Lumia 620 İphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 İphone 4s
Arkadaşlar 4-5 ay önce 620 almıştım.Çok güzel telefon ama ne yazıkki wp8 de cok eksik var.en son bi arkadaşımın faceden (çok önemli bi konuydu) attığı mesajın bildirimi 5 saat sonra gelince dedim olmaz olsun böyle telefon.Gittim sordum temifz filanda diyerekden 550-650tl arası 2.el satacağım.üzerinede 350-450tl koyup iphone 4s 2.el alacağım.2.el konusunda dükkan tanıdık o yüzden problem olmaz sizce mantıklı bir seçim olacakmı ?

igordom

Üye
eğer önemli konuların devam etmekteyse ve beklemeye zamanın yoksa et gitsin ama ben beklerim arkadaş önemli konularıda pc den filan takip ederim yada facede beklerim filan dersen lumia 620 devam et güncelleştirme olunca düzelir

Churchil

Üye
620 yi 400 e satabilirsen op basina koy

• Beğen
Tepkiler: sinanozcan312
beslagics

beslagics

Üye
Aynen arkadaş haklı o fiyata asla almazlar eğer tanıdık değilse 350-400 çekiyor çoğu dükkan bizimkilere.

enterneoll

enterneoll

Üye
telefoncuya 550'den yukarı satman zor tabi alırlarsa forum'a bak lumiaları genelde almıyorlar ve 4s ile değiştirmeye kesinlikle değer

Anil-D

Anil-D

Üye
kimse 4s takas yaparmı

Serhanas35

Üye
o fiyata satamazsın en fazla 450 :D

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Tanıdık diyorum kuzenime 3gs temiz 350rl vermişti

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Sıfırı 750 mi :) En pahalı fiyatı 750 diyecektin galiba.

keremunye

keremunye

Üye
İnanıyorum ki güncelleştirmelerden sonra ve sistem iyice oturduğu zaman,bu tip konu başlıkları;iphone5 im var wp8 kadar akıcı ve entegre değil,acaba lumia 925 ile üstüne ne kadar verirsem takas ederim olarak değişecek!!:))

nanotex

nanotex

Üye
500 e satarsın işte. temiz bi 4s alırsın doğru seçim. ben sattım 920yi birkaç hafta önce.. iphone 5 alıcam almanyadan gelecek onu bekliyorum

x-scarface

x-scarface

Üye
İnanıyorum ki güncelleştirmelerden sonra ve sistem iyice oturduğu zaman,bu tip konu başlıkları;iphone5 im var wp8 kadar akıcı ve entegre değil,acaba lumia 925 ile üstüne ne kadar verirsem takas ederim olarak değişecek!!:))

Çok ütopik bence :D Amacım tartışmak veya cihaz marka savunuculuğu değil nihayetinde umrumda olmaz markalar ancak wp dediğiniz kadarki seviyeye geldiğinde uçan elma çıkar.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence facebook sizin içine çok önemliyse güzel mantık çünkü 4s kolay kolay ucuzlamıyor.Geri dönmek istediğinizde onu satar bir lumia daha alabilirsiniz.Ama satıp 4s aldıktan sonra wpblue güncellemesini bekleyin o çıktıktan sonra geri dönün ve o zaman iyi ki wp kullanıyorum diyeceksiniz.Şimdilik bu konuda pek birşey yapılır mı bilmiyorum ama wpblue güncellemesiyle isterse elma uçan telefon çıkarsın isterse samsung saydam telefon çıkarsın farketmez.Nokia ve ms wp blue dan sonra uçuşa geçecektir bunuda bilen google onu engellemeye çalısmaktadır..

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Bence facebook sizin içine çok önemliyse güzel mantık çünkü 4s kolay kolay ucuzlamıyor.Geri dönmek istediğinizde onu satar bir lumia daha alabilirsiniz.Ama satıp 4s aldıktan sonra wpblue güncellemesini bekleyin o çıktıktan sonra geri dönün ve o zaman iyi ki wp kullanıyorum diyeceksiniz.Şimdilik bu konuda pek birşey yapılır mı bilmiyorum ama wpblue güncellemesiyle isterse elma uçan telefon çıkarsın isterse samsung saydam telefon çıkarsın farketmez.Nokia ve ms wp blue dan sonra uçuşa geçecektir bunuda bilen google onu engellemeye çalısmaktadır..

aslında ben wp'yi programlama yapmak için almıştım ama ne yazıkki sdk'sı 32bit pc desteklemiyordu.Unity3d kullanıyorum onada desteği daha gelmedi(betada) + olarak app studioda basit ama yararlı bi uygulama yapmıştım fakat bunun mağazaya eklenme sürecini ne yazıkki anlayamadım.Sanırım iosta bu olaylar daha kolay çözülür

smltrl

Üye
820im serviste iphone 4 kullanıyorum üzerine para verip geçmeye değmez bence o kadar mükemmel bir işletim sistemi değil ki benimki 4 iyice bitik zaten şu an bunu yazarken kasıyo telefon

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
820im serviste iphone 4 kullanıyorum üzerine para verip geçmeye değmez bence o kadar mükemmel bir işletim sistemi değil ki benimki 4 iyice bitik zaten şu an bunu yazarken kasıyo telefon

4 şuan için kötü bir telefon zaten 512mb ram tek çekirdek ben 4s alacağım demiştim onda 1gb ram çift çekirdek var ve daha cıkacak 1 belki zorlarsak 2 yılın oyununu açacağını düşünüyorum :)

smltrl

Üye
4 şuan için kötü bir telefon zaten 512mb ram tek çekirdek ben 4s alacağım demiştim onda 1gb ram çift çekirdek var ve daha cıkacak 1 belki zorlarsak 2 yılın oyununu açacağını düşünüyorum :)
Ben 4 değil iOS için söylemiştim en sona da 4 iyice bitik diye ekledim :) Ve 620 de 512 ram :)

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Ben 4 değil iOS için söylemiştim en sona da 4 iyice bitik diye ekledim :) Ve 620 de 512 ram :)

ama ne yazıkki mc4 order chaos gibi 512b yeterli olan oyunları wp kısıtlamış durumda. :( o açıdan 4 bir adm önde

Takipçi Satın Al

Üst Alt