LG Nexus 4 ?

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
LG Nexus 4 ?
Arkadaşlar Nexus 4 nasıl bir cihaz? Dizayn performans malzeme kalitesi yönünden android dünyasındaki konumu nasıldır, diğer muadil cihazlarla kıyaslandığında ne gibi artıları eksileri var, saf androide mahkum mu yoksa rom seçenekleri var mı? 4.3 güncellemesi nasıl? gelecekte söylenen 5.0 güncellemesini de alacakmı? kullanan veya kullanmayıp bilgisi olan arkadşlar cevaplarınızı bekliyorum.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
malseme kalitesi olarak ön ve arka kısım cam ve arka taraf pullu görünümlü cam ve teknosa gittiğimde elime aldiğimda sağlamlık ve tek bi parçaymiş gibi bi his verio insana.
güncelleme desteği olarak 3-4 yıl boyunca google tarafından tüm güncellemeleri alir diye düşünüyorum. çünkü günümüzde google galaxy nexus bile güncelleme verilio.
Rom konusunda nexus cihazlarinda rom desteği çok fazla oluyor. Google'a "xda nexus 4 " diye aratırsan romlara bakabilirsin.

Secret26

Secret26

Üye
Oyun performansını çok çok övüyorlar. Snapdragon S4 PRO Krait Quad-core 1.5 Ghz dört çekirdek işlemcisi var yani uçuyor. 2 GB ram'i var bu da iyi. 1200 de fiyatı var galiba fiyatına göre yarıştığı telefonlar S4 mini, Sony xperia sp, s3 felan olur diye tahmin ediyorum nexus hepsine bin basar. 16 gb hafızası var fakat sd kart takamıyorsun. Ekran IPS 4.7' ve kamerası 8mp. Grafik İşlemci : Adreno 320. Telefon hoş duruyor diğer telefonlara nazaran. Ancak fiyatı çok gibi bana kalırsa. 1200 TL bu telefona çok.
Başka yorumlar olacaktır ben kendi görüşümü söylüyorum tartışmaya açık değildir söylediklerim onu belirteyim. Bence 1 yıl daha alırsa alır başka güncelleme almaz bu telefon. Optimus'u da çok övüyorlardı sonuç:FARK YOK

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Oyun performansını çok çok övüyorlar. Snapdragon S4 PRO Krait Quad-core 1.5 Ghz dört çekirdek işlemcisi var yani uçuyor. 2 GB ram'i var bu da iyi. 1200 de fiyatı var galiba fiyatına göre yarıştığı telefonlar S4 mini, Sony xperia sp, s3 felan olur diye tahmin ediyorum nexus hepsine bin basar. 16 gb hafızası var fakat sd kart takamıyorsun. Ekran IPS 4.7' ve kamerası 8mp. Grafik İşlemci : Adreno 320. Telefon hoş duruyor diğer telefonlara nazaran. Ancak fiyatı çok gibi bana kalırsa. 1200 TL bu telefona çok.
Başka yorumlar olacaktır ben kendi görüşümü söylüyorum tartışmaya açık değildir söylediklerim onu belirteyim. Bence 1 yıl daha alırsa alır başka güncelleme almaz bu telefon. Optimus'u da çok övüyorlardı sonuç:FARK YOK

optimus ile google telefonlarını bir mi tutuyorsun.
Tamam nexus 4'de LG nin telefonu fakat güncelleme desteği konusunda google tarafından çıkartılıyor. belirtmekte fayda var.

Secret26

Secret26

Üye

optimus ile google telefonlarını bir mi tutuyorsun.
Tamam nexus 4'de LG nin telefonu fakat güncelleme desteği konusunda google tarafından çıkartılıyor. belirtmekte fayda var.
Bilemeyeceğim Google keyfi olarak yapıyor bu işi güncelleme 4 yıl daha verebilir de seneye bırakabilir de yalan mı yeni gelecek telefonları aklımızda bir sıralarsak :)

Invoke

Invoke

Üye
Aynen optimusla nexusu bir tutmamalısın. Nexus4 5.0ı rahat görür.
Konuyu açan arkadaşımızın sorusuna gelince android dünyasındaki yeri android sahabısının ürettirdiği ve desteklediği telefon olduğu için önemli, rom seçeneği çok tabi ki. En stabil rom ondadır zaten. Her şey ilk ona çıkar. 5.0ı rahat görür.
Eksiği bence tasarımı :D Kamerası idare eder. Bu yani babalar gibi telefon, performans olarak çok iyidir. Gidin bakın, içinize sinerse alın :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
açıkçası S4 mini S3 optimus G ve diğer sayılanlardan daha üstün olduguna inanıyorum bende, arkadaşlar bide cihazın 4 farklı versiyon (modeli veya serisi) varmış, bazıları iyi bazıları sorunluymuş diye bişey duydum, o konuda bilgisi olan arkadaş varmı acaba?

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Bilemeyeceğim Google keyfi olarak yapıyor bu işi güncelleme 4 yıl daha verebilir de seneye bırakabilir de yalan mı yeni gelecek telefonları aklımızda bir sıralarsak :)

google keyfi bilir değil google yeni android sürümlerini google galaxy nexus ve nexus 4 üzerinde yapior. hatırlatırım ki galaxy nexus 2011 ekim-kasım aylarında tanıtıldı ve hala güncelliğini yitirmemiş bi telefon.

tapatalk

tapatalk

Üye
multimedya hariç android cihazların en iyisi en hızlısı.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
    Konu Sahibi
android forumunda androidin amiral gemisi için yokmu başka yorum yapacak kişi?