Lumia925 resmi Türkiye tanıtımı yapıldı

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia925 resmi Türkiye tanıtımı yapıldı
Nokia Türkiye bugün düzenlenen etkinlikte Lumia625 cihazıyla birlikte Lumia925 tanıtımını da yaptı. Selefi Lumia920 ile sık sık karşılaştırılan Lumia925,Lumia920'ye incelik ve hafifliginin yanında tasarım harikası dizayniyla da kullanıcıları etkileyecek gibi görünuyor.

Nokia Lumia 925
Yeni nesil görüntüleme yazılımı ve gelişmiş lens teknolojisiyle Nokia Lumia 925, kullanıcının düşük ışıklı ortamlarda da harika fotoğraflar ve videolar çekmesini sağlıyor. Lumia 925 aynı zamanda Nokia Smart Cam uygulamasıyla, arka arkaya 10 kare çekmenizi ve bu kareleri daha sonra Best Shot ve Action Shot uygulamalarıyla dileğiniz gibi düzenlemenizi sağlıyor.

Nokia Glance Screen özelliğine de sahip olan Nokia Lumia 925, kilit ekranını açmadan, telefon kullanılmadığında da saati ve pil seviyesini görebilmeye imkan tanıyor. Ayrıca Lumia 925 HERE Drive+ ile HERE Maps gibi navigasyon servislerini de barındırıyor.

Eylül ayının ilk haftasında satışa sunulacak olan Nokia Lumia 925’in 16GB ve 32GB olarak iki seçeneği bulunuyor. 16GB ise siyah-beyaz-gri renk alternatifi ile 1.399 TL*, 32GB ise sadece siyah renkte Vodafone’a özel olarak 1.549 TL* fiyatla satışa sunulcaktır.

Bu cihaz bir kaç güne kadar elime gecmiş olacak. İmkanlarım el verdigi kadarıyla ayrıntılı incelemesini sizlerle paylaşırım.
*:tavsiye satış fiyatı

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

ÖEY

ÖEY

Üye
Abi ellerine kollarına yüreğine sağlık:alkis:oke: Bir ara 1020'ye kayar gibi olmuştum ama sayende tekrar L925 yörüngesine geri girdim :kıskıs: Bir de sorum olacak sana; 32 gblık versiyon da yine 3 Eylül'de satışa çıkacaktı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
2 Sene sonra telefon değiştirebilirim ancak.. :( O zamana kadar Lumia 920 ile takılıcaz artık. O zamana kim bilir nasıl cihazlar çıkar. O.o

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Abi ellerine kollarına yüreğine sağlık:alkis:oke: Bir ara 1020'ye kayar gibi olmuştum ama sayende tekrar L925 yörüngesine geri girdim :kıskıs: Bir de sorum olacak sana; 32 gblık versiyon da yine 3 Eylül'de satışa çıkacaktı değil mi? Ben öyle hatırlıyorum.

evet 32GB versiyon sadece siyah renkte ve yine 3ayligina sadece vodafone a.c.a.i.p kampanyalariyla satilacak. Ama bence mutlaka siyahini alin. Siyah derken sadece arkadaki polikarbon kapagi siyah yanlardaki celik kasa cercevesi enteresan bir renge sahip. Boya degil de sanki celigi renklendirmişler. N8 kullansnlar bilir:ehe

ÖEY

ÖEY

Üye
Tamamdır:oke:

Üst Alt