lumia925&625 Türkiye lansmanından merhaba

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
32GB lumia925 3 ayligina vodafone'a ozel olacak devaminda genel satişi başlayacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
32GB Lumia925 Vodafone uzerinden 1549TL'ye simfree olarak satilacak

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ali Kemal beye kolaylıklar diliyorm :) Forum müdavimleri adına haberleri anında ulaştırmak için uğraş ve emeğine teşekkür ederiz. :)
Arkadaşlar bence soruları sona saklayalım, şuan yoğun olarak lansmana odaklı olduğu için bizlerin sorularına hemen bakabileceğini sanmıyorum. Tüm haberler bir başlık altında yeniden toparlanıp verilecektir diye düşünüyor ve arkasına sorularımızı saklayalım diyorum :) .

braayn

braayn

Üye
Anında bilgiler için tşkler abi 1020 3 Ekimdeki lansmanının sabırsızlıkal bekliyor olacağım...
umarım fiyatı iyi olur.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
32GB Lumia 925 -> 1549 TL :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
32GB Lumia 925 -> 1549 TL :hmmm

Bence bu durumda her şartta L920 daha mantıklı olur. 920 ile aralarındaki kalite farkıda öyle pek yok. Yani fazladan birkaç merceğin verdiği fotoğraf kalitesi gözle çok zor farkedilir derecede. Gövdesinin ince olması ve kasasının farklı olması yüzünden ısınma derdinin daha az olmasını da düşünüyorum. Ancak bunlara mükabil bu seferde 920'nin kablosuz şarjı direk gövdesinde barındırmasının artısını düşünüyorum. Nitekim, birbirlerine fazladan pek bir üstünlükleri yok, artıları eksileri bu fiyat farkına bence değmez. :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
m542tf

m542tf

Üye
phabletten haber yokmu ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar toplantidan az once ayrilmak zorunda kaldim. Zaten bitmek uzereydi. Bir nefes alayim sorulan sorulara ve sorulacaklara elimden geldigince cevap vermeye calişicam.

Sertac beyin 1020'sini de yuzeysel bir şekilde inceleme firsatim oldu.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Eveeett gelsin bakalım yeni haberler :eller:

yeminli06

yeminli06

Üye
Abi şu 920 ye gelen eksik güncelleme ile ilgili bilgi var mı heyecanla bekleyişteyim :naughty:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi şu 920 ye gelen eksik güncelleme ile ilgili bilgi var mı heyecanla bekleyişteyim :naughty:

dün gelen güncellemeden Nokia Türkiye'nin haberi bile yok. Resmi olarak Türkiye ivgüncelleme bugunden utibaren dagitilmaya başliyacakmiş.

• Beğen
Tepkiler: yeminli06
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bilgi ve tanıtımlar için teşekkürler
Heyecanla bekliyorum. Acep 925 mi almalıyım yoksa 1020 yi de beklemeli miyim?
Karar veremedim...:ehe Haber için:tşk:

925 3Eylül'den itibaren satışa çikiyor. Lumia1020'nin tanitimi 3Ekim'de yapilacak resmi satiş tarihi henuz belli degil. Lumia1020'nin fiyatı 1749TL olarak duşunuluyor ama resmileşmedi.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

925 3Eylül'den itibaren satışa çikiyor. Lumia1020'nin tanitimi 3Ekim'de yapilacak resmi satiş tarihi henuz belli degil. Lumia1020'nin fiyatı 1749TL olarak duşunuluyor ama resmileşmedi.

fiyat uygun bence eğer ali abinin dediği fiyata çıkarsa.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aktif derken? görünürde mi aktif, yoksa işleyişte de mi aktif? işleyiş yoksa görünürde aktif olması neyi değiştirecek ki? :allalla:
kafamda deli sorularrr :pro:

operatorlerin teknolojileri getirmesi icin talep olmasi gerekiyor. Bu yuzden de once 4G LTE destekli cihazlar geliyor. Çiçek İcan Uyansoy'dan bir alıntı yapayım: Biz 3G'li cihazları Türkiye'de satmaya başladıgımızda henuz operatorlerin 3G hizmeti yoktu. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

operatorlerin teknolojileri getirmesi icin talep olmasi gerekiyor. Bu yuzden de once 4G LTE destekli cihazlar geliyor. Çiçek İcan Uyansoy'dan bir alıntı yapayım: Biz 3G'li cihazları Türkiye'de satmaya başladıgımızda henuz operatorlerin 3G hizmeti yoktu. :)

bu çiçeğe su vermemek gerek mail attım cevap bile vermedi düşünüyorum da ceo ya şikayet edicem bu kadını tipsiz şey artis :angry:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
625 fiyatı iyimiş glaxy win almayı düşünüyordum ama bunu alabilirim

Lumia625 gercekten hoş bir cihaz. Ekran çerçevesi küçültüldügü icin ekranin buyumesi telefonu buyutmemiş. İnce ve hafif ergonomik bir cihaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Üst Alt