İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
şubatta aldğım 820 mi satıyorum. Acil paraya ihtiyacım var. 700lira verene vericem. Çok üzgünüm hiç ayrılmak istemiyorum ama başka çarem yok ilgilenen arkadaşlar mesaj atabilir.

Şimdiden hayırlısı olsun ...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar global romda kilit ekranında müzik çalıyor ne kıyak öyle küçük bi ses çok mutlu oldum :D türkcellde yoktu :D ulan diyorum nereden geliyor diye bu ses.

Ehhh yani Turkcell'de kısıtlamışta kısıtlamış hani :bilmm

• Beğen
Tepkiler: PureFood

ÖEY

ÖEY

Üye
arkadaşlar global romda kilit ekranında müzik çalıyor ne kıyak öyle küçük bi ses çok mutlu oldum :D türkcellde yoktu :D ulan diyorum nereden geliyor diye bu ses.

Nasıl müzik? Kilit ekranına alırken veya çıkarken ki çıkan sesi mi kast ettin?

ÖEY

ÖEY

Üye

Su damlası sesi gibi bir şey ;)

E, o bende var :D Ayarlardan zil sesleri + uyarılara girip ekranın altındaki sesli uyarı seçme yerinde kilitleme ve kilit açma diye bir kısım var. Onu tiklersen ses çıkıyor. Ben telefonu ilk aldığım zamandan beridir var o özellik :D:D Yeni bir şey değil yani. Büyük ihtimalle Harun daha yeni fark etti :kıskıs:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
E, o bende var :D Ayarlardan zil sesleri + uyarılara girip ekranın altındaki sesli uyarı seçme yerinde kilitleme ve kilit açma diye bir kısım var. Onu tiklersen ses çıkıyor. Ben telefonu ilk aldığım zamandan beridir var o özellik :D:D Yeni bir şey değil yani. Büyük ihtimalle Harun daha yeni fark etti :kıskıs:

Telefonu ilk aldığında kapatmış bir daha açmayı unutmuş herhalde :)

Sonra da global ROM'un AMBER'in nimeti demiş :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
PureFood

PureFood

Üye
yok yok kilitlerken ve kilidi açarken su sesi çıkıyordu türkcellde. ama şimdi 0001e geçtiğimden beri bir de hafif müzik çalıyor bazen. çok hoş, kimse bilmiyor mu ya :D olay tik tik ya da tek bir damla sesi değil :D çok ilginç

ardacumhur

ardacumhur

Üye
yok yok kilitlerken ve kilidi açarken su sesi çıkıyordu türkcellde. ama şimdi 0001e geçtiğimden beri bir de hafif müzik çalıyor bazen. çok hoş, kimse bilmiyor mu ya :D olay tik tik ya da tek bir damla sesi değil :D çok ilginç

Devreler yanmış senin :D

PureFood

PureFood

Üye

Devreler yanmış senin :D
deli olduğumu düşünebilirsiniz ama keşke siz de duysanız.. böyle hani piyanoda eller bi tarafa gidince sıralı olarak nota sesleri çıkar ya, öyle bir müzik, 4-5 saniyelik. ama belirli aralıklarla oluyor.

ardacumhur

ardacumhur

Üye

deli olduğumu düşünebilirsiniz ama keşke siz de duysanız.. böyle hani piyanoda eller bi tarafa gidince sıralı olarak nota sesleri çıkar ya, öyle bir müzik, 4-5 saniyelik. ama belirli aralıklarla oluyor.

Valla süpermiş o zaman :D

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ARkadaşlar Nokia Lumia 1020 Çinde 5999 yuanı yani TL 'ye çevirirsek 1890TL den satışa sunulmuş. Bu az çok Türkiye fiyatını tahmin etmemize yardımcı olur :) 2000tl üzerinde olacağı açık :)

PureFood

PureFood

Üye
belki çin'de de vergiler yüksektir :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ARkadