Modern Combat 4: Zero Hour v1.1.0 (Non-Root/Offline)

Sponsorlu Bağlantılar

Criver

Üye
Tabletin Özelliklerini Bilmiyorum Ama 800 MhZ İşlemcide Kasmadı :D Yükleyip Nicki'ni Buraya Yazarsan Sevinirim Online Oynarız :)

Bugün tablete MostWantedı attım hafızası doldu artık geleck yıla oynarız :D:D :ehe

DotMatrix

DotMatrix

Üye
Note 2'de şarj durumunu saymazsak problemsiz oynuyorum. Acemiyiz diye ezikliyorlar ama :D
Paylaşım için teşekkürler.

kaihl20

Üye
Kolay gelsin. Kendi modelim Galaxy S3'e yüklemek için 3-4 gündür uğraşıyorum. Aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım, sonunda şu şekilde hallettim;

Telefonunuzun kendi hafızası içerisinde Android > data hedefine gidin.
com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM klasörü oluşturun.
Bunun içerisinde de Files klasörü oluşturun.
İndirdiğiniz sd dosyalarını -69 tane olmalı- herhangi bir klasör içinde olmadan Files klasörüne kopyalayın.
Apk'nizi English (United States) dilinde iken kurun. Wi-Fi veya 3G'niz açık olsun ve oyunu çalıştırın.

İyi oyunlar.

Hocam internet 1.1.0 torrent bul indir ozel mesaj atarsan nerden indirecegini soylerim

- - - Eklendi - - -

Beyler benim nick ParaDoXTr 40 seviyeyim beraber oynayalim :)

orxan_92

orxan_92

Üye
- 1.2 GHz CPU
- 512 MB RAM
- Adreno 203 GPU
- 4gb telefon hafizasi 4gb hafiza karti
Oynaya bilirmiyim??

memeto9898

memeto9898

Üye
- 1.2 GHz CPU
- 512 MB RAM
- Adreno 203 GPU
- 4gb telefon hafizasi 4gb hafiza karti
Oynaya bilirmiyim??
Oynarsın Oynarsın Ben

800 MhZ İşlemci
512 Ram
Adreno 200 + Enhanced İle Oynadım :)

.caner.

.caner.

Üye
:tşk:

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Güya 5 çıkacakmış gameloft yayınlamış videosaunu

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Güya 5 çıkacakmış gameloft yayınlamış videosaunu

Evet Modern Combat 5 gelecek.

[video=youtube;zjz614QVyfQ]http://www.youtube.com/watch?v=zjz614QVyfQ&feature=player_detailpage#t=4[/video]

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
codblackops2

codblackops2

Üye

Evet Modern Combat 5 gelecek.

[video=youtube;zjz614QVyfQ]http://www.youtube.com/watch?v=zjz614QVyfQ&feature=player_detailpage#t=4[/video]
Bizim cihazlar epey zorlanır görünüşe bakılırsa :D
Güzele benziyor hadi bakalım

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

ama ben kasma tarzı birşey olacağıı sanmıyorum o kadarda değil :hmmm

Evet aynı düşünüyorum. Fps düşüşleri olur sadece oynanışı etkilemez. MC4 bende sorunsuz. Havok motoru iyi iş çıkarıyor anlaşılan.

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye

Evet aynı düşünüyorum. Fps düşüşleri olur sadece oynanışı etkilemez. MC4 bende sorunsuz. Havok motoru iyi iş çıkarıyor anlaşılan.
Bende böyle aşırı efektli yerlerde ufak kasmalar oluyor ama onun dışında sorun yok :hmmm

- - - Eklendi - - -

Kasma dediğimde yani takılmıyor fps düşüşü diyelim ama genede gayet rahat oynanılıyor..

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Bende böyle aşırı efektli yerlerde ufak kasmalar oluyor ama onun dışında sorun yok :hmmm

- - - Eklendi - - -

Kasma dediğimde yani takılmıyor fps düşüşü diyelim ama genede gayet rahat oynanılıyor..

Bakalım yeni oyun sorunsuz olur umarım. Sene sonuna doğru çıkar diye tahmin ediyorum.

[video=youtube;51aV7NVqgEE]http://www.youtube.com/watch?v=51aV7NVqgEE&feature=player_detailpage#t=24 0[/video]

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
viodeoyu izleyemedim ama sorunsuz oynarız umarım :D :oke:

Üst Alt