Galaxy Wonder Aldım Ama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Invoke

Invoke

Üye
neyse artık olan olmuş ancak ben yine de cevap vereyim kardeşim. Arkadaşın dediği turkcell telefonlar armv7.bu yüzden young gibi cihazlardan çok daha iyi performans veriyor. Ace 2yi almışsin. Eger gb yukluyse ayarları aç ve aşağı yukarı sayfayi kaydır. Farkettin mi?? Görüntü kaybı var. Evet GPUsu ve işlemcisi daha iyi olabilir. Zaman değişiyor. Ancak wonderın işlemcisi 1.8 ghzde çok rahat çalışıyor, kendim denedim. Zaten 2 ghzye ihtiyaç duymadm hiç ama onda da rahat çalıştığına eminim. Wonderi korumuyorum. Sadece yalan, yanlış bilmeden yorum yapmayın yeter. Hayirli olsun kardeşim.

Wonderı 1.8de kullanamazsın. Hadi kullan şarj ne kadar gider, sıcaklık ne olur? 1.4bile fazla.

-Emre

-Emre

Üye
niye kullanamayalim ki :D isteyen kullanır :pro: ancak oc yapacak kişi şarjı gözden çıkarmalı bikere :oke: ancak şunu söyliyeyim ace2 ekranında görüntü kaybı olduğuna eminim. Aynısı acede de var.

Kerim.

Kerim.

Üye
niye kullanamayalim ki :D isteyen kullanır :pro: ancak oc yapacak kişi şarjı gözden çıkarmalı bikere :oke: ancak şunu söyliyeyim ace2 ekranında görüntü kaybı olduğuna eminim. Aynısı acede de var.
ace ile ace2nin alakasi yok onlari
hic karsilastirma.benim arkadasimin ace2sinde hicbir soeun yoktu yag gibiydi.

-Emre

-Emre

Üye

ace ile ace2nin alakasi yok onlari
hic karsilastirma.benim arkadasimin ace2sinde hicbir soeun yoktu yag gibiydi.

kasmadan bahsetmiyorum kerim görüntü kaybından bahsediyorum. aynısı acede de var dedim sadece. istersen git incele gb ise farketmen daha kolay. ayarlara gir aşağı yukarı kaydır. renklerin kaybolup tekrar geldiğini farkedeceksin.

MaxipmaN

Üye
tmm noktayı koyayım s3 mini gmd varken bu ikisi telefon bile değil

Invoke

Invoke

Üye
tmm noktayı koyayım s3 mini gmd varken bu ikisi telefon bile değil

Adam almış zaten, wonderı bugünde zor da olsa gidip değiştirmiş, gmd ile değiştirme imkanı yoktu zaten. NOKTA.

- - - Eklendi - - -

Belli bir değerden sonra oc telefona zarar verir, şarjı gözden çıkaracak tabi ki ama 1.8den filan bahsediyorsun hiç şarj dayanmaz yüksek değerler.

-Emre

-Emre

Üye
s3 mini cihaz mı Allah aşkına :D :D :d: :d: :ehe güldürdün akşam akşam ahahahah :D :D :D :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...