lumia925&625 Türkiye lansmanından merhaba

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye

operatorlerin teknolojileri getirmesi icin talep olmasi gerekiyor. Bu yuzden de once 4G LTE destekli cihazlar geliyor. Çiçek İcan Uyansoy'dan bir alıntı yapayım: Biz 3G'li cihazları Türkiye'de satmaya başladıgımızda henuz operatorlerin 3G hizmeti yoktu. :)
evet ön kamerası olan 3g üzerinden görüşme sağlayan telefonlar satılıyorken daha 3Gnin adını bilmiyorduk yoktu öyle bişi. kaç sene sonra geldi destek. ama benim demek istediğim şu oldu. şu an 4g desteği operatörlerimizde yok, ancak telefonda 4g'nin aktif olması bize bi faydası olacak mı şu aşamada diye merak ettim. yoksa türkiyede 4g desteği olduğunda bizim 820, 920lerde de 4g seçeneği aktif olmayacak mı otomatik? ahan da bi deli soru daha çıktı kafamda :)

respection123

Üye
1020 Ne zaman gelir?:hmmm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
at&t nin lumia 520sibde 4g vardı bizede gelir mi acaba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
data sense'le zero reyting teknolojisi geliyor.

sanırım bu mesajım kimsenin dikkatini cekmedi:hmmm

Data Sense sadece veri trafigini takip etmenizi saglamiyor operatör ayarları destekliyorsa Zero Reyting teknolojisiyle de daha az veri kullanmanıza yardimci oluyor.

Data Sense operator destegi ve ayrimi olmaksizin butun cihazlarda aktif olacak. Fakat Zero Reyting teknolojisinin calişmasi icin operatorun destek vermesi gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
tüm bu 4g ler çıkana yayılana kadar avrupada 5g, 6g ler çıkar :ehe bende de 1020 olur inşaALLAH :oke:

IVI-Elia

Üye

hic zannetmiyorum. Avrupa'da bile 4G bir kac ulkede var.

ayen 5g sanırsam 2020 gibi tamamen hayata geçirilecekmiş.ama 4g gelsin turkiyeye de süper olur...Bu arada abi kaçırdım sanırsam kusura bakma bu 925 16 gb eylülün başında mı çıkacak? Bu arada tasarımı güzel bu cihazın ama fiyat açısından 920 seçilebilir...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Haber ve yorumların için çok teşekkürler Ali Kemal,haberleri senden almak daha keyifli oluyor.çünkü içlerinde senin güzel yorumların da var.

hezarfencik

hezarfencik

Üye
32GB Lumia925 Vodafone uzerinden 1549TL'ye simfree olarak satilacak

Abi bu Vodafone dışında bir hat ile kullanılabilir demek oluyor değil mi? Yine de içinde Global değil de Vodafone'un romu olacak yani ??

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bensiz mi gittin abi ne kadar ayıp yahu :ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
L625 in teknik bilgileri ve görseleri yayınlandı mı.ben göremedim.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bugün dağıtılmaya başlanacak olan OTA nın tam vakti saat olarak belli olsaymış çok güzel olurmuş :ehe. Çok şey bekleyen sabırsız insan diye düşünülebilir ama sen o kadar bekle bekle yamalı yamalı OTA al. Şuan Pro Cam ile oyalanıyorum ama onunda Ambersiz hali eksik kalıyor işte.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

ayen 5g sanırsam 2020 gibi tamamen hayata geçirilecekmiş.ama 4g gelsin turkiyeye de süper olur...Bu arada abi kaçırdım sanırsam kusura bakma bu 925 16 gb eylülün başında mı çıkacak? Bu arada tasarımı güzel bu cihazın ama fiyat açısından 920 seçilebilir...
3 eylül'den itibaren Tüm Türkiye'de aynı anda satişa cikiyor. Turkcell uzerinden ön sipariş verenlere cihazlari 28 Agustos'tan itibaren gonderilmeye başliyor.

Haber ve yorumların için çok teşekkürler Ali Kemal,haberleri senden almak daha keyifli oluyor.çünkü içlerinde senin güzel yorumların da var.

Rica ederim dostum begendiginize sevindim:tebessüm:

Abi bu Vodafone dışında bir hat ile kullanılabilir demek oluyor değil mi? Yine de içinde Global değil de Vodafone'un romu olacak yani ??

Evet cihazı nereden alırsanız alın istediginiz operatorun sim kartiyla caliltirabilirsiniz. Rom Vodafone Türkiye. Olacak.

bensiz mi gittin abi ne kadar ayıp yahu :ehe

Aradıginiz müdüre şu an ulaşilamiyor deyince:utandım:

Whykardesim

Whykardesim

Üye
Bugün dağıtılmaya başlanacak olan OTA nın tam vakti saat olarak belli olsaymış çok güzel olurmuş :ehe. Çok şey bekleyen sabırsız insan diye düşünülebilir ama sen o kadar bekle bekle yamalı yamalı OTA al. Şuan Pro Cam ile oyalanıyorum ama onunda Ambersiz hali eksik kalıyor işte.

Bugun 820 için 3002 (DATASENSE ) li olan ek gelicek mi ?

Üst Alt