Bu programın kullanımı oldukça basit olup hiç bir zorluğu yoktur, fakat bir çok pc'de hata veriyor. Bu uygulama cihaz üzerindeki yazılımın sürüm bilgilerini veriyor ve varsa eğer yeni yazılım güncellemesini indirip senin iznin ile cihaza yüklüyor. NSU üzerinden güncelleme yapacak arkadaşların mutlaka yedek almalarını öneriyorum, çünkü buradan yapılacak yükleme sonucunda cihaz sıfırlanmış olarak yeni sürüm ile başlatılacaktır. OTA güncellemesinde ise cihazın sistem dosyaları değiştirilip başlatıldığı için her hangi bir kayıp söz konusu değildir.Hocam NSU'yu tam olarak anlatır mısınız? Yapılacak yanlışların sonuçları vs. Nasıl yapacağımızfilan
güncelleme öncesi ve güncelleme sonrası batarya durumu nedir? ne kadar şarj yiyo bu güncelleme?hayır iş yerindeyim şarj aletim yok şarj durumum 70 civarı, güncelleme sonrası akşama kadar yeter mi emin olamadım
kısaca ota gelmesine rağmen hala bekliyorum nalet olası
![]()
Akşama o şarj seni idare eder.. 
Nokia: "Arkadaşlar en iyisi şunu hayırlı Cuma gecesi verelim."
Eleman: "Abi ama biz müslüman değiliz ki."
Nokia: "Haa pardon, olsun gün kalmadı verin gitsin."
920 güya amiral gemi ama ona da gelmedi alt tarafı Nokia Smart cam bide Pro cam kullanılabilir oldu kafana takma derim hepimizi uyutuyorlardiğer lumialara ne zaman gelecek bize üvey evlat muamelesi yapıyor nokia güncellemeyi geç vererek![]()
Ooo sağlamcılar pür dikkat izlemedeler tıpkı ben gibi, halen bekliyorum 820 için data sense güncellemesini ...
O zaman şöyle oluyor... Amber+GDR2+DataSense 
Bu arada dün gelen güncellemede ayarlara (Erişim kolaylığının altına) "Konuşma" diye bir ayar gelmiş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam bu güncellemeden önce yoktu?Bizim işimize pek yaramadığından hiç bakmamış olabilir ve yanlış hatırlıyor olabilirim![]()
ama benimki L920.ayrıca nokia pro camera.yıda hiç sevmedim ya ayılıp bayılanlar olmus acaba nesine bende mi bi gariplik var manuel focus yapıca bazen algılıyor bazen algılamıyor sol tarafta açılan ayarlar dairelerini geri gondermeye calısırken çubuk saklanmıyor aksıne ayarlar bozuluyor vs vs berbat