Samsung Galaxy S3'e Android 4.2.2 Güncellemesini Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3'e Android 4.2.2 Güncellemesini Yapma
Merhaba Arkadaşlar. Uzun süre yeni konuda açmıyorum iyi geliyor bu bana şimdi.
Burada Samsung Galaxy S3'ünüzü Samsung galaxy S4 gibi, yani android 4.2.2 yapacağız.

KENDİ RİSKİNİZLE YAPINIZ. TELEFONUNUZA OLAN BRİCKTEN BEN SORUMLU TUTULAMAM.
( 2 TANE GALAXY S3 I9300 'de DENENDİ!!) (%100 TÜRKÇE SİSTEM)

Öncelikle, bu Firmware samsung'un kendi yaptığı firmware yani sızıntı değil. fakat telefonunuz türkçeyse yine güncellenince türkçe oluyor. Bug bulunmamıştır. Official yani legaldir. Orjinal olmasına rağmen kies ve telefon tarafından güncellenmiyor.
(Bu Güncelleme Odin v3.04 ile yapılır.)

Değişenler, Eklenenler

Açılış ve kapanış ekranı.
Yeni Boş kilit ekranında ışık efekti.
Yeni uygulamalar.
(bazı korecemi, japoncamı emin değilim uygulamalar var kafayı takmayın)
Yeni Pin giriş ekranı
yeni Touchwiz launcher
yeni status bar ui
Lockscreen widgetları
ve daha bir çok şey.

BugFixler

Android 4.1.2'ye geçince Wi-Fi'si çalışmayan s3 ler düzeltiliyor.

HERHANGİ BİR VERİ KAYBI YAŞAMAYACAKSINIZ!
(2 tane S3 için test edildi ve başarılı sonuç alındı)

Linkler (Dikkat ben upload yapmadım çünkü 950 MB küsür bir dosya.

( bu odini kullanın) Odin v3.04) :

Odin PDA Dosyası :

Samsung Galaxy USB Driver dosyası :

NASIL YÜKLENİR ? :

*önce usb driverleri indirip kuruyoruz. (kies varsa gerek yok)
*sonra pda ve odini indiriyor, pda zip'inin içindeki dosyayı masaüstüne extract yapıyoruz
*odini açıyoruz.
*Galaxy S3'ü kapatıp download modda açıyoruz (Ses kısma + home + power aynı anda basılı tutup ekran gelince ses açmaya basın)
*USB Kablo ile bilgisayara bağlıyoruz.
*Odin otomatik olarak driverler yüklüyse tanıyacaktır.
* (ÖNEMLİ!!) indirdiğimiz PDA(md5 formatındaki) odindeki PDA yerine koyulmalı. (ÖNEMLİ)!!!!
*starta basıp başlatın.
*sonra telefon yeniden başlayacak
*Hayırlı Olsun!

Galaxy S3 Android 4.2.2 Videosu ( Sammobile tarafından )
<strong><u><em>[video=youtube;8K02KtMA-ik]http://www.youtube.com/watch?v=8K02KtMA-ik[/video]

Galaxy S3 Android 4.2.2 yükleme videosu (sağolsun arkadaş ama ingilizce )
[video=youtube;h6c8DAkxUi8]http://www.youtube.com/watch?v=h6c8DAkxUi8[/video]

Eğer beğendiyseniz lütfen Beğene basın
baktığınız için teşekkürler.
ve emin olun müthiş oluyor. :)

! HERHANGİ BİR BRİCK VEYA VERİ KAYBINDAN BEN SORUMLU DEĞİLİM !

• Beğen
Tepkiler: body46

aaeerr

aaeerr

Üye
Bu sızıntı rom...

criminalx32

criminalx32

Üye
    Konu Sahibi
Bu sızıntı rom...
Sızıntı derken?,
Official ve Legal yani Orjinal samsungun kendi çıkardığı firmware bu

- - - Eklendi - - -

Japon yapımı değildir düzenleme samsungun kendi yaptığı firmware ve sızıntı değil. sadece samsung yayınlamadı

webersin

webersin

Üye
Bende kurdum fena değil 4.1.2 ye göre başarılı diyebilirim her hangi bir sorunla karşılaşmadım root da yaptım şuanda enfes çalışıyor telefonum :)

• Beğen
Tepkiler: criminalx32

rock_men_25

Üye
bu surum hem duzgun hemde ram ve sarjdan cok goturduhu ıcın verılmedı samsung tarafından bu sızıntı rom deyıldır umarım

furkey

Üye
Sızıntı derken?,
Official ve Legal yani Orjinal samsungun kendi çıkardığı firmware bu

- - - Eklendi - - -

Japon yapımı değildir düzenleme samsungun kendi yaptığı firmware ve sızıntı değil. sadece samsung yayınlamadı

Bu yazılım ne official ne de legal. Samsungun bunu neden dagitmadigini düşündün mu hiç ? Samsung bunu denemek için kendisine çıkarıyor ama sammobile isimli bir topluluk (artık içeride adamları mı var nedir ) bunu sızdırıyor. Sızıntı rom olmasının nedeni bu... Telefonlara gelmeyen bir güncellemeyi taşıyan romlar sızıntı romlardir

n_yavuz

n_yavuz

Üye
Arkadaşlar ben s3 kullanıyorum benim cihaz klon imei. Ben 4.2.2 ye geçmek istiyorum efs klasörünü kopyaladım. Son Çıkan sızıntı sürümü yüklersem şebeke sorunu yaşarmıyım yada imei silinirmi yardımlarınızı bekliyorum.

hta1905

Üye
Ben bu sızıntı rom'u xda-developer sitesinden indirdim ve kurdum. Bir sürü İbranice uygulama vardı ve hiçbiri kaldırılamıyordu. Telefon açılırken logosu çıkıyordu. Eski rom'a da dönmeye çalıştığımda telefon boot-loop'a girdi. Özetle kurmanızı tavsiye etmem.

memo23142314

memo23142314

Üye
evet bende kurdum acılısta hot ve kapanısta hot mobile logosu cıkıyor ve cıhaz islemci ve rem erken ısınıyor oyun oynarken oyundan tıyor kasıyor arayuzu guzel root yapılabılıyor cınve uygulamaları roottan sonra titanium beckkupla kaldırıla bıliyor yuklerken verı kaybına ugramadım ve guncellemelerı konrol bıle etmıyor kısacası rootlu orjnal sururum daha stabil calisiyor ve nex launher yuklendiginde rayuz hıc kasma yapmıyor sanırım yıne orjnal rom yuklicem

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Xxufme7 yi veya mj9 u yukleyin bu eskidi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt