Uygulama root sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ccgg4

Üye
    Konu Sahibi
root sorunu
Reeder a7s tabletim var cihazı nasl rootlayabilirim internette yazmıyor? Bi arkadas poot debug programı ile oluyor pcye bağlanmana gerek yok dedi fakat programı açıp root yap dediğimde ingilizce bir sürü yazı geliyor karşıma hiç bişey anlamadım yardım lütfen ( bu arada pcim yok rootu tablet üzerinden yapmam gerek)

The Shadow

The Shadow

Üye
şu kafayı bi bırakın internette yazmıyor felan :) ingilizceyse çevir biz de türkçe anlatımla root yapmadık :D

ccgg4

Üye
    Konu Sahibi
şu kafayı bi bırakın internette yazmıyor felan :) ingilizceyse çevir biz de türkçe anlatımla root yapmadık :D

Google'a gir bak yazıyosa bize de söyle arkadaş .d çok aradım yok , ayrıca ingilizce ile ilgili deil ingilizceyi türkçeye çevirdim ama gene bişey anlaşılmıyor pc diliyle konuşuyor .d acaba telefoncuya mı götürsem o halleder heralde

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Google'a gir bak yazıyosa bize de söyle arkadaş .d çok aradım yok , ayrıca ingilizce ile ilgili deil ingilizceyi türkçeye çevirdim ama gene bişey anlaşılmıyor pc diliyle konuşuyor .d acaba telefoncuya mı götürsem o halleder heralde

Kardeş froma root adında bir program var onu kullan.

The Shadow

The Shadow

Üye
telefoncu halleder ama beleşe halletmez :D diğer arkadaşın dediğini dene olmazsa ben bi bakarım :)

AHKE

AHKE

Üye
youtube da link var