Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

darkorbitay

darkorbitay

Üye
Anlatıyorum.. Bakın ben ilk önce apk yi indirdim. Açmadım Datayı da indirdim obb a attım. Oyunu açıyorum yuvarlak dönüyor sonra oyundan çıkıyor ! 2-3 Kere indirdim hepsinde böyle oluyor ! Nedeni nedir ?

- - - Eklendi - - -

o yoluda çok denedim :(

hangi cihazda denediniz? Asphalt 7 de aynı sorunu bende yaşıyodum. Daha asphalt 8 i indiremedim

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
APK'da sanırım sorun var, bende de Devam etmek için ekrana dokunun gözüküyor ve hemen atıyor.

cliolar

Üye
S3 de basarili cok akici goruntu kalitesi en yuksek de olmasina ragmen sanki cozunurluk biraz dusuk gibi yol yansimasi gunes isigi v.s. super fakat sanki antialising yok gibi bundan daha cok texture ayari dusuk gibi kose yumusatma daha basarili olabilirdi.

codblackops2

codblackops2

Üye
5 dakikaya dosyayı telefona atmış olurum dönerim buraya.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sorun şundan kaynaklı olabilir. Mania apk indirdiyseniz farklı sd kabul etmeyebilir.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Biraz bekleyin yeni apk gelecektir.

Atacan-

Atacan-

Üye
Sırf merakimdan indirdim..Hayatta Asphalt indirip oynamadım bunu merakimdan indirdim belki grafiği iyidir dedim ama hepsi resimden ibaret :)
Ayarlardan kaliteyi yuksettimde denedim.
Berbat..
R.R3 devam
Paylaşım için Teşekkürler.

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk: indiriyorum

Atacan-

Atacan-

Üye
Apk mania sorun yok mega indirme linki ile telefon S3

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Evet interneti kapalı şekilde oyuna girince açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sırf merakimdan indirdim..Hayatta Asphalt indirip oynamadım bunu merakimdan indirdim belki grafiği iyidir dedim ama hepsi resimden ibaret :)
Ayarlardan kaliteyi yuksettimde denedim.
Berbat..
R.R3 devam
Paylaşım için Teşekkürler.

İzlediğim videolarda grafik iyi gözüküyordu. RR3 iyi ama aksiyon yok :D

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye

Ben en baştan nasıl yaptığımı anlatayım; önce apk dosyasını kurup internete bağlı bir şekilde oyuna girdim, daha sonra obb dosyasını gerekli yere attım, ilk seferde internet açık olduğu için oyundan attı, daha sonra kapatıp girdiğimde sorunsuzca açıldı.

Üst Alt