Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

cmptrengineer

Üye
Bu arada dün gelen güncellemede ayarlara (Erişim kolaylığının altına) "Konuşma" diye bir ayar gelmiş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu güncellemeden önce yoktu?Bizim işimize pek yaramadığından hiç bakmamış olabilir ve yanlış hatırlıyor olabilirim :D
vardı ama garip bişeydi bkeresınde english yaptım dil seçeneğini yanlıslıkla menu cubuguna n zmn uzun bassam sureklı o zımbırtıyı acıyordu kapaması da zordu sımdı gunncellemeyle işi çözmüşler desteklemıyor deyıp gecmısler bnm için bolesı daha ii :ehe

Zaman_yolcusU

Zaman_yolcusU

Üye
3047.0000.1328.3001 yazmıssınız 820 için ama pc den 3002 guncelleme yukledim ben

cmptrengineer

Üye
Bende o da yok :) ama benimki L920.

- - - Eklendi - - -

Programını kaldırıp yeniden kurmayı dene. Hiç kimseden benzeri bir şikayet henüz duymadım. Benimki de mis gibi çalışıyor. :)
tamam denerim ama bse sorcam mesela normal kameradan ayıran nesi var en cok neyını sevdiniz pro cam'ın ?

cinaski12

Üye
Arkadaşlar dün ben de yükledim bu güncellemeyi lakin ne procami gördüm ne de telefonu ters çevirdiğinde sessize geçme olayını biri açıklayabilir mi?

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Gelişmiş ve detaylı ayarlara izin verirken bunu çok kolay bir şekilde sadece parmağınla sürükleyerek yapabilmene olanak vermesi.
Örneğin normal kamera da odaklamayı kendin yapamazsın, arka ışık çok yüksekse önde resmini çekmeye çalıştığın kişinin yüzü karanlık kalır bunuda sadece arka ışık diye bir ayardan yaparak düzeltirsin ama yine pro cam bunu senin dilediğin kadarına detaylıca izin vererek yapmanı sağlıyor vs. vs.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar dün ben de yükledim bu güncellemeyi lakin ne procami gördüm ne de telefonu ters çevirdiğinde sessize geçme olayını biri açıklayabilir mi?

Nokia Pro Cam i mağazadan yüklemelisin.

blackss

Üye
920 ye yukledim radyo yok uyku modu saat yok nasıl iş bu başka guncellemedemi gelecek

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben telefonu avusturyadan almıştım buraya gelince imei kaydını falan yaptırdım.ben şimdi avusturya otasını mı bekleyeceğim bana gelen giden çok çünkü şimdiye kadar
Ayarlar/Ektralar+Bilgi/Daha fazla bilgi buradan ROM kodununun ne olduğunu söylersen yardımcı olurum.

cinaski12

Üye
Tşk. ederim peki ters çevirerek sessize alma çalışıyor mu sizde?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
920 ye yukledim radyo yok uyku modu saat yok nasıl iş bu başka guncellemedemi gelecek
evet dün gelen ota sadece gdr2yi kapsıyor, amber güncellemesi de yakın zamanda ota ile verilecek yine.

giray38

giray38

Üye
Arkadaşlar dünden beri pasif takipteyim forumu güncellemeyi de yaptım ama bazı arkadaşların söylediğinin aksine ben telefonumda hiç hızlanma hissetmedim hatta fazla bir şarj tüketimi oluştu sanki normalde 20 25 dk okey oynasam en fazla yüzde 5 şarjım giderdi dun 15 dk oynadım yüzde 10 şarjım gitti

cmptrengineer

Üye
Arkadaşlar dünden beri pasif takipteyim forumu güncellemeyi de yaptım ama bazı arkadaşların söylediğinin aksine ben telefonumda hiç hızlanma hissetmedim hatta fazla bir şarj tüketimi oluştu sanki normalde 20 25 dk okey oynasam en fazla yüzde 5 şarjım giderdi dun 15 dk oynadım yüzde 10 şarjım gitti
ya aynen bende de ya hiç hızlanma falan yok ve sen dıosunkı 25 dk da yuzde bes ben 25 dk oynasaydım yuzde 25 gıderdı guncellemeden sonra da sahtı sahbaz oldu sımdı bı wıfı acıyorum tarayıcıdan bı sayfa acıyorum ıkı dk bakınıyorum abartısız iki dk yuzde dort bı anda gıtmıs oluyo bu teli ben cok aktıf kullansam benı ıkı saat goturmez sızce servise goturmelımıyım

skynet

Üye

tamam denerim ama bse sorcam mesela normal kameradan ayıran nesi var en cok neyını sevdiniz pro cam'ın ?

Şunu bil normal kamera pro cam'in yanında resmen çöp :oke:

Ben 620'de kullanıyorum en çok hoşuma giden yönü video çekim yaparken yakınlaştırıp uzaklaştırma yapabiliyorsun :) (Normal kendi uygulamasında yok) + Çektiğin videonun sesi mono (Tek kanal) değil çift kanal ve daha kaliteli oluyor :good:

Daha neler neler...

suyunsesi

suyunsesi

Üye

Güncellemenin hemen arkasından bazı arkaplan görevlerin yeniden açılmış olabilir, bir kontrol etmelisin. Sistemin şarjını azaltan ve yoğun şekilde arkaplanda kalıp çalışan bazı uygulamalar olabiliyor. Onları kaldırıp askıda kalması ihtimali olanlarında önüne geçmek için telefonunuzu yeniden başlatmanızı da tavsiye ediyorum.

cmptrengineer

Üye
Gelişmiş ve detaylı ayarlara izin verirken bunu çok kolay bir şekilde sadece parmağınla sürükleyerek yapabilmene olanak vermesi.
Örneğin normal kamera da odaklamayı kendin yapamazsın, arka ışık çok yüksekse önde resmini çekmeye çalıştığın kişinin yüzü karanlık kalır bunuda sadece arka ışık diye bir ayardan yaparak düzeltirsin ama yine pro cam bunu senin dilediğin kadarına detaylıca izin vererek yapmanı sağlıyor vs. vs..
galiba ben beceremedim tesekkurler cevap için

- - - Eklendi - - -

Şunu bil normal kamera pro cam'in yanında resmen çöp :oke:

Ben 620'de kullanıyorum en çok hoşuma giden yönü video çekim yaparken yakınlaştırıp uzaklaştırma yapabiliyorsun :) (Normal kendi uygulamasında yok) + Çektiğin videonun sesi mono (Tek kanal) değil çift kanal ve daha kaliteli oluyor :good:

Daha neler neler...
anlaşıldı ben beceremedim ya da çekmeye değer bişe bulamadığım için koltukları çekerek tam performans alamadım :aha: :ehe

kurtoglu00

kurtoglu00

Üye
ben nsu dan yukkedim surum numarası sonu 2003 oldu (steye resim yüklemek sorun biraz idare edin :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
pro cam da sadece gece ayarı yok gece çekimlerini beğenmedim normal kamera ayarlarındaki gece modu pro nun gece cekiminden daha iyi.

cmptrengineer

Üye
pro cam da sadece gece ayarı yok gece çekimlerini beğenmedim normal kamera ayarlarındaki gece modu pro nun gece cekiminden daha iyi.
anladım en kısa zamanda dışarıda bir manzara resmi çekerek deniycem cevaplarınız için çok tesekkur ederım

suyunsesi

suyunsesi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ZzZz11, skynet ve kimbilir_01

Üst Alt