Galaxy S Duos galeri silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Duos galeri silindi
Arkadaşlar yanlışlıkla galeriyi silmişim Ayarlar>Uygulama yöneticisinden galiba cebimdeyken olmuş. Şuan baktığımda galeriyi göstermiyor artık uygulama yöneticisinde hiçbir fotğraf açılmıyor mesela karta grip bir fotoğrafa bastıgımda felan açılmıyor fotoğraflar nasıl düzelteblirim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazda root varmıydı peki ?

The Shadow

The Shadow

Üye
Oluyo boyle seyler :) orjinal romu yukle bende bi keresinde mesajlasma yi silmistim :D

PowerPlay

PowerPlay

Üye
Normalde silmemesi lazim uygulamalar bolumunde cunku sistem uygulamasi orj rom yukle tekrar eger ugrasamam dersen google playden quickpic programini yukle isini gorur

Secret26

Secret26

Üye
    Konu Sahibi
Cihazda root yok, konu samsung olunca tüm saçmalıklar olağan oluyor işte. Bir insan galeriyi nasıl silinebilir bir uygulama diye koyar ki? Play store'dan başka bir galery uygulaması indirdim ancak yine de orjinalini tutmaz. Yorumlar için teşekkürler bir de yedeklemeden sonra fabrika ayarına geri döneyim. Bu arada servise sordum yazılım geri yüklemeliyiz dedi adam galeri için telefonu yeniden yükleyecek arkadaş... pes

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Cihazda root yok, konu samsung olunca tüm saçmalıklar olağan oluyor işte. Bir insan galeriyi nasıl silinebilir bir uygulama diye koyar ki? Play store'dan başka bir galery uygulaması indirdim ancak yine de orjinalini tutmaz. Yorumlar için teşekkürler bir de yedeklemeden sonra fabrika ayarına geri döneyim. Bu arada servise sordum yazılım geri yüklemeliyiz dedi adam galeri için telefonu yeniden yükleyecek arkadaş... pes

Bence cok buyuk bir sorun degil.Cihazda yazilimsal sorunlar çözülür onemli olan donanımsal olmasin gecmis olsun.

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Takipçi Satın Al

Üst Alt