Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
12.08.2013 konuyu açtım. Gebze Maltepe 20 - 30 km bile değil. Daha Telefon oraya ulaşamamış !!! Gebze Harem minibüsü 40 50 dakika , yürüsem 6 7 saat , Koşsam 4 saat telefon dünya turuna çıkmış mübarek. Offfff neyse telefon gelsin direkt elden çıkartmak Allahın emri oldu !!!!!!

keşke elden bıraksaydın .. ben geçen bir niyetlendim elden bırakayım dedim maltepeye de power tuşu için sonra yine vazgeçtim. 3 gün üst üste aradığımda cevap vermeyen yer ne kadar sağlam hizmet verebilir merak ediyorum .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
keşke elden bıraksaydın .. ben geçen bir niyetlendim elden bırakayım dedim maltepeye de power tuşu için sonra yine vazgeçtim. 3 gün üst üste aradığımda cevap vermeyen yer ne kadar sağlam hizmet verebilir merak ediyorum .

Telefon geldiği gün N9 ile takas konusu açacağım yada üzerine para katıp daha üst model 820 ile takasa gireceğim. Teleservice garantili bir telefon alirsam bir daha iki olsun. !!!

msy2017

msy2017

Üye
ben nokia c7'yi iki kere gönderdim.Birincisinde ekranda renk problemi vardı garanti kapsamında yaptılar.İkincisinde şarj girişini kırdım yine ücretsiz yaptılar.

merlin19

merlin19

Üye
Nokianın türkiye genelindeki bildiğim en üst seviye servisidir kendileri altını pek düşünemiyorum 5 kez n9 gitti mahvettiler sıfır değiştiriyoz diye başka kişinin kullandığı onarım görmüş swap tabirli cihazı verdiler bende sizmisiniz bunu yapan açtım davayı hacılar tam 6 ay bekledim karar benden yana çıktı tüketici hakem heyetine verdim bilerek elimi sağlama almak için neyse nokia abiyi ararsın açmazlar sorarsın kayıplar ararken tararken nokia türkiyenin tr de 10 a yakın lisans başvurusu yaptığını telefonlar üzerindeki adresin bu telefonları satmaya yetkili olmadığını 1 tek onay verilmiş nokia kominikasyon a.ş nin mecidiyeköyde olduğunu ama o adreste in cin top oynadığını v.s .vs nelerini çıkardım en son bulum firmayı etilerde Rbs Finas şirketi binaya girdim kağıdı tebliğ ettim bir kadın imzaladı aldı fala biz dönecez dediler ses yok aradım gene yok dediler tüketici hakem heyetinin üst sınırını fiyat geçiyor ödemiyoruz dedim eyvallah bende ödemeyeceğinizi bildiğim için önce tüketici hakem heyetine dava açıp kazandımki tüketici haklarına elimdeki evrakla başvurup 3 günde sonuca varmak için dedim ve ekledim kapınıza icra ile geleceğim diye gittim avukatıma dedimki arkadaş bu telefon 1.499 tl aldım aha tüm belgeler 2 yıl olacak telefonun hayatı servislerde geçti toplamda 25 gün anca kullandık hem tüketici haklarına hemde ayrı davalar tazminat v.s açtırdım davayıda kazandım 3 ay evel toplamda peşinde 8 aya yakın koştum koşmazdım ama adamlar sattıkları ürünün arkasında durmayınca dedim bakın napıyorum :

karar gereği 1.499 tl 2 yıllık faizi ile 1300 tl yakın avukat masrafı onun yarısı kadardı sanırım mahkeme dosyaları v.s baya davalar açtım anlıcanız hatta dolandırıcılıktanda dava açtım ve bakanlığada Lisanslarının iptali için suç duyurusunda bulundum trde tel nokia yetkili satış yeri mecidiyeköyde bir yer diğer 7 * 8 firma onay dahi verilmemiş uyanık olun ben çok uğraştım bunlarla elime sadece benim elime geçen 4 bin tl yakın para avukatımda aldı baya ben onları uardım bakın 1.499 tl verin olay kapansın yada bana sıfır kutuda telefon verin yok dilerler ne oldu? şimdi ben onlardan 2 tane lm 920 parasını aldım :) ee nokiada bu davalardan para kazanıyor dava kaybedip global nokiaya 5 bin tl lik davayı 10 bin tl gösteriyor cukka cebe paralar zaten ithalatcı firma Finas şirketi anlıcanız onlara Para girer ama kız olarak çıkmaz duldan bile fazla olarak gelir :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ÖEY, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
luckysleven

luckysleven

Üye
beyler bu servis hakkında hep olumsuz yorum okudum ve doğal olarak olumsuz yorum yaptım ama,

salı akşamı reset sorunu ve power tuşu bozulduğu için servise elden bıraktığım telefonum sorunları halledilmiş bir şekilde dün kargoya verilmiş ve şuanda bana doğru geliyor : ) yani toplamda 3 gün içerisinde halletmişler..

