Su pac cslissaydi super olcakti ses cikmiyor tek sorunu omega. Rom var mesela s2 de
Xda o sorunu çözmüşlerdi baktınız mı acaba ?
Nerde link verebilirmisin

maclaw in sitesindede var cm pac yeni cikmisda indiremedim linkini alabilen varsa verebilirmi .d

Maclaw pac romunu en son 3 Ağustos'ta güncellemiş sitesinde de en son aokp güncellemiş gözüküyor![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyrun hocam bi bakın![]()
working yaziyo denicektim sitesinde link bulamadim
Saol kardesim yarın kurucam isime cok yaradı haloyuda kullanabilicem
arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi ????
s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootladım ve bu 4.2.2 yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen biri yardım etsinHer romun kendine ait bazı detayları oluyor indirdigin roma göre değişir
ben s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootlaım sürüm 4.1.2 ve ben bunu 4.2.2 yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım eder misin ?
working yaziyo denicektim sitesinde link bulamadim
s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootladım ve bu 4.2.2 yüklemek istiyorum ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum lütfen biri yardım etsin
- - - Eklendi - - -
ben s3 mini kullanıyorum cihazı şimdi rootlaım sürüm 4.1.2 ve ben bunu 4.2.2 yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım eder misin ?
Pac romunu çok beğendim 3 romunda özelliklerini kullanabiliyosun cm aokp ve pac
sorunsuz mu peki aramalar sesler uygulamalar kamera sinyal filan
Hersey sorunsuz ama şarj berbat 1 saat internete girdim %20 gitti
orjinalının çıkmadığını biliorum peki bu cm 10.1 romunu nasıl yükleyecem ??
orjinal 4.2.2 yapamassin cikmadi daha guncelleme ama cm 10.1 romu 4.2.2 tabanli oldugu icin onu yuklersen 4.2.2 ozellikleri eklenir
orjinalının çıkmadığını biliorum peki bu cm 10.1 romunu nasıl yükleyecem ??