General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Buğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, muslumcu46 ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Buğra üfleyerek tuş kilidini açıyor mu
Evet açıyor :kıskıs:

Güvenlik-sesli komut buradan koyacaksın Ahmet abi çalışma prensibi mikrofon zaten normal telefona üfleyince algılıyor illa mikrofona üflemeye gerek yok
Tek 2 sorunu var galeri yok menüde onu uçurmuş herhalde bugün ufak fix verecek. birde dosya yöneticisiden telefonun kendi hafızası ve kart yer değişt,irmiş yanı kartı kendı hafızası gibi görüyor kendı hafızasını kart gibi görüyor başka şey yok nexus vs diğer tüm romlardan daha hızlı çok iyi :spr

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
KayraBey

KayraBey

Üye
Yakında telefonu eşimden alacağım. Ona lg g2 alacağım. Telefon elime geçsin gerekeni yapacağım :eller:

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46 ve Buğra
muslumcu46

muslumcu46

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
muslumcu46

muslumcu46

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve Dede
Ccihat67

Ccihat67

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Ragnar Lothbrok

Ragnar Lothbrok

Üye
Arkadaşlar Denizli de nereden bulabilirim?

srnagora

Üye
Arkadaşlar ben dün yeni bir discovery aldım ama bir sıkıntım var sorun bende mi acaba ne yapmalıyım sizce telefon belli bir süre sonra kilitleniyor ekran söndükten sonra güç tuşu falan hiç bir ise yaramıyor bataryayı çıkartıp takmam gerekiyor fabrika ayarlarına döndüm yine değişmedi sorun aynı
Arkadaşım merhaba. eşime aldım bu telefondan 2 hafta önce. beyaz rengini. ondan iki hafta öncede kendime mavisini almıştım. bende bir sorun olmadı ama eşiminki aynı dediğin sorunlarla karşılaştı. telpaya kendim götürdüm. yazılım güncellemesi yaptılar. em tamamen türkçe oldu hemde taş gibi. bugünde kendi cihazımı götürüp yazılım güncellettim. 1 saatte verdiler. benimki de artık tam türkçe ve kapanma falan yok. parti parti alıyorlarmış. bazı partilerde çıkıyormuş. dert etme, gönder yaparlar garanti kapsamında.

• Beğen
Tepkiler: danismaz61
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye

Evet açıyor :kıskıs:

Güvenlik-sesli komut buradan koyacaksın Ahmet abi çalışma prensibi mikrofon zaten normal telefona üfleyince algılıyor illa mikrofona üflemeye gerek yok
Tek 2 sorunu var galeri yok menüde onu uçurmuş herhalde bugün ufak fix verecek. birde dosya yöneticisiden telefonun kendi hafızası ve kart yer değişt,irmiş yanı kartı kendı hafızası gibi görüyor kendı hafızasını kart gibi görüyor başka şey yok nexus vs diğer tüm romlardan daha hızlı çok iyi :spr

Link pls :)

tufless

tufless

Üye
Arkadaşlar Xperia U verip üstüne ne kadar eklemem gerekir ? Yada bunu yapmam mantıklı mı ? Bi fikirlerinizi alıyım :D

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Kesinlikle al pisman olmassin

yefendisi

Üye
Arkadaşlar 3g de falan problem yaşamadım, dün Tango programıyla abimle Gökçeada dan görüntülü görüştük, süper hatta ön kamera abimde iphone 5 olmasına ragmen kırmızı benimki çok netdi şaşırtıcı

- - - Eklendi - - -

Bu paraya alınabilecek en iyi telefon diyebilirim, yıllarca insanları sömürdüler sizde sömür ülmeyin! Türk markası fakat telefon yurtdışından ithal ediliyor

a_snmz

Üye
Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?

Kusura bakmayın köydeydim de cevap veremedim. "srnagora" cevap vermiş zaten.En iyisi servise götürün.

- - - Eklendi - - -

Evet hocam farkettim onu wi-fi kapalı iken böyle bir sorun yoktu acaba tüm telefonlarda böyle mi bu olay yoksa bazı cihazlarda mı böyle gidip değişim talep edeceğim diğer cihazın kusuru ise. Birde bu mekanik midir yazılımsal mıdır sizce yani yeni güncelleme ile çözülebilir mi?

Kusura bakmayın köydeydim de cevap veremedim. "srnagora" cevap vermiş zaten.En iyisi servise götürün.

Üst Alt