Exper mi codegenmi acil yardim

Sponsorlu Bağlantılar

cork_94

cork_94

Üye
    Konu Sahibi
Exper mi codegenmi acil yardim
CODEGEN ULTİMİX 88 260 TL ÇOK İYİ UYGUN BİR FİYAT

BUNU ALMALIMIYIM YOKSA BİM E 160 TL YE EXPER GELİYOR

tablet alacağım ikiside iyi 4 çekirdekli biri 8" biri 7" ama arada büyük bi fiyat farkı var. TABLETİ DAHA ÇOK OYUN OYNAMAK AMAÇLI ALIYORUM SİZCE HANGİSİNİ ALIYİM BİM DEN ALMAK DOĞRUMUDUR ?

restmod

restmod

Üye
Codegene hic bakma servis denen biseyi yok kuzen aldiydi senseru bozuk cikti bakmadilar dogru duzgun bimdeki idare eder butcen sanirim 250-300 arasi bence polypadlere bak gayet guzel tabletleri var

cork_94

cork_94

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve internet te dolaşmak için alacağım ekran kalitesi yüksek bi tablet önerirmisin dokunmatiği hassas polypad in bazı oyun canavarı tabletleri var diyolar

restmod

restmod

Üye

Bu ikisinden birini secebilirsin ozellikler ayni sayilir 7708ekrani daha iyidir

cork_94

cork_94

Üye
    Konu Sahibi

Bu ikisinden birini secebilirsin ozellikler ayni sayilir 7708ekrani daha iyidir

Şu an bunu alabilirim tavsiye ettiklerini almam çok uzun sürer para biriktirmem 3 ay civarı hemen almak istiyorum bim dekini alayımmı oyun için güzelmidir ?

restmod

restmod

Üye
Sen bilirsin o zaman alabilirsin grafik kartinin modeli ne bilmiyorum ama bana sorarsan almisken iyi bisey al

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Codegen varken sakın bunu alma

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
kardeş bende exper var kral bi tab roomda atarsan padişah olr ben atamaım daha atsan haber ver: )

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Merhabalar;
Sımdılık boyle gıdecegını sanıyosunuz ama tablete alıstıkca onla oyun ve fılm harıcınde seyler yapacaksınız. Onu kesfedeceksınız ve onla neler yapabılecegınızı merak edeceksınız. Codegen ve Exper de ıyı hos ama... Eger gercek bır destek ıstıyorsan - gerek fızıksel gerek yazılımsal olarak - ben sana Artes onerırım. Butcene uygun cok ıyı Artesler var. Ama sana onerım katıyyen Probook Exper Codegen onermem. En azından o butce ıcın. Yanı cunku 500 tl yr falan onlarında ıyılerı var ama benım sana onerım Artes

Takipçi Satın Al

Üst Alt