Nokia Pro Camera, Video Trimmer ve Video Upload Uygulamaları Mağazaya Eklendi!

Sponsorlu Bağlantılar

bozokluht

bozokluht

Üye
:tşk: uygulamalar markete yüklendiğine göre artık AMBER yarın gelir :D

Zaten Pro camerayı Ambersiz yükledim tam açılıyordu bu sürümde çalışmam falan dedi altında da

iyi haber:güncellemelerini kontrol edebilirsin

yazıyordu . Şu anlık güncelleme yok ama umarım iyiye işaretir.

skynet

Üye
Teşekkürler bilgi için bir sorun bildirmek istiyorum yada başka arkadaşlarda da durum böylemi Pro camera dan resim çekince ilk resim esnasında süper şekilde görünüyor ancak 1-2 saniye sonra yani resmi kaydedince görüntüyü bozuyor bu durum sadece bendemi böyle yoksa herkezdemi Bi bilgi verirseniz sevinirim

Sık olmasada arada yapıyor bende de :bilmm

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Evet resmi çektiği anda süper bi keskinlik var ve 1-2 sn sonra kayboluyor o netlik :). Telefonun kendi kamerası da öyle şu anda. Güncellemeden sonra olmuştu...
Ayrıca Pro camera düzgün çalışmıyor örneğin ön kamerayı kullan dediğimde atıyor ve video ayarlarına girip 720p 24 fps'yi seçin ve video çekimini başlattıktan sonra zoom yapın. Ekran kafayı yiyor :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca merak ettiğim bir durum var . Lumia 820 kullanıcısı olarak soruyorum . Telefonuma Pro Cam kurmuş bulunmaktayım ve bu uygulama güncellendiğinde güncellendi bilgisi bizlere de gelir mi? :hmmm

Eren-MT

Evet resmi çektiği anda süper bi keskinlik var ve 1-2 sn sonra kayboluyor o netlik :). Telefonun kendi kamerası da öyle şu anda. Güncellemeden sonra olmuştu...
Ayrıca Pro camera düzgün çalışmıyor örneğin ön kamerayı kullan dediğimde atıyor ve video ayarlarına girip 720p 24 fps'yi seçin ve video çekimini başlattıktan sonra zoom yapın. Ekran kafayı yiyor :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca merak ettiğim bir durum var . Lumia 820 kullanıcısı olarak soruyorum . Telefonuma Pro Cam kurmuş bulunmaktayım ve bu uygulama güncellendiğinde güncellendi bilgisi bizlere de gelir mi? :hmmm

Gelir

efeler12

efeler12

Üye
Ayrıca Pro camera düzgün çalışmıyor örneğin ön kamerayı kullan dediğimde atıyor ve video ayarlarına girip 720p 24 fps'yi seçin ve video çekimini başlattıktan sonra zoom yapın. Ekran kafayı yiyor :)[/QUOTE' Alıntı:
Bende bu sorun yok :hmmm

pederr

pederr

Üye
920 ile uyumlu olduğu için sorun olmayabilir. Eğer 920 hariç sorunu olmayan varsa demek ki sorun bende :)

evet 920 de sorun yok da bu fotoğraf işi canımı sıktı ya hepsinden ziyade kuzenmde s4 var telefonu yarıştırıyorduk kamerada kazanıodm hep şimdi reklam olduk önce böyle bişey olmuyordu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Pro Camerayı akşam birkaç kez denedim.
Gayet iyi çekiyor.

skynet

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet ya ön kamerayı seçtiğimde direk atıyor :dry:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Evet ya ön kamerayı seçtiğimde direk atıyor :dry:

Lumia 920 kullanıyorum.
Amber'i Rom yoluyla, Pro Camera'yı ise resmi olarak mağazadan kurdum.
Pro Camera'da hiç bir sorun yok.
Her iki kamera da düzgün çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve ÖEY
narnia16

narnia16

Üye
92x serisi dışında sorun yaşanıyor sanırım. Adamlar boşuna sadece pureviewli modellere vermemiş uygulamayı.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

skynet

Üye

Lumia 920 kullanıyorum.
Amber'i Rom yoluyla, Pro Camera'yı ise resmi olarak mağazadan kurdum.
Pro Camera'da hiç bir sorun yok.
Her iki kamera da düzgün çalışıyor.

Zaten tek problem ön kamera oda benim için önemli değil ama ne yalan söyleyim pro camera'ya bayıldım :good:

Üst Alt