Sonra Telefonda gene bi seçenek olcak ona basın ' Telafonu Pc'den çıkart ' gibi bişey ona basın telefonu çıkartın apkyı yükleyin 

Oldu mu?Sd Dosyasını Çekmek İçin Wi-Fi'ye basıyorum Sonra Hiç Birşey Dolmadan Oyun Yüklendi Diyor Sonra Girmiyor İlla PC'den Mi İndirmem Lazım SD'yi ?
İndirdim Atıyorum Telefona
Evet wifi üzerinden indirmiyor.
Baya Uzun Sürcek Gibi 
Bide bunun Gibi Sağlam Gangstar Rio Bulabilrsen Çok İyi Olur 

Direk Mi Atıyor Yoksa Hata Mı Veriyor ?Benim telefon root felan değil pek anlamıyorum zatende. Dosyaları indirdim söylenen gibi yaptım oyun açıldıktan bir süre sonra kapanıyor yardım lütfen ?
Tabletin Özelliklerini Bilmiyorum Ama 800 MhZ İşlemcide KasmadıBenim tablete yüklemiştim ilk sürümünü kasmıştı acaba şimdi de kasar mı?![]()
altta özellikler
![]()
Yükleyip Nicki'ni Buraya Yazarsan Sevinirim Online Oynarız 
Forumda Birden Fazla Yerde Görev Alıyorsa Oraları Takip Edip Kendi Konularına Bakmakta Gecikebilir, Böyle Kalabalık Bir Sitede Mod.'luk Zor Olsa Gerek... Bazı Sitelerde Mod'luk Yaptığım İçin Biliyorum...Ayıptır sorması sizi kim moderatör yaptı 'Anıl' paylaşım yapıyoruz konuları çöpe taşıyorsun yaptığın paylaşımlara teşekkür mesajı yazıyoruz üşenmeden tenezzül ediptde bi rica ederim demiyorsun(Site yetkilileri içinde sadece sen böylesin)anlamıyorum amacının ne olduğunu
Ayıptır sorması sizi kim moderatör yaptı 'Anıl' paylaşım yapıyoruz konuları çöpe taşıyorsun yaptığın paylaşımlara teşekkür mesajı yazıyoruz üşenmeden tenezzül ediptde bi rica ederim demiyorsun(Site yetkilileri içinde sadece sen böylesin)anlamıyorum amacının ne olduğunu
kardesım ayıp edıyosun nextman ve ANIL on numara adamdır bana yardımları cok olmuştur beyenmiyosan cık kapı orda![]()