Lumia 920 ve 820 İçin OTA Güncellemesi Geldi!

Sponsorlu Bağlantılar

cmptrengineer

Üye
ota da telefon sıfırlanıyor mu ?

cevap verilmişti ama yine söyleyelim hayır sıfırlanmıyor

- - - Eklendi - - -

Bu herhalde amber güncellemesi değil çünkü telefon aynı telefon hiçbir değişiklik yok.bi de ota ne nsu ne demek oluyo.
kısaca ota(over The ait) telefon üzerinden aldığın güncelleme nsu ise(Nokia software updater) server'lar üzerinden alınan güncelleme

- - - Eklendi - - -

Ait değil air t9 kazası

amiral_1976

amiral_1976

Üye
arkadaşlar nsu ile güncelleme yaptım dün seste problem yoktu bugün telefondan hiç ses çıkmıyor kulaklık takıyorum ses var çıkartıyorum ses yok aynı sorunu yaşayan varmı acaba

dakamon

dakamon

Üye
arkadaşlar nsu ile güncelleme yaptım dün seste problem yoktu bugün telefondan hiç ses çıkmıyor kulaklık takıyorum ses var çıkartıyorum ses yok aynı sorunu yaşayan varmı acaba

Ohooo acaba indirdiğin dosyada bi sıkıntı mı oldu internet kopması gibi bi durum falan olmamıştır umarım.

Arkadaşlar bir şey sorcam şu ekranda saat görünüyor ya o saatin üstünde pil durumu normalde çıkmıyor pil tasarruftayken çıkıyor simge bide şarj olurken. Ben her zaman pil simgesi görünsün istiyorum. Varmı bi çözümü?

amiral_1976

amiral_1976

Üye
dosyayı indirirken sorun olmadı il güncellediğimde sorun yoktu daha sonra ne olduysa tamamen ses gitti aramalarda ses çıkmıyor sadece titreşim çalışıyor ayrıca kulaklıkla denedim her şey normal donanımsal sorun olabilirmi

Hagios

Hagios

Üye
Umarım yine böyle bekletmezler.

realname11

Üye
Sırada 620 var herhalde

PureFood

PureFood

Üye
hadi hayırlısı yaşadınız darısı diğer lumialaraın başına :D

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Pro Cam çalışmaya başladı ve ilk denemem gündüz uzak mesafe odaklama denemesi, L920 için söylüyorum malesef bu GDR2 ile otomatik odaklama sorunu çözülmemiş. Yine yakın mesafeye odaklaması normal, uzak mesafeye bozuk. Sadece Elle odaklama yaptığımda net görüntü aralığını yakalayıp çekebiliyorum. Birde varsayılan kameraya ProCam atanmıyor. Belkide Microsoft'un bu GDR2 güncellemesi değilde Nokia'nın Amber güncellemesi bu sorunları düzeltiyordur diyerek Ambere bakacağım. Hele bi gelsin.

kursat99

kursat99

Üye
Zaten Nokia bir telefonun problemini Microsoft çözemez. Amber de çözülecektir büyük ihtimalle.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
n000k

n000k

Üye
Pro Cam çalışmaya başladı ve ilk denemem gündüz uzak mesafe odaklama denemesi, L920 için söylüyorum malesef bu GDR2 ile otomatik odaklama sorunu çözülmemiş. Yine yakın mesafeye odaklaması normal, uzak mesafeye bozuk. Sadece Elle odaklama yaptığımda net görüntü aralığını yakalayıp çekebiliyorum. Birde varsayılan kameraya ProCam atanmıyor. Belkide Microsoft'un bu GDR2 güncellemesi değilde Nokia'nın Amber güncellemesi bu sorunları düzeltiyordur diyerek Ambere bakacağım. Hele bi gelsin.

evet dediğin gibi amber yüklendiği zaman teline Pro cami seçebiliyorsun.ben nsu dan yükledim.bi sorun yok şimdilik telde..

blackcemre

Üye
ota ne zaman çıkar lumia 920 için amber yoksa ncs ile yükleyeyim mi?

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar bu durum ile ilgili resmi bir açıklama var mı?Beni korkutan bu sadece Türkiye' deki Lumia 920'ler için yapıldı.Diğer ülkelerde böyle bir şey söz konusu değil.Neden bizde bölük bölük veriliyor?Server yoğunluğu ise diğer ülkelerde daha yoğun olması gerekiyor.Sorunu fark ettikten sonra ki önceden planlanmamış bir şey ise, "hepsini halledelim, dağıtalım da döneriz tekrar TR Lumia 920 için" demelerinden korkuyorum.

kraldiyar21

kraldiyar21

Üye
güncelleme numarası 3047.0000.1326.2003

braveheart26

Üye
Data Sense yok galiba

- - - Eklendi - - -

Bu gelen güncelleme amber değil mi?

hllsvrn

hllsvrn

Üye

Nokia Türkiye GDR2+Amber güncellemesini resmi olarak bugün başlatıyormuş.

GDR2' geldiğine göre, ambere bugün kavuşuyoruz yani? Yani biz OTA bekleyenler ..

- - - Eklendi - - -

Akşama doğru gelir o zaman :hmmm

braveheart26

Üye
Bu dün gelen güncelleme amber değil miydi?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bu dün gelen güncelleme amber değil miydi?
920ler için ambersiz gdr2. 820ler için datasencesiz amber+gdr2 geldi. 920ler için amber ve 820ler için datasenceli güncel amber gelecek tekrar. güncellemeyi bile taksit taksit veriyorlar koklata koklata :)

Üst Alt