bu arada ataşehir şubesine bıraktım telefonu belirteyim :oke:

edit: burada yazılanları geri alıyorum bu adamlara telefon gönderirken 2 kere değil 12 kere düşünün hatta yakın garantiyi dışarıda yaptırın . Ve mümkünse Teleservice garantili hiç bir şey almayın

ÖEY

ÖEY

Üye
Haydi gözün aydın, 20 gün diye üzülüyordun bak 3 günde bitti :D Sana iyi davranmışlar, iyi günlerine denk gelmişsin anlaşılan :kıskıs: :D

- - - Eklendi - - -

Ben de pazartesi günü göndericem telefonu istanbula. Kapak değiştirteceğim. İnşallah sorun çıkmaz.

luckysleven

luckysleven

Üye
Yok abi göndermeyin bu heriflere telefon falan şu anda çok fena küfür edesim var da malum forum ortamı . Adamlar reset sorununu çözmüş ama power tuşuna dokunmamışlar bile . Forma açma tuşu sorunlu diye yazılmış beyin fukarası adamlar arama cevaplama kontrol edildi yazmışlar . Bu servisin başında sevimsiz bir eleman var ben onu uyardım dedim bak sorun olursa gelirim burası hakkında iyi şeyler yazılmıyor falan dedim gel abi ayıp ettin abi çekti bana şimdi pazartesi günü telefonu adama yedirmeyi düşünüyorum ben böyle bir hizmet görmedim . Birde utanmadan htc logolu temizleme bezi göndermişler .

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben mecburi gönderiyorum çünkü siyah kapak yok piyasada ve ben başkasına taktıracağıma onlara yaptırmak daha iyi. En azından telefona hasar verirlerse üstlerine çökerim sıkıntı yok :D Sana geçmiş olsun valla git tabi pazartesi telefonu arkadaşlar samimi yaparsın artık ;)

q0nzalez

q0nzalez

Üye
teleservice büyük sıkıntı :D telefon 17sinde değiştirilmiştir denildi 19u 20si gibi test aşamaları bitti dedi. telefon bütün testleri geçti bayiye gönderilmek için kargo için bekleniyor diyor hala. 4-5 gün oldu cuma günü aradım nasıl kargo anlayışınız var diye ilgileniyorum dedi biri ama hala aynı :D allah bunların eline düşürmesin

acoustic

acoustic

Üye
Yok abi göndermeyin bu heriflere telefon falan şu anda çok fena küfür edesim var da malum forum ortamı . Adamlar reset sorununu çözmüş ama power tuşuna dokunmamışlar bile . Forma açma tuşu sorunlu diye yazılmış beyin fukarası adamlar arama cevaplama kontrol edildi yazmışlar . Bu servisin başında sevimsiz bir eleman var ben onu uyardım dedim bak sorun olursa gelirim burası hakkında iyi şeyler yazılmıyor falan dedim gel abi ayıp ettin abi çekti bana şimdi pazartesi günü telefonu adama yedirmeyi düşünüyorum ben böyle bir hizmet görmedim . Birde utanmadan htc logolu temizleme bezi göndermişler .

Gene "R" abağlamışın :(

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Evet bugün itibarı ile kontrol ettim ve süpriz !!! Garanti boşmuş bunu anladım. (Forum ortamı olmasa bir ton saydırırdım.) Müşteri hizmetleri ile akraba olacağım yarın yada pazartesi. Numarasını açık bırakıyorum atış serbest :):):):)

Kargo Giriş Tarihi:
2013-08-16
Durum:Cihazınız garanti dışı işlem görmektedir. Ücret bilgisi için lütfen 0216 458 97 97 numaralı hattımızdan müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben size şunuda söyleyeyim de boşuna uğraşmayın adamları arayarak .

