Galaxy s2 kameramda siyah leke yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi

hayır , hayır sakın s2nin üstüne para verip s3miniye para verme.

- - - Eklendi - - -

maktama çok güzel açıklamış, bence de telefoncu 500e telefonu kapmak için söylemiş olabilir* :D
500e alacak telefoncuya tamir etmesi için ona sormadım dediğiniz gibi yapar diye başka bir telefoncuya sordum bu leke olayını aynı yer değil yani..

- - - Eklendi - - -

Ya da bilmiyordur adam, günahını almıyım şimdi :D
bana öyle geliyor ki bunlar telefondan anladıkları felan yok yani..:D

Invoke

Invoke

Üye
aslında ben s3 mini kibar ya eşime almayı düşünüyorum s2 mi verip kendimede daha donra s4 mini düşünüyorum.şimdiki düşüncem öyle yani.eğer satmazsam lekeyi kendim temizlemeyi denicem söküp

Valla bilmiyorum ama ben s2yi s3miniye tercih ederim, hele üstüne para vermek asla :D

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi

Valla bilmiyorum ama ben s2yi s3miniye tercih ederim, hele üstüne para vermek asla :D
haklısınız..
teli sokup lekeyi temizleyemezsem gitmezse bu sefer içini açtığım için değeri iyice düşecek telefonun ne yapsam bende bilemedim..

maktama

maktama

Üye
haklısınız..
teli sokup lekeyi temizleyemezsem gitmezse bu sefer içini açtığım için değeri iyice düşecek telefonun ne yapsam bende bilemedim..

Telefonun içini açınca niye degeri düşüyor?!! Sızinki zaten garantili değil ki... Ayrıca içini açtığınızı vidalara dikkat etmeyen normal bir kullanıcı bilemez(vidalardaki boya aşınmasından anlaşılır),ama siz söyleyin lensin temizlenmesi için açtığınızı satacağınız kişiye, telefoncuya vermek istemediğinizi, güvenemediğinizi,kendiniz hallettiğinizi belirtin. Milletimiz açık sözü sever. Ayrıca emin olun o lensteki toz fiyatı çok daha iyi düşürür. Her halûkarda S2 satılıp s3 mini alinmaz,hem donanımsal hem custom işletım sistemi desteği açısından S2 üstün. incecik de bir telefon, s3 mini'nin s2'ye dizayn olarak öyle ahım şahım bir üstünlügü hele hele üstüne para verecek kadar bir üstünlüğü yok. 8gb kadar da eksiği var s3 mini'nin; s3mini 8 gb iken s2 16 gbdir. S3mini 5mp kamera, s2 8 mp kameraya sahiptir. Bu forumu eşinize okutun,bilgilensin. Ha "illa yeni bir tel isterim,daha düşük özellikli olsa da " derse diyecek bir şey yok:D gerçi hediye olmaktan çıkar o zaman ya...

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun içini açınca niye degeri düşüyor?!! Sızinki zaten garantili değil ki... Ayrıca içini açtığınızı vidalara dikkat etmeyen normal bir kullanıcı bilemez(vidalardaki boya aşınmasından anlaşılır),ama siz söyleyin lensin temizlenmesi için açtığınızı satacağınız kişiye, telefoncuya vermek istemediğinizi, güvenemediğinizi,kendiniz hallettiğinizi belirtin. Milletimiz açık sözü sever. Ayrıca emin olun o lensteki toz fiyatı çok daha iyi düşürür. Her halûkarda S2 satılıp s3 mini alinmaz,hem donanımsal hem custom işletım sistemi desteği açısından S2 üstün. incecik de bir telefon, s3 mini'nin s2'ye dizayn olarak öyle ahım şahım bir üstünlügü hele hele üstüne para verecek kadar bir üstünlüğü yok. 8gb kadar da eksiği var s3 mini'nin; s3mini 8 gb iken s2 16 gbdir. S3mini 5mp kamera, s2 8 mp kameraya sahiptir. Bu forumu eşinize okutun,bilgilensin. Ha "illa yeni bir tel isterim,daha düşük özellikli olsa da " derse diyecek bir şey yok:D gerçi hediye olmaktan çıkar o zaman ya...
tabi dediklerinizde haklısınız ona birşey demiyorum ben.eşimde illa bana şu teli alda demiyor zaten.her halukarda ona bir tel alcam.şöyle düşündüm s2 yi verip üstüne biraz daha para verip eşime tel alırım bu arada kendimede yeni bir tel almış olacağım yani böylelikle kendi telimide değiştirmiş oluyorum.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun çözüldü yardimci olan herkese teşekkür ederim..
Nasil olduğunu merak edersiniz diye söyleyim.teli elimden yere düşürdüm sonra kamerayi açtim bi baktim leke meke yok :d sorun neymiş anlamadim ama düşürünce düzeldi :d:d:d

Invoke

Invoke

Üye
Arkadaşlar sorun çözüldü yardimci olan herkese teşekkür ederim..
Nasil olduğunu merak edersiniz diye söyleyim.teli elimden yere düşürdüm sonra kamerayi açtim bi baktim leke meke yok :d sorun neymiş anlamadim ama düşürünce düzeldi :d:d:d

içinde bir şey vardır o da düşmüştür :ehe

-Emre

-Emre

Üye
eğer akıllı tahta, televizyon veya monitör gibi bir ekranı yakından çekmeye çalışırsan oluyor. Bende vardı sonradan düzeldi kendiliğinden :D

- - - Eklendi - - -

neyse çözülmüş zaten :ehe

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Bendede aynı problem var ya belki toz vardır diye açtım telefonu vidaları mahvettim ne kadar moralim bozuk şu an merceği sildim üfledim bastırdım yinede düzelmedi kasaya tornavidayıda kaydırdım gmd yi s2 ile değiştiğim güne lanet olsun.

AYNA

AYNA

Üye
    Konu Sahibi
Açmadan önce videoları izledin mi? Keşke dikkatli acsaydin

Üst Alt