Criver
Üye
Tabletin Özelliklerini Bilmiyorum Ama 800 MhZ İşlemcide KasmadıYükleyip Nicki'ni Buraya Yazarsan Sevinirim Online Oynarız
![]()
Bugün tablete MostWantedı attım hafızası doldu artık geleck yıla oynarız

Tabletin Özelliklerini Bilmiyorum Ama 800 MhZ İşlemcide KasmadıYükleyip Nicki'ni Buraya Yazarsan Sevinirim Online Oynarız
![]()

Yine Tek Başıma Kaldım
Bugün tablete MostWantedı attım hafızası doldu artık geleck yıla oynarız![]()
![]()

Note 2'de şarj durumunu saymazsak problemsiz oynuyorum. Acemiyiz diye ezikliyorlar ama
Paylaşım için teşekkürler.
nickini söyle oynayalımOyun içi nickim d4ck3r. Ekle deneyelimBende acemiyimnickini söyle oynayalım

Yanlız Dikkat Et Ağır Acemiyim Telefon Biraz KasıyoOyun içi nickim d4ck3r. Ekle deneyelim![]()

Kolay gelsin. Kendi modelim Galaxy S3'e yüklemek için 3-4 gündür uğraşıyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım, sonunda şu şekilde hallettim;
Telefonunuzun kendi hafızası içerisinde Android > data hedefine gidin.
com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörü oluşturun.
Bunun içerisinde de Files klasörü oluşturun.
İndirdiğiniz sd dosyalarını -69 tane olmalı- herhangi bir klasör içinde olmadan Files klasörüne kopyalayın.
Apk'nizi English (United States) dilinde iken kurun. Wi-Fi veya 3G'niz açık olsun ve oyunu çalıştırın.
İyi oyunlar.

Oynarsın Oynarsın Ben- 1.2 GHz CPU
- 512 MB RAM
- Adreno 203 GPU
- 4gb telefon hafizasi 4gb hafiza karti
Oynaya bilirmiyim??

Saol kardes)Oynarsın Oynarsın Ben
800 MhZ İşlemci
512 Ram
Adreno 200 + Enhanced İle Oynadım![]()
Güya 5 çıkacakmış gameloft yayınlamış videosaunu
Bizim cihazlar epey zorlanır görünüşe bakılırsa
Evet Modern Combat 5 gelecek.
[video=youtube;zjz614QVyfQ]http://www.youtube.com/watch?v=zjz614QVyfQ&feature=player_detailpage#t=4[/video]

Bizim cihazlar epey zorlanır görünüşe bakılırsa
Güzele benziyor hadi bakalım

ama ben kasma tarzı birşey olacağıı sanmıyorum o kadarda değil
Yapacak bir şey yok teknoloji böyle ilerliyor![]()

ama ben kasma tarzı birşey olacağıı sanmıyorum o kadarda değil![]()
Bende böyle aşırı efektli yerlerde ufak kasmalar oluyor ama onun dışında sorun yok
Evet aynı düşünüyorum. Fps düşüşleri olur sadece oynanışı etkilemez. MC4 bende sorunsuz. Havok motoru iyi iş çıkarıyor anlaşılan.

Bende böyle aşırı efektli yerlerde ufak kasmalar oluyor ama onun dışında sorun yok
- - - Eklendi - - -
Kasma dediğimde yani takılmıyor fps düşüşü diyelim ama genede gayet rahat oynanılıyor..