Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
Teleservice Hakkında Bilgi Sahibi Olan Var Mı ?
Arkadaşlar telefonumda ses açma ve kısma düğmeleri ile ilgili sıkıntı vardı. 1 saat önce garantiye yapılması için yolladım. Hazır gitmişken bir kaç sorun daha ekledim. (Isınma Yapıyor ve batarya sarj tutmuyor) Tahmini olarak 20 günü bulacak gelmesi.
Teleservice firması tamir ve bakım konusunda nasıldır? Her hangi sıkıntı doğar mı ?

Teleservice ile telefon tamir ettiren arkadaşlarımın yorumları benim için çok önemli.
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

ÖEY

ÖEY

Üye
Sen benim telefonun hikayesini takip etmedin galiba :D:kop::pro: Teleservis izmire flaş çalışmıyor diye götürmüştüm kameranın odaklamasını bozup üstüne flaşı da yapamadılar öyle geri verdiler yaptık diye. Cihaz 5. kez gittiğinde istanbula gitti 10 küsür gün sonra geri geldi. Değişim de yapmadılar. Ama şu anda flaş çalışıyor Allah'tan :kop2::zong:

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bana öyle yapsalar on kere değişim yaptırmıştım :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sen benim telefonun hikayesini takip etmedin galiba :D:kop::pro: Teleservis izmire flaş çalışmıyor diye götürmüştüm kameranın odaklamasını bozup üstüne flaşı da yapamadılar öyle geri verdiler yaptık diye. Cihaz 5. kez gittiğinde istanbula gitti 10 küsür gün sonra geri geldi. Değişim de yapmadılar. Ama şu anda flaş çalışıyor Allah'tan :kop2::zong:

Ve hala elinde bulunan AMBER Rom'unu flaşlamıyorsun.PES :kıskıs:

ÖEY

ÖEY

Üye
Bak yapma diyorum yapıyorsun ama :box:zong::bangin: Aklımdan o romları çıkaramaya çalışıyorum şurda:perde::bleh::karisti::smdance::koş:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi

Hadi hayırlı işler o zaman. Demekki bol bol geri gonderecem telefonu. :) Üçten sonra değişim hakkımız vardı degil mi ?
Allahtan istanbul yakın. Çok canımı sıkarlarsa merkezini basarız :zong:

hasansen_83

hasansen_83

Üye
4 ten sonra değişim hakkın ama yılda 2 yılda toplam 6 kere cihaz servise girer se işlem görürse değişim hakkın var ama sen talep etmen gerek yoksa.onlar değişmiyorlar tanır edip gönderiyorlar benim cihaz yıl içerin de 4 kere girdi servise değşimini talep ettim sağ olsunlar talebim olumlu yanıtlandı ve sifir kutusuz cihaz geldi elime Allaha. Şükür her hangi bir sıkıntı yok inş da olmaZ çünkü çok çektim

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla benim cihaz 5. servisinden geldi. İzmirdeki şubede kadın 4.seferden sonra tüketici heyetine gidebilirsiniz dedi. Bende bu 5. seferi dedim, ekrana baktı haa evet öyleymiş o zaman tüketici heyetine gidebilirsiniz dedi. Eğer değişim isterseniz yine istanbula göndeririz ama kesin sonuç için bir şey diyemem dedi. Yani bu kadar ilgililer söyleyim. Hasan'ın olay tamamen şans ya da benim cihazdan daha ağır bir durumu varsa ondan değiştirip tamirle uğraşmamışlardır.

luckysleven

luckysleven

Üye
şöyle söyliyim bende telefonu servise göndermem lazım ama teleservice olduğu için göndermiyorum ve dışarıda parayla htc servisi veren bir tamirci arıyorum ve bu telefon 2 aylık 22 ay daha garantisi olmasına rağmen : )

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar telefonumda ses açma ve kısma düğmeleri ile ilgili sıkıntı vardı. 1 saat önce garantiye yapılması için yolladım. Hazır gitmişken bir kaç sorun daha ekledim. (Isınma Yapıyor ve batarya sarj tutmuyor) Tahmini olarak 20 günü bulacak gelmesi. Teleservice firması tamir ve bakım konusunda nasıldır? Her hangi sıkıntı doğar mı ? Teleservice ile telefon tamir ettiren arkadaşlarımın yorumları benim için çok önemli. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
geri daha beter bir halde gelir geçmiş olsun ben çok çektim Nokia yada şikayet ettim defalarca adınızı lekeliyorlar diye ama nafile..

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Teleservice'e ben daha önce 2 cihazımı gönderdim. ilk telefonum 5800 titreşim çalışmıyordu sorunsuz bir şekilde cihazı gönderdiler.
Şu an ki kullandığım Lumia 920 ön kamera lensi tozlanmasından gönderdim 15 iş günü içinde cihaz bana yapılmış bir şekilde ulaştı .

luckysleven

luckysleven

Üye
Teleservice'e ben daha önce 2 cihazımı gönderdim. ilk telefonum 5800 titreşim çalışmıyordu sorunsuz bir şekilde cihazı gönderdiler.
Şu an ki kullandığım Lumia 920 ön kamera lensi tozlanmasından gönderdim 15 iş günü içinde cihaz bana yapılmış bir şekilde ulaştı .

öyle tozlanmadan falan gönderince sorun olmuyor zaten adamlar insaflı davranıyor da iş onarıma girince telefonun cılkını çıkarıyorlar : )

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ben lumia 920 yi 2 ay önce yolladım şikayetlerim ısınma, batarya sallanması, karşı tarafa giden ses teki sıkıntı ve batarya süresiniz az olması gelen kağıtta şöyle yazıyor batarya kalibrasyonu yapıldı güncel yazılım atıldı diğer şikayetlerimden hiç bi yazı yok bu gün itibari ile 2. kez yolladım yine şikayetlerim aşırı ısınması, karşı tarafa giden ses problemi, türkcell rom yerine global rom atılması, aldığım günden bu zamana sorun yaşamam dan dolayı cihaz değişikliği bakalım sonuç ne olacak

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar GENPA nasıl ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
telesevisten para iade almak mumkün mü :)

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Sonuçl olarak bütün teknik servisler, ve bütün kurumlar içinde mutlaka çürük elma vardır! İşini doğru düzgün yapmayan insanlar mevcuttur.. Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız, teknik servise göndermekten başka çareniz yoktur. Çünkü garantili mal alıyorsunuz! Farklı bir durumla karşılaşma imkanınızda olabilir. Telefon size gittiği gibi gelmeyebilirde O zaman Tüketici Hakları diye bir şey var kardeşim.. Hakkınızı savunursunuz.

q0nzalez

q0nzalez

Üye
valla benimde çok sıkıntım oldu bu servislerden :) telefon 2 kez arıza yaptı ama sağ olsunlar ilk önce kvk sonra teleservice sorunlu tlefonu daha çok sorunla gönderdi geriye hatta teleserviceden son geldiğinde açılmıyodu bile nasıl yaptılarsa :D ama 4. seferde gönderdim değişim direk çıktı bana 3. gündemi ne ama teleservice aradm o 30 iş günü sürebilir diyo. dedim one :D zaten 2-3 aydır telefon servisten çıkmıyo :D sonra nokia aradı değişim için cihaz yabancı ülkeden gelyo sonra burda imei kaydı falan yapılıyo bazen 2 günde geldiği bile oluyo dedi ama ortalama 1-2 haftada elinizde olur dedi. benimde aklıma geldi yabancı ülkeden gelyosa üstüne parasını verip 925 yada 1020 falanmı istesem :P: :kop:

luckysleven

luckysleven

Üye
Arkadaşlar GENPA nasıl ?

genpada şöyle bir olaya şahit oldum, arkadaşımda ip4 vardı ve kapalıyken bile ısınıyordu garantisinin de bitmesine 4 gün kalmıştı direk elden genpaya götürdü ertesi gün çağırdılar sıfır ip4 verdiler : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
genpada şöyle bir olaya şahit oldum, arkadaşımda ip4 vardı ve kapalıyken bile ısınıyordu garantisinin de bitmesine 4 gün kalmıştı direk elden genpaya götürdü ertesi gün çağırdılar sıfır ip4 verdiler : )

Valla geçen aldığım telefon genpaydı götürmek nasip olmadı deneyemedim.
Allah denettirmesin

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
    Konu Sahibi
12.08.2013 konuyu açtım. Gebze Maltepe 20 - 30 km bile değil. Daha Telefon oraya ulaşamamış !!! Gebze Harem minibüsü 40 50 dakika , yürüsem 6 7 saat , Koşsam 4 saat telefon dünya turuna çıkmış mübarek. Offfff neyse telefon gelsin direkt elden çıkartmak Allahın emri oldu !!!!!!

Üst Alt