şarj!!!

Sponsorlu Bağlantılar

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
şarj!!!
Şarjı 100'dü sabah, hiç dokunmadım, şuan 63'e düştü. Ne oluyor ya 3 ayda bataryası geberdi!!! Yardım edin ne yapıyım???

serqen1998

Üye
Merhaba...
Eğer şarjdayken iPhone'la oynuyorsan zamanla batarya azalabilir ve bu duruma düşebilirsin...
Veya iPhone'u kullanmadığın zamanlar açık uygulamaları, Wifi'yi, hücresel veri ve 3G'yi vb. şeyleri kapatarak şarjının hemen bitmesini engelleyebilirsin...
Ama ilk dediğim gibi mümkün mertebe şarjdayken iPhone'u kurcalama...
Eğer sana birazcıkta olsa yardımcı olduysam +rep verirsen sevinirim.
Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: muratcan1999

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
her şeyi normal şarjın bitmemesi için her şeyi kapattım konum servisleri, uygulamalar, internet bluetooth kapalı. ekran parlaklığı bile en düşükte. ekran gözükmüyor. ya ben ne yapıcam satıp s4 mü alsam ya!!!! 3 ayda bıktım bu telefondan gıcııııııııık

- - - Eklendi - - -

Merhaba...
Eğer şarjdayken iPhone'la oynuyorsan zamanla batarya azalabilir ve bu duruma düşebilirsin...
Veya iPhone'u kullanmadığın zamanlar açık uygulamaları, Wifi'yi, hücresel veri ve 3G'yi vb. şeyleri kapatarak şarjının hemen bitmesini engelleyebilirsin...
Ama ilk dediğim gibi mümkün mertebe şarjdayken iPhone'u kurcalama...
Eğer sana birazcıkta olsa yardımcı olduysam +rep verirsen sevinirim.
Saygılarımla...
dediğim gibi şarjdayken hiç oynamam

serqen1998

Üye
her şeyi normal şarjın bitmemesi için her şeyi kapattım konum servisleri, uygulamalar, internet bluetooth kapalı. ekran parlaklığı bile en düşükte. ekran gözükmüyor. ya ben ne yapıcam satıp s4 mü alsam ya!!!! 3 ayda bıktım bu telefondan gıcııııııııık

- - - Eklendi - - -

dediğim gibi şarjdayken hiç oynamam

Eğer 2. el aldıysan da olabilir kardeşim...
Ama 2. el almadıysan ve Türk Malı olup garantisi devam ediyorsa mutlaka yetkili servise götürmelisin...
Geçmiş olsun...

serqen1998

Üye
Eğer 2. el aldıysan da olabilir kardeşim...
Ama 2. el almadıysan ve Türk Malı olup garantisi devam ediyorsa mutlaka yetkili servise götürmelisin...
Geçmiş olsun...

Bu arada S4'ün bataryasının daha dayanıksız olduğunu duymuştum... Ama yine de sen bilirsin.

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Ben geri vermeyi düşünüyorum düzelmezse :( bir günde ne oldu anlayamıyorum

Joker.

Joker.

Üye
Açık uygulama vardır diyecemde kapatmışsındır , kardeş bendede iPhone 5 var dün gece sarj 95 te bıraktım bu gün ara sıra oynadım (5dk filan oyun oynadım 15 dk konuştum filan )sarj 88de şu an yanı bi şeyleri ya unutuyosun yada bi sorun olmuş restore filan at bence

stuffalp

Üye
6.1.3 ve 6.1.4'te batarya problemi var. Siri ve mail'i kapatmak yardımcı olacaktır.

-Emre

-Emre

Üye
satın kurtulun yetmiyor o ufacık batarya :oke:

zaferozkan

zaferozkan

Üye
S4 ip5 daha iyi bir batarya performansi vermeyecek baska bir cihaz dusun o zaman note gibi bataryasi buyuk olanlardan. Benim ip5 te konum servisleri dahil hersey yedi yirmidort acik. Kapali olacaksa neden b kadar para saydim. Neyse benim cihaz aksami geceyi cok rahat buluyor.

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada sorun çözüldü şu aralar iyi ;)

Yönetici tarafından düzenlendi:

PixelWolf

Üye
    Konu Sahibi
Hoş bulduk :DDDD

• Beğen
Tepkiler: .caner.
MrExpert

MrExpert

Üye
Bataryanı kalibre etmen gerek bataryanı tam şarj et sonrada 3-4 saat şarjda aynen kalsın bunu 1-2 defa yap yani şarjı tam bitirdikten sonra tekrar yap sorun düzelir ki zaten kendi kendinede düzelmiş.

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: kedi006
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kurallara uyunuz bayram zamanıda özellikle konuşmalarımıza dikkat edelim keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: -Emre ve kedi006