codblackops2
Üye
UMarım hayatımın 35 dakikasını boşa geçirmemiş olurum
İndirme işlemi bittikten sonra görürsün![]()

UMarım hayatımın 35 dakikasını boşa geçirmemiş olurum

Bendeki sorun ne !
Öncelikle bir sakin ol dostum.Sorun ne ?Bendeki sorun ne !
Bendeki sorun ne !
Birincisi apkyı değiştirBir sorum olacak ben yükledim ama oyun açılıyor daire dönüyor ama oyundan çıkıyor nedeni nedir ?
Anlatıyorum.. Bakın ben ilk önce apk yi indirdim. Açmadım Datayı da indirdim obb a attım. Oyunu açıyorum yuvarlak dönüyor sonra oyundan çıkıyor ! 2-3 Kere indirdim hepsinde böyle oluyor ! Nedeni nedir ?
Öncelikle bir sakin ol dostum.Sorun ne ?
o yoluda çok denedim
Birincisi apkyı değiştir
Olmazsa apkyi kur oyuna girme sd dosyasını gerekli yere at ilk sefer oyuna girerken internetle gir.

Oyuna bir kereliğine mahsus internet bağlantısı açıkken girmelisiniz.Bunu yaptınız mı ?Anlatıyorum.. Bakın ben ilk önce apk yi indirdim. Açmadım Datayı da indirdim obb a attım. Oyunu açıyorum yuvarlak dönüyor sonra oyundan çıkıyor ! 2-3 Kere indirdim hepsinde böyle oluyor ! Nedeni nedir ?
Evet yaptım..
Oyuna bir kereliğine mahsus internet bağlantısı açıkken girmelisiniz.Bunu yaptınız mı ?
Sd dosyası silinmişmi diye kontrol edin bazen oluyor öyle oyuna giirmedikten sonra otomatik siliniyor.Evet yaptım..
Data dosyalarını telefona atarken herhangi bir sıkıntı olmuş olabilir.Yada dosyayı çıkartırken.Dosyanın doğru indiğinden eminsen,dosyayı tekrar çıkart ve telefona at.Sonrada apk'yi kurup internet bağlıyken oyuna girmeyi dene.Evet yaptım..
deniyorum inşallah olur
Data dosyalarını telefona atarken herhangi bir sıkıntı olmuş olabilir.Yada dosyayı çıkartırken.Dosyanın doğru indiğinden eminsen,dosyayı tekrar çıkart ve telefona at.Sonrada apk'yi kurup internet bağlıyken oyuna girmeyi dene.

Olmadı yine attı ne yapmalıyım ?deniyorum inşallah olur![]()
330la indiriyorMega iyi şuan fazla yüklenmeyin![]()

330la indiriyor![]()
Bu arada kınıyorum sizi niye satın almıyorsunuz oyunu neyse şakaya gelmez bu konu 
Gameloft görevlisi gelsin benden 1 dolar istesin vermezsem namerdim ama kredi kartı vs uğraşılmaz
Daha ne istiyosunBu arada kınıyorum sizi niye satın almıyorsunuz oyunu neyse şakaya gelmez bu konu
![]()

Paylaşım için teşekkürler hocam s3 mini de açar mı acaba![]()