Msi gaming laptop

Sponsorlu Bağlantılar

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Msi gaming laptop
Merhaba arkadaşlar, msi gx71 3be-042TR laptop almayı düşünüyorum ama amd a10 işlemcisi yüzünden korkularım var. Nasıl bir bilgisayardır almamı önerirmisiniz veya başka markalarında bu fiyata iyi bir bilgisayarı varmı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Laptop hakkında soru ve konularınızı notebook bölümüne açınız gerekli yere taşındı.

Bende de Msi gaming laptop var. Bahsettiğin model güzel ama pek kullanıcısı yok bana kalırsa oyun laptopu alacaksan İntel, Nvidia ikilisine bak derim. AMD fazla ısınıp sorun yaratabilir. İyi bir soğutma koymuş olabilirler fakat bana sorarsan sen yine intele bak.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Laptop hakkında soru ve konularınızı notebook bölümüne açınız gerekli yere taşındı.

Bende de Msi gaming laptop var. Bahsettiğin model güzel ama pek kullanıcısı yok bana kalırsa oyun laptopu alacaksan İntel, Nvidia ikilisine bak derim. AMD fazla ısınıp sorun yaratabilir. İyi bir soğutma koymuş olabilirler fakat bana sorarsan sen yine intele bak.

Sendeki hangi modeli :) GX 70 deki ekran kartı çok iyi diye almayı istiyorum ama i7 lilerdede gtx770m var ve hd 8970m den düşük özelliklere sahip olması da tuzu biberi :)

Eklemeyi unuttum :) Günde 1-2 saat oyun oynarım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sendeki hangi modeli :) GX 70 deki ekran kartı çok iyi diye almayı istiyorum ama i7 lilerdede gtx770m var ve hd 8970m den düşük özelliklere sahip olması da tuzu biberi :)

Eklemeyi unuttum :) Günde 1-2 saat oyun oynarım.

bende ge60 ond 453tr var. Sen bütçeni söyle ona göre bakalım

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bence buna bak ışıklı klavye, orjinal ışıklı msi oyun mouse'u, orjinal msi sırt çantası. 4. nesil işlemci. 128 gb ssd. Gtx765 ekran kartı on numara cihaz. Küçüğünü istersen daha hesaplı

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Gta 5 çıktığında kasmadan yüksek ayarda açarmı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gta 5 çıktığında kasmadan yüksek ayarda açarmı ?

Ne denir bilinmez deli bir oyun. Gta 4 bile hala çoğu pcde açılmıyor. Standartların üstünde bir oyun olacak açacağı kesin ama yüksekte açar mı bilinmez.

baktığında oyun değerleri burda gayet iyi gösteriyor. Eğer crysis 3 gibi olursa oynatır. Ama ortada oynamak bile iyidir gta 5'i. Hatta onun düşük ayarı gta4'ün ultrasından iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Rookie66
Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
O zaman ge70 iyi geldi bana onu alacağım yardımlarınız için :tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun

• Beğen