Kardeş bir şikayeti yok o şikayetçi olanlar ya hiç telefon kullanmamış ya da 600 liraya aldığı maldan 1800 liralık performans bekleyip garip bir düşünceye bulaşmış.
kardeşim, ben telefonun beyazını kullanıyorum kuzenimde mavisi var biz beğenerek aldık. Ben s3le yaptığımız her şeyi yapıyorum, şarjı 1 gün gidiyor yoğun kullanımda diğer tüm androidler gibi, kulaklığı ve sesi muhteşem. Özellikle kulaklığı bass olarak sony'nin telefonlarıyla aynı kalite gibi. Plastik parça kalitesi olarak discovery s3le birebir aynı. Yani plastik kapak ne bekliyorsun ki bir yandan avantaj, daha hafif oluyor.
Discovery dünyanın en ince android telefonu, niye ucuz dersen s3 de 300 dolar bu da 220 dolar adamlar üstüne karı az koymuş satsın diye anlayacağın. Kamerası çok güzel, çektiğim fotoğrafı yayınladım dün çektim. Ön kamera da iyi görüntülü konuşmalarda çok iyi görüntü sağlıyor bulanıklık yok. Telefonda dahili hafıza 4 gb diye üzülme 16gb class10 hafıza kartım var benim sandisk'in bu telefonda uygulamaların karta kurulamayanlarını bile kurabilirsin öyle bir özelliği var.
Oyun performansı güzel ben öyle real racing 3 modern combat felan oynamıyorum ama sırf denemek için indirdim 500 600 mb 1 gb oyunları gayet güzel kasma görmedim az bölümlerini oynadım. Bunun dışında 5 tane chat programı var hepsi takır takır. Telefon görselliği müthiş zaten ips lcd ekranı var. amoled'e bin basar.
telefonun bazılarında ölü piksel, ışık sızması, kumlanma yapan kamera vs çıkabiliyormuş ama son parti yani 4. parti (13 ağustos çıkışlı) ürünlerde bunlardan hiçbirine rastlanmadı. Yani sorun yok olursa da 2 yıl garantisi var istediğin zaman değiştir, servise ver. Bunun dışında denilenlere kulak asma onlar bu telefonu alıp kullanmayan, ne kadar çok para o kadar kalite gibi aciz görüşü olan insanlar diye tahmin ediyorum kimse hakaret diye almasın sözüm meclisten dışarı. Sen başka sorun varsa sor bana, şuan telefon elimde gayet mesajımı yazıyorum wifidan geziniyorum, uygulamalar hızlı. Telefonun çözünürlüğü 1280x720 bu arada süper bir şey.
Özellikle 600 liraya 4.7' ekran, Android 4.2, 1 gb ram, 1.2 ghz işlemcili dört çekirdek performans başka hiçbir yerde yok. O insanlar lg nexus'a da o telefon çöp s3alın diyorlardı şuan s3 ün mü oyun performansı iyi nexusun mu sorarım sizlere
Sağlıcakla kal sorun varsa konuya yaz buradayım.