Nokia Pro Camera, Video Trimmer ve Video Upload Uygulamaları Mağazaya Eklendi!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia Pro Camera, Video Trimmer ve Video Upload Uygulamaları Mağazaya Eklendi!

Evet sevgili Lumia 920 sahipleri.

Sonunda beklenen uygulamalar mağazaya eklendi.

Telefonunuzdan Nokia Collection'a girerek ulaşabilirsiniz.

Nokia Pro Camera : Bu kamera uygulaması ile kameranın ince ayarlarını yönetebilir ve etkileyici fotoğraflar çekebilirsiniz.

Nokia Video Trimmer : Bu uygulama ile çektiğiniz videoların yalnızca istediğiniz ya da işinize yarayacak bölümlerini kesip alabilirsiniz.

Nokia Video Upload : Bu uygulama ile Trimmer aracılığıyla kesip biçerek son halini verdiğiniz videoları internete yükleyerek arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tacettinn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

Tacettinn

Tacettinn

Üye

alasulumurat

alasulumurat

Üye
820 de henüz yüklenemiyorlar?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
820 de henüz yüklenemiyorlar?

Bu uygulamalar Lumia 1020 ve Lumia 92x serisi için. (Lumia 920, 925, 928).

Ancak şuradaki konuda arkadaşımızın anlattığı yöntemi kullanmak suretiyle diğer cihazlar da korsan olarak bu uygulamaları yükleyebilirler :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Ancak şuradaki konuda arkadaşımızın anlattığı yöntemi kullanmak suretiyle diğer cihazlar da korsan olarak bu uygulamaları yükleyebilirler :oke:

"korsan" demiyeydin eyiydi be dostum bir an kendimi kötu hissettim:kop2:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Korsana evet :D :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

skynet

Üye
620'ye 3'nüde kurdum sorunsuz çalışıyor :tşk:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Amberden sonra korsanları bekliyorum :) Proya ihtiyacım olacak

bozokluht

bozokluht

Üye
920'ye amber olmadan yükledim diyecektim ki içimde kaldı , yükledikten sonra çalışmadı :(

alasulumurat

alasulumurat

Üye

Talimatlara göre yaptım ve Yükledim. Pro cam Süper bir program :)

braayn

braayn

Üye
bende kullanıyorum şuanda acaba biz illegal yükledik yha güncellemeleri alırmı bizim Lumia 820 :) ??

pederr

pederr

Üye
Teşekkürler bilgi için bir sorun bildirmek istiyorum yada başka arkadaşlarda da durum böylemi Pro camera dan resim çekince ilk resim esnasında süper şekilde görünüyor ancak 1-2 saniye sonra yani resmi kaydedince görüntüyü bozuyor bu durum sadece bendemi böyle yoksa herkezdemi Bi bilgi verirseniz sevinirim

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Teşekkürler bilgi için bir sorun bildirmek istiyorum yada başka arkadaşlarda da durum böylemi Pro camera dan resim çekince ilk resim esnasında süper şekilde görünüyor ancak 1-2 saniye sonra yani resmi kaydedince görüntüyü bozuyor bu durum sadece bendemi böyle yoksa herkezdemi Bi bilgi verirseniz sevinirim

bende tam tersi. Çekerken kötü gözüküyor,çektikten sonra güzelleşiyor.

- - - Eklendi - - -

bende kullanıyorum şuanda acaba biz illegal yükledik yha güncellemeleri alırmı bizim Lumia 820 :) ??

sanmıyorum. Yine aynı şekilde pc üzerinden bağlanmak gerekir.

ÖEY

ÖEY

Üye
:tşk: uygulamalar markete yüklendiğine göre artık AMBER yarın gelir :D

pederr

pederr

Üye
nasıl kurdunuz bende kurulamaz yazıyor

kardeş amber güncellemesini yüklemeden kullanamazsın bilgi için teşekkürler kardeşim demeli benm kamerada acayiplik var Bi de Smart camera ya güncelleme gelmiş

hasansen_83

hasansen_83

Üye
Haber için teşekurleer

emelli

emelli

Üye
ben mağazaya nokia pro cam yazdım direk geldi yükle yazıyodu ve yükledim hiç uğraştırmadı beni :)

Üst Alt