Nokia'dan yeni Lumia uygulamaları

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia'dan yeni Lumia uygulamaları
Nokia bugün yeni Lumia uygulamalarını yayınladı

byibo

byibo

Üye
saolasın bilgi için ali kemal abi hepside guzel uygulama tesekkürler nokia ;)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamaları nokia yapmadı. Nokia'nın destekledigi geliştiriciler yaptı. Bu açıdan bakınca da güzel işler çıkmış.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

acoustic

acoustic

Üye
Üstadım teşekkürler eline sağlık ama bu uygulamaları ben 3 ay önce yüklemiştim hepsi çok güzellerdi.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
uygulamaları nokia yapmadı. Nokia'nın destekledigi geliştiriciler yaptı. Bu açıdan bakınca da güzel işler çıkmış.

yalnız ali kemal abi şöyle bir durum var stopwatchpro+ uygulaması baya eski bir uygulama abi 7-8 aydır kullanıyorum ben bu uygulamayı :hmmm:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi flaş uygulaması konumu neden kullanmak istesin anlamıyorum ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yalnız ali kemal abi şöyle bir durum var stopwatchpro+ uygulaması baya eski bir uygulama abi 7-8 aydır kullanıyorum ben bu uygulamayı :hmmm:

kullandigin uygulamalar pro+ versiyon ücretsiz ve reklamsız versiyonlar mıydı?:hmmm

alical33

alical33

Üye

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bazılarını kullanıyorum , bayadır varlar ..

bozokluht

bozokluht

Üye

kullandigin uygulamalar pro+ şeklinde reklamsız versiyonlar mıydı?:hmmm

Benim telefondakiler öyle reklamsız + şeklinde. Yalnızca battery Pro + ve find me Pro + yoktu bende . Bu arada haberlendirme için :tşk:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Evet uygulamalar zaten vardı ancak daha da iyileştirilmiş "Pro+" versiyonları yeni çıktı arkadaşlar.

acoustic

acoustic

Üye
Evet uygulamalar zaten vardı ancak daha da iyileştirilmiş "Pro+" versiyonları yeni çıktı arkadaşlar.

şimdi telefon internetteyim yarın geçmişimi kontrol ederek tekrar bilgilendirme yapmak istiyorum.

Murat Alper

Murat Alper

Üye

kullandigin uygulamalar pro+ versiyon ücretsiz ve reklamsız versiyonlar mıydı?:hmmm

evet abi pro+ ve reklamsızdı abi sadece reklam olarak windowsphone mağazanın yabancı versiyonunu reklam yaptı. :hmmm:

bozokluht

bozokluht

Üye

Telefonu bir buçuk ay önce sıfırlamıştım o günden beri yüklüler bende. Sıfırlamadan önce de varlardı ama onlar + değildi diye hatırlıyorum.
Bu arada battery Pro + da kilit ekranı desteği olsa iyi olurdu.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Abi bunların bazıları yeni değil.Ben öncedende yükleyip silmiştim mesela
Stopwatch Pro+ , level meter pro+ flash programı ve yumurta programı bunları eskiden yükleyip kurmuştum.
Ama aklıma takılan birşey var.Bu batarya programı mesela diğerlerinde kimisi şarjı fazla yemesine sebep oluyordu diye söylemler vardı.Bu Nokia destekli yapıldıysa wp8 e tam yapılmıştır diye düşünüyorum o halde telefona diğerlerine göre daha fazla pozitif yönden yararlı olur dimi?

OozyStaw

OozyStaw

Üye
çok iyi geliştiricilerin geliştirmesi ayrı bir güzel :D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
uygulamanın adı değişince geçmişte görünen adının da değişme durumu var diye biliyorum? :hmmm

Üst Alt