Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Keşke birkaç sayfa okusaydın konuyla ilgili :D Gelen güncellemenin ne olduğu tam belli değil gibi ama Nokia Türkiye bugün resmi olarak OTA güncellemesine başlayacağını açıklamış. Bekliyoruz forumcak :D Aramıza hoş geldin :D

Abi hep mışlı mişli konuşuyoruz gerçekten söylemişlermi böyle birşeyi?

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla Ali Kemal abi bugünkü Nokia lansmanındaykene sormuş bu cevabı vermişler:hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Öyleyse bu akşam yatana kadar şarjlar dolu gözler maxicepte devamlı güncelleme kontrolü yaparak bekleyeceğiz :P

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Aynen :D Telefon elimin altında aklıma geldikçe dürtüyorum :kıskıs: :D

dakamon

dakamon

Üye
Valla aha da görürsünüz gelmez bu gece de. Bu saate kadar vermemişler daha verrlermi? En erken yarına kalır...

Whykardesim

Whykardesim

Üye
yasirtaha

yasirtaha

Üye
bende yüklü değil ama sanırım dediğiniz ayarı tahmin edebiliyorum. M, Makronun kısaltılmışı (yakın çekim), yan sekiz de sonsuzu temsil ettiğinden sonsuz odak yani her yer net olacak şekilde standart çekiyor. yanlışım varsa kullanan arkadaşlar düzeltebilirler.
sonsuza alırsan yakında ki nesneyi puslu uzaktakini net çeker makroya alırsanız yakındaki nesneyi net uzaktakini puslu çeker

ÖEY

ÖEY

Üye
Evet dün bu saatlerde gelmiş belki bu akşam da gelir :D

recep288

recep288

Üye
Datasense l820de yok gelecekmi magaza guncellemiyle falan
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şu an hepinizi görebiliyorum hehehe.

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
ÖEY

ÖEY

Üye
Data sense tüm lumialara gelecek Amber güncellemesiyle. Bugün yarın gelir :D

recep288

recep288

Üye
Amber geldi ama bana.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Şu an hepinizi görebiliyorum hehehe.

profil resmin hemen gözüme çarptı böyle deyince eğilip bize bakıyor gibisin ve şöyle diyorsun : şuraya bak herkes benim gibi amber'i bekliyor

dakamon

dakamon

Üye
Amber geldi ama bana.

Sana gelen amberde data sense yok sadece sana değil herkeste böyle nokianın bu sorunu düzelten güncellemesini bekliyor millet bu akşam :)

• Beğen
Tepkiler: Whykardesim
Whykardesim

Whykardesim

Üye
Sana gelen amberde data sense yok sadece sana değil herkeste böyle nokianın bu sorunu düzelten güncellemesini bekliyor millet bu akşam :)
Gelmezse adam toplayıp dövmeye gideriz :dayak: :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
suyunsesi

suyunsesi

Üye
820ler öyle. Yani Amberi aldılar ama eksik. 920ler ise ambersiz sadece gdr2 aldı. Dolayısı ile 820cilerde son halini bekliyor amberin.

Üst Alt