| Sayın Müşterimiz ;Cihazınızın onarım işlemleri devam etmektedir. Cihazınızın işlemleri tamamlanıp teslim edilmeye hazır hale geldiğinde, tarafınıza SMS veya e-posta ile bilgilendirme yapılacaktır. Cihazınızı, servisimize bayi aracılığıyla ilettiyseniz, bu bilgilendirme bayinize yapılacaktır.Saygılarımızla, KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş. | ||||
| Garanti Durumu: |
| |||
| Fatura Bilgisi: | 0 TL | |||
| Müşteri Bilgileri | ||||
| Kayıt Tarihi / Kayıt Yeri: | 14.08.2013 00:00:00 / Trabzon Teknik Servis | |||
| Müşteri: | EYÜP KOÇ | |||
| İl / İlçe: | ORDU / ÜNYE | |||
| Model: | Lumia 920 | |||
| Teslimat Bilgileri | ||||
| Teslim Alan: | ||||
| Teslimat Bekliyor Tarihi: | ||||
| Teslimat Tarihi: |
valla ben pzt günü eğlenceyi çıkarmayı düşünüyorum serviste .. dalga geçer gibi göndermişler geriye . Ya arkadaş hadi gönderiyorsun bari baktık sorun bulamadık de onu bile yapmamışlar . Ya hiç mi beyin yok bu telefonu kontrol eden adamda hiç mi o tuşa basmadın ben anlamadım ki hiç mi gözüne batmadı ki forma yazdırmışım sorunlu diye. Üstüne üstlük telefonu açmışlar vidalarda iz var o zaman neden açtın telefonu ne aradın içinde be adam .
bu gün akşam üstü gittim valla bir telefoncuya kadıköyde kardeşim dedim telefon bu sorunları bu tuş bozuk ayrıca arka kapak değişecek yaparmısın dedim abi kapağı sen al ben değiştireyim gerisini hallederim dedi. 60 liranı da alırım dedi en olmadı böyle yaparım
Gebzeden gelirim şahsen.Haydi gözün aydın, 20 gün diye üzülüyordun bak 3 günde bittiSana iyi davranmışlar, iyi günlerine denk gelmişsin anlaşılan
![]()
- - - Eklendi - - -
Ben de pazartesi günü göndericem telefonu istanbula. Kapak değiştirteceğim. İnşallah sorun çıkmaz.

Hadi hayırlısı bana süpriz bir fatura çıktı. 57 tl çingene hesabı. 55 değil 60 hiç değil. Ortası 57 Tl. Yarın ben bunlarla hakikaten akraba olacağım.
- - - Eklendi - - -
Yarın beraber gidelim mi ATAŞEHİR'e.Gebzeden gelirim şahsen.
- - - Eklendi - - -
Tırtservice mi aman uzak dur!![]()
Anadolu yakasında kargoya verilen telefon tam 15 günde mecidiyeköy / sakarya telekoma geldi sağolsun çok hızlı firma bunlar kendim gidip alsaydım altunizade tarafında teleservice en kötü 2 saat'imi alırdıçok ama çok hızlı ve ilgili bir firma herşeyleri sorun
![]()

@DarkredBlue61 abim sağolsun içimi rahatlattı.Sen önce bir yolla. Benim ve burada arkadaşlarımızın yaşadıklarını yaşarsan ve cihaz tamir olmazsa (sanmam ama) cihazı ısrarla servise geri gönder. 3 kere aynı, 5 kere farklı arıza nedeniyle giderse ya para iadesi yada cihaz değişimi istersin.
Estafurullah Bende Cihaz Bugün Yarın Gelir Yazarım size@DarkredBlue61 abim sağolsun içimi rahatlattı.
Sorun olursa yazarım size
Ha Eğer İmkanın Varsa Ankara Necatibeydekine Gönder Olmazsa Ben Gayet Razıyım Ara Görüş Olmazsa Kargo İle Postala Gitsin Haydın SelametleEyvallah abicim Nokia İstanbula yolla dedi bende Nokia Care aracılığıyla yollayacağım.Garanti olsunEstafurullah Bende Cihaz Bugün Yarın Gelir Yazarım sizeHa Eğer İmkanın Varsa Ankara Necatibeydekine Gönder Olmazsa Ben Gayet Razıyım Ara Görüş Olmazsa Kargo İle Postala Gitsin Haydın Selametle