın dediği turkcell telefonlar armv7.bu yüzden young gibi cihazlardan çok daha iyi performans veriyor. Ace 2yi almışsin. Eger gb yukluyse ayarları aç ve aşağı yukarı sayfayi kaydır. Farkettin mi?? Görüntü kaybı var. Evet GPUsu ve işlemcisi daha iyi olabilir. Zaman değişiyor. Ancak wonderın işlemcisi 1.8 ghzde çok rahat çalışıyor, kendim denedim. Zaten 2 ghzye ihtiyaç duymadm hiç ama onda da rahat çalıştığına eminim. Wonderi korumuyorum. Sadece yalan, yanlış bilmeden yorum yapmayın yeter. Hayirli olsun kardeşim.

Kerim.

Kerim.

Üye
neyse artık olan olmuş ancak ben yine de cevap vereyim kardeşim. Arkadaşın dediği turkcell telefonlar armv7.bu yüzden young gibi cihazlardan çok daha iyi performans veriyor. Ace 2yi almışsin. Eger gb yukluyse ayarları aç ve aşağı yukarı sayfayi kaydır. Farkettin mi?? Görüntü kaybı var. Evet GPUsu ve işlemcisi daha iyi olabilir. Zaman değişiyor. Ancak wonderın işlemcisi 1.8 ghzde çok rahat çalışıyor, kendim denedim. Zaten 2 ghzye ihtiyaç duymadm hiç ama onda da rahat çalıştığına eminim. Wonderi korumuyorum. Sadece yalan, yanlış bilmeden yorum yapmayın yeter. Hayirli olsun kardeşim.

Emre ace2yi kullandim hic bir kasilma,goruntu kaybi yok.ayrica telefonu surekli 1.8ghzde kullanamiyacagimiz icin wonderin performansi belli.wonder ace2nin yanina bile yaklasamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...