Ataşehir şubesinde telefona bakacak bir yetkili yok. Bakınız dikkatinizi çekerim biri var ama bakmıyor demiyorum . Telefona bakmak üzere görevlendirilmiş biri yok şaka gibi ama gerçek. Ben oraya ilk gittiğimde telefonun başında üzerinde erikli su yazan bir teyze oturuyordu ona dedim ki buranın telefonuna bakan yokmu dedim yok abi dedi güldü ve çıktı gitti zaten hahah çok sinir bozucu ama böyle : )

Yani siz o 9797 ile biten numarayı aradığınızda dünyadan haberi olmayan bir mh ile muhatap oluyorsunuz esas yerlere sizi bağlamıyorlar .

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
O zaman tam eğlencelik olduk desene. Bir avukat bulmam lazım bunları sağlam öpmek için. !!! Nasıl bir servisse , nasıl bir müşteri hizmetleri ise ! Telefonun ses tuşları çalışmıyor ve cebimdeki paraya göz dikiyorlar. Bileydim garantiyi yakar burada bir telefoncuya yaptırırdım. Hem telefonsuz kalmam hemde bu soygunculara para kaptırmamış olurduk ...........

luckysleven

luckysleven

Üye
O zaman tam eğlencelik olduk desene. Bir avukat bulmam lazım bunları sağlam öpmek için. !!! Nasıl bir servisse , nasıl bir müşteri hizmetleri ise ! Telefonun ses tuşları çalışmıyor ve cebimdeki paraya göz dikiyorlar. Bileydim garantiyi yakar burada bir telefoncuya yaptırırdım. Hem telefonsuz kalmam hemde bu soygunculara para kaptırmamış olurduk ...........

valla ben pzt günü eğlenceyi çıkarmayı düşünüyorum serviste .. dalga geçer gibi göndermişler geriye . Ya arkadaş hadi gönderiyorsun bari baktık sorun bulamadık de onu bile yapmamışlar . Ya hiç mi beyin yok bu telefonu kontrol eden adamda hiç mi o tuşa basmadın ben anlamadım ki hiç mi gözüne batmadı ki forma yazdırmışım sorunlu diye. Üstüne üstlük telefonu açmışlar vidalarda iz var o zaman neden açtın telefonu ne aradın içinde be adam .

bu gün akşam üstü gittim valla bir telefoncuya kadıköyde kardeşim dedim telefon bu sorunları bu tuş bozuk ayrıca arka kapak değişecek yaparmısın dedim abi kapağı sen al ben değiştireyim gerisini hallederim dedi. 60 liranı da alırım dedi en olmadı böyle yaparım

ÖEY

ÖEY

Üye
Benim anlamadığım Nokia'nın HTC'nin teleservice'in bu durumunda hiç mi haberi yok? Eğer öyleyse yetkili birilerine ulaşıp, yaşadığımız sorunları anlatalım. Bu böyle gitmez, gitmemeli de!!

luckysleven

luckysleven

Üye
Benim anlamadığım Nokia'nın HTC'nin teleservice'in bu durumunda hiç mi haberi yok? Eğer öyleyse yetkili birilerine ulaşıp, yaşadığımız sorunları anlatalım. Bu böyle gitmez, gitmemeli de!!

onlarda başlarından atıyor servise verin diye . hatta 2. kere servise verirseniz aynı sorundan bize haber verin üst düzey onarım diye not düşelim diyorlar da neye yarar .

ÖEY

ÖEY

Üye
Ali Kemal abinin tanıdıkları vardır. Rica etsek de bizim sorunları bir iletse:islik:islik Bu teleservisin kulağının feci derecede çekilmesi lazım:nono:

luckysleven

luckysleven

Üye
Ali Kemal abinin tanıdıkları vardır. Rica etsek de bizim sorunları bir iletse:islik:islik Bu teleservisin kulağının feci derecede çekilmesi lazım:nono:

adamlar ne zaman neyi kargoya verdiklerini bilmiyorlar ya orada koloni oluşturmuşlar kafalarına göre at koşturuyorlar hangi birinin kulağını çekeceksin : ) hoş ben kulağını çekeceğim elemanı biliyorum orada :naughty:

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
arkadaşlar benimde merak etttiğim bir şey var ben 2 kez servise yolladım lumia 920 mi 1. defasında teleservice gitti 10 gün içerisinde geri geldi hiç bir hatayıda düzeltmeden yolladılar 2. kez gönderdiğimde ise (şuanda 11. gün hala serviste) kvk trabzon yetkili servise gitti. şimdi merak ettiğim bu değişiklik neden kvk artık nokıa cihazlara bakmıyor biliyordum ama demekki hala bakıyor neden ilk yolladığımda teleserviceye gitti de 2. kez kvk ya gitti

ÖEY

ÖEY

Üye
Hiçbir firkim yok :hmmm

Üst Alt