Nokianın türkiye genelindeki bildiğim en üst seviye servisidir kendileri altını pek düşünemiyorum 5 kez n9 gitti mahvettiler sıfır değiştiriyoz diye başka kişinin kullandığı onarım görmüş swap tabirli cihazı verdiler bende sizmisiniz bunu yapan açtım davayı hacılar tam 6 ay bekledim karar benden yana çıktı tüketici hakem heyetine verdim bilerek elimi sağlama almak için neyse nokia abiyi ararsın açmazlar sorarsın kayıplar ararken tararken nokia türkiyenin tr de 10 a yakın lisans başvurusu yaptığını telefonlar üzerindeki adresin bu telefonları satmaya yetkili olmadığını 1 tek onay verilmiş nokia kominikasyon a.ş nin mecidiyeköyde olduğunu ama o adreste in cin top oynadığını v.s .vs nelerini çıkardım en son bulum firmayı etilerde Rbs Finas şirketi binaya girdim kağıdı tebliğ ettim bir kadın imzaladı aldı fala biz dönecez dediler ses yok aradım gene yok dediler tüketici hakem heyetinin üst sınırını fiyat geçiyor ödemiyoruz dedim eyvallah bende ödemeyeceğinizi bildiğim için önce tüketici hakem heyetine dava açıp kazandımki tüketici haklarına elimdeki evrakla başvurup 3 günde sonuca varmak için dedim ve ekledim kapınıza icra ile geleceğim diye gittim avukatıma dedimki arkadaş bu telefon 1.499 tl aldım aha tüm belgeler 2 yıl olacak telefonun hayatı servislerde geçti toplamda 25 gün anca kullandık hem tüketici haklarına hemde ayrı davalar tazminat v.s açtırdım davayıda kazandım 3 ay evel toplamda peşinde 8 aya yakın koştum koşmazdım ama adamlar sattıkları ürünün arkasında durmayınca dedim bakın napıyorum :
karar gereği 1.499 tl 2 yıllık faizi ile 1300 tl yakın avukat masrafı onun yarısı kadardı sanırım mahkeme dosyaları v.s baya davalar açtım anlıcanız hatta dolandırıcılıktanda dava açtım ve bakanlığada Lisanslarının iptali için suç duyurusunda bulundum trde tel nokia yetkili satış yeri mecidiyeköyde bir yer diğer 7 * 8 firma onay dahi verilmemiş uyanık olun ben çok uğraştım bunlarla elime sadece benim elime geçen 4 bin tl yakın para avukatımda aldı baya ben onları uardım bakın 1.499 tl verin olay kapansın yada bana sıfır kutuda telefon verin yok dilerler ne oldu? şimdi ben onlardan 2 tane lm 920 parasını aldım

ee nokiada bu davalardan para kazanıyor dava kaybedip global nokiaya 5 bin tl lik davayı 10 bin tl gösteriyor cukka cebe paralar zaten ithalatcı firma Finas şirketi anlıcanız onlara Para girer ama kız olarak çıkmaz duldan bile fazla olarak gelir