k11
Üye
Symbian vs Android, Yardım Edin Lütfen
donanım haberde yazdıgım konuyu aynen yapıstırıyorum ve altına esas düşüncelerimi ekliyorum yardı mederseniz çok sevinirim.
:
?__________________________________________________________________________
Evet arkadaslar ben s60 v2 deki gibi ( symbian belle felan da yanı formatta devam ediorsa ) bişeyler isityorum ama bi andan bakıyorum symbian co keskıde klmıs gibi herşey android olmuş gbii. ama az çnce de foruma baktım gayette iyi oun felan var gene s0 v2 gibi ...
symbianın yeri gönlümde hep baskadır çok kararsız kaldım siz ne dersinizi ?
:
| Selamlar arkadaşlar bayadır foruma girmemişim onu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ladım; Bu aralar telefon alamyı düşünüyorum ama hangisini alayım karar veremedim. Bilgisayar
arak Monster kullanıyorum, yani şu demek oluyor cihazların markası önemli değil önemli olan gerçekten çok güçlü olması ve fiyatını haketmesi gereksiz pahalı olmaması. Android telefonlar son moda , ama ben bu android işini sevmedim cok farklı bir boyut kazandı. Özgürlüğümüzü kısıtlıyorlar, tamma çoğu ücretsiz ama oyunun ücretli olması diye bir şey
mdıır şu devirde ya. Sırf bu yüzden Nokia n8 almayı b
düşündüm. Çünkü hep 6600-6630..vs Symbian telefonlar kullandım ve inanaın bana bunalrdaki özgürlük ve kalite hiç bir işletim sisiteminde yok .
in arayüzü bile sınırlandrısıcı ekranlar genişledi dokunmatik çıktı ama ona ragmen simgeler, erişim ,vs çok ısıtlı küçük karecişkelrden ibaret telefonu işstediğim gibi yönetmek istiyorum . Benim için telefondaklı programalrın hiç bir öenmi yoktur. telefon da önemli bir işeltim sistemi olmalı ve buna göre oyun program atıp onlarla müzik dinleyip işlem yapıp özelleştişrmem laızm . Öyle ondan bundan aanlamayan standart TÜKETİCİ KULLANICILAr dan değilim. Ay şu var mış ay bu varmış değil. Güzel bir sistem olsun ben kurarım zaten . Sanırım bu gidişle Android gibi duruyor maalesef. Nokia BÜYÜK BİR ATILIMLA WİNDOWS telefonalr cıkardı b çok güzel bişey , ben burdan sunu anlamıştım. Bşilgisaarda acabildiğim yapapbildiğpim herseyi telde de yapacaktım ama telefonları incelediğim kadarıyla oyle degıl gibi. Üstelik uygulama indiireln yerde sınırlıymıs ve hep ücretliyimi ücretli olayına deli oluyor. Siz hiç bilgisaarda okadar oyun oynuyorsunuz hiç ücret ödediniz mi bende windows phone ile böyle bilg. gibi özgür olacagını düşünmüştüm ama bilmiyorum Neyse gelleim benim düğşüncelerime bana ekran geniş olacak ve yazıp çizebişmeyim bunu deyince direkt akla note -2 gelıyor ewet guzel telefon ama megaların eklranı daha buyuk herneyse onu geçtim S4 ile ynayana koydugumda maalesef s4 ün ekranı daha parlak daha iyi çözünürlüklü geldi . 2 side aynı olmalıydı bence . s4 e sırf siimden millet kullanıyor diye para vermek istemiyoru mewet bissüürü sensör var ve 8 çekirdek ama bilmiyorum işte hep en güçlüsü nü isterim note -2 biraz eski teknoloji gibi kalıyor ama bı yandan da sankı okadar gücün hepsini kullanacakmıım diye de düşnüüyorum . Monsterda çok güçlü özellikler var ama kasmıorum bile bayadır ugrasamıorum bilgisayar ile . Bu da ona benzzer bişey ama huyumdur almışken en güçlüsünü ve en iyisi ni almalıyım ... yani olay sadece akıllı telefon olsa Direkt LG alırdım isim gerçekten önemli dğeil öenmli olan doNNIMALRn güçlülüğü ve samimiyet yani fazla para istememsi . Ama deidğim gibi ben derslerde nbot alamk , resim çizmek istiyorum hatta bunalr için bi ara tablet bakacaktım . hatta baya bi artaştridım bilgisayarım için writepad benzeri şeyler alacaktım benim için çizim çok öenmli ama bunu bilg. da siityorum aslında telde bole bı ozellık olsa bıle ne kadar kullanıyorum onuda bilmiorum bi de Samsunga cok soguk bakıyorum . Şimdi s4 ü interntte 1500+ a bulabılırım note da 1200+ olsa gerek fiyat farkıda var ama nette nalınca cok fark olusmuyor , boyle olunca da s4 alsasım geliyor . Diyorum ya s4 daha iyi gibi geliyor , pahalı ya bide herkes onu isterken. Ben nette 1500 lere bulabılecegım için parasınıda sorun etmıorum ama bence note daha iyi ama tek sorun s4 ü daha iyi yapmış gibi olmaları ya note -2 de s4 gibi güçlü olmalıydı ya da s4 e s-pen koymalıdılar .. Diğer her türlü modele bakabşilriim isim hiç öenmli değil. başak böyle kalemli bir telefon yok mu? Yani bilgisayar gibi kullkanacagm oyun oynucam program kullanacagım herseyi orda yapacagım bizzat özelleştircem... mümkünse de çizim yapcam ve piyadakai en iyi teknoloji olsun diye bi saplantıya girdim okadar öenmli dğeildi hatta ucuz alcaktım ama almısken en ıyısı alayım dedim... Sanırı maradıkalrım bunlar sizler ne düşünüyorsunuz , ne tavsiye ederseniz Teşekkürler (Bu arada hala nokia aklımda symbianın özgürlüğü kalistesini hiç bişeye dğeişmem ama bayadır symbiandan haber alınamıyor , uygulamaalr felan fılan artık üretişmiyor , çıkmıyodur dıye düşünüyorum öldürdüler güzelim şeyi ![]() |
?__________________________________________________________________________
Evet arkadaslar ben s60 v2 deki gibi ( symbian belle felan da yanı formatta devam ediorsa ) bişeyler isityorum ama bi andan bakıyorum symbian co keskıde klmıs gibi herşey android olmuş gbii. ama az çnce de foruma baktım gayette iyi oun felan var gene s0 v2 gibi ...
symbianın yeri gönlümde hep baskadır çok kararsız kaldım siz ne dersinizi ?