iphone 5 şarj 1 saatte bitiyor yardım

Sponsorlu Bağlantılar

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 şarj 1 saatte bitiyor yardım
Telefonu alalı 3-4 ay oldu telefona dokunmasam bile şarjı 1-2 satte eriyip bitiyor sebebi ne olabilir bir de kapatıp açayım belki düzelir dedim kapanır kapanmaz tekrar açılıyor ne yapmamı önerirsiniz telefon yurtdışı garanti falan oluyo mu bunda servise göndersem? Bu arada jb yok

furkan_111

Üye
Kardeşim Bitmesinin Sebebi bendede Var ŞArj Aletin Salam Olcak. Orjinal Şarj Aleti Kullanmanı Tavsiye Ederim. Şarjını Bitir. Batarya Şarj Ediciyle Şoklarsan Sorun Kalmaz..

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Bitmesinin Sebebi bendede Var ŞArj Aletin Salam Olcak. Orjinal Şarj Aleti Kullanmanı Tavsiye Ederim. Şarjını Bitir. Batarya Şarj Ediciyle Şoklarsan Sorun Kalmaz..

Adaptör orijinal kablosu bozulmuştu kabloyu da turkcell den aldım ttec marka bütün turkceller ondan satıyomuş. Kapanmama konunda bilginiz var mı acaba? Ayrıca nasıl şoklanır?

farukbekl

farukbekl

Üye
sen ne şoklamasından bahsediyorsun. samsung mu o veya nokia telefon mu zannettin. telefonu restore et. tekrar dene..

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
sen ne şoklamasından bahsediyorsun. samsung mu o veya nokia telefon mu zannettin. telefonu restore et. tekrar dene..
üstteki arkadaş demiş şokla diye ben de nasıl diye sordum şoklanır demedim ben

ozdede01

ozdede01

Üye
üstteki arkadaş demiş şokla diye ben de nasıl diye sordum şoklanır demedim ben

Arkadaşım ne şoklaması ya :) telefonu güzel bi restore et bi de orijinal bi şarj kablosu al ama bire bir orjinal olsun.eğer düzelmezse yine yaz yine buraya bi kalibrasyon yapalım

nanotex

nanotex

Üye
Apple ürünleri satan biryere git ve orijinal adaptör al. Voltajı filan düşük geliyordur muhtemelen

FK5896

FK5896

Üye
orjinalden şaşmayın sonra bataryası falan patlıyor.. zaten bu tip haberlerde çoğunlukla çinden geliyor..

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Adaptörüm orijinal arkadaşlar kablo da orijinal bulamadım Çorum'da yaşıyorum ve hiç bir yerde yok o yüzden turkcellden aldım ttec marka bütün turkceller satıyor ve garantili ürünleri için öneriyor ben de ondan aldım ama 2 gündür aynı. Kalibrasyon diyen arkadaş nasıl yapılır acaba bi yardımcı olun arkadaşlar yoksa yurtdışına göndercem valla kullanılmıyor böyle

Joker.

Joker.

Üye
Açık uygulamaları kapat ,hücreseli filan kapalı tut , wifi filanda ihtiyacın olduğunda aç

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Joker.

Joker.

Üye
Ben bu şekilde 2 gün rahat sarj gitti mesajlaştım konuştum filan , hücreselde 3G açınca su gibi gidiyor sarj haberin ola

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu şekilde 2 gün rahat sarj gitti mesajlaştım konuştum filan , hücreselde 3G açınca su gibi gidiyor sarj haberin ola
Kardeş su gibi gittiğini biliyorum da neyi açarsan aç beklemede 1-2 saatte şarj bitmez. Bi anormallik olduğu için konu açıp sizlere danıştım

0MG90

0MG90

Üye
İnternetten bak orijinal adaptörü kesin vardır uygun olanı al ama. Batarya tamamen bitince şarja tak sonra düzelir belki. Düzelmezse servise yolla.

Takipçi Satın Al

Üst Alt