s3 TELEFONUM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

telemo

Üye
    Konu Sahibi
s3 TELEFONUM AÇILMIYOR LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar telefonum bi anda kendini kapattı ve habire kendini yeniden başlatıyo ama logo ekranında kalıyo ne yapabilirim İnternetteki araştırmam sonucu recovery yapıp ordan fabrika ayarlarına döndürenlerin sıkıntısı gitmiş ama ben ses azaltma home tuşu ve güç düşmesine aynı anda basıyorum önüme bi ekran geliyo "volume up:continue , volume down:restart " yazıyo ama telefon kendini tekrar yeniden başlatmaya sokuyo bilgisi olanlar yardım ederlerse çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim..

cardanadam

cardanadam

Üye
önce orjinal romu bul sonra odin programını bul ses kısma ana ekran tuşu ve power tuşuna aynı anda baş çıkan ekranda ses kısma tuşuna basın kabloyla bilgisayara bağlayıp odin ile indirdiğiniz romu yukleyin

telemo

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ama telefon download ekranına geçmiyor ses kısma + güç + home tuşuna bastığımda önüme iki seçenek çıkıyor volume up:continue , volume down:restart volume up'a basıyorum ama telefon kendini tekrar başlatıyo napabilirim

cardanadam

cardanadam

Üye
bende s2 varken yapıyordu aynısını romu tekrar yüklenince düzeliyordu birde ses açma tuşuna basiyorsan ses kısma tuşuna bas yani hangi tuşa basiyorsan diğerine basarak dene

- - - Eklendi - - -

m.youtube.com/watch?v=xZ9DcgAgpPA&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DxZ9DcgAgpPA

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/androidde-bulununan-modlar-ve-ilgili-kavramlar-download-mod-recovery-mod-kernel-firmware-vb-615147.html

- - - Eklendi - - -

www.enkisa.com/wp-content/uploads/2013/05/All-Galaxy-S3-Download-Mode-580x362.jpg

telemo

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide denedim hiç bir şekilde download veya recorvery ekranına ulaşamıyorum :( eklediğiniz resimdeki gibi ekran geliyo ama nereye basarsam basayım telefon kendini yeniden başlatıyor

cardanadam

cardanadam

Üye
m.youtube.com/watch?v=2fMk0PhA_qc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D2fMk0PhA_qc

- - - Eklendi - - -

resim ve video attım izle

- - - Eklendi - - -

forumda Nextman nickli biri var onu bul o benden daha tecrübeli allahın izni ile kurtarirsiniz telefonu

telemo

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açamadığımdan dolayı videodakileri uygulayamıyorum

- - - Eklendi - - -

forumda Nextman nickli biri var onu bul o benden daha tecrübeli allahın izni ile kurtarirsiniz telefonu

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
ses acma tusu na basacaksin kisma degil

telemo

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ikisinide denedim ama bi sonuç yok malesef ne ses açma düğmesi nede kapama düğmesi bi işime yaramıyo download ekranına bir türlü ulaşamıyorum

cardanadam

cardanadam

Üye
sen bu ekranı goremiyormusun

- - - Eklendi - - -

telefonun pilini çıkar tekrar tak ses kısma home tuşu power tuşu üçüne birden basılı tut bir ekran gelecek karşına şimdi bırakabilirsin son olarakta ses açma tuşuna bas dowland moduna girer odinle son yazılımı yükle telefonun düzelir

- - - Eklendi - - -

http://www.enkisa.com/wp-content/uploads/2013/05/All-Galaxy-S3-Download-Mode-580x362.jpg bu resimde basman gereken tuşları gösteriyor yanlız telefon kapalıyken yapman lazım açıkken yaparsan olmaz

telemo

Üye
    Konu Sahibi
evet o ekranı göremiyorum ama ses açma tuşuna bassamda telefon kendini yeniden başlatıyo sıkıntım bu ayrıca bataryayı çıkarıp takınca telefon direk ben hiç bi tuşa basmadan kendini açıyo acaba telefonun açma kapama düğmesinde mi bı sıkıntı var

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonun sıvı teması gördümü bu olay ya sıvı teması yada düğme bozuldugunda oluyor benimde aynı olmuştu ama bende sıvı teması vardı seninki büyük ihtimalle telefonun power tuşu basık kalıyor normaldede o tuşa 8 saniye basık tutunca restart atıyor senin telefonun düğmesi bozuk

telemo

Üye
    Konu Sahibi
yaklaşık bir ay önce bi sıvı teması oldu ama şu aşamaya kadar herşey normaldi dün gece bi anda kapandı ve kendini resetlemeye başladı. Benimde aklıma sıvı temasından olabileceği geldi ama 1 ay sorunsuz bi şekilde çalışınca bi anlam veremedim

cardanadam

cardanadam

Üye
bence hiç vakit kaybetmeden servise ver

telemo

Üye
    Konu Sahibi
çarşamba günü samsung yetkili servisine gidecem ama sıvı teması olduğunu söylesem mi bilmiyorum sizce napmalıyım

cardanadam

cardanadam

Üye
soylemesende anliyorlar zaten sen söyleme yinede cebimde taşıyorum dersin sorarlarsa terden olduğunu düşünüp belki ücretsiz yaparlar

telemo

Üye
    Konu Sahibi
belkide sorun sıvı kaynaklı değildir ondan diyorum en iyisi söylememek gerekirse terden dolayı derim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yapılacakları yapmışsınız.Heleki sıvı temasının ne zaman arıza yaratacağını bilemezsiniz.Ancak Açılmayan ve odin moda girmeyen %80 boardda sorun çıkıyor bunu biliniz.ses kısma+menu+power tuş kombinasyonu ile yapmaya çalıştığınız halde açılmıyorsa ivedi servise vermenizde fayda var .Tekrar geçmiş olsun

telemo

Üye
    Konu Sahibi
sanırım telefonun açma düğmesinde bi sıkıntı var basılı kalmış gibi ondan dolayı giremiyorum download ekranına diye düşünüyorum. tam girecekken kendini kapatıp açıyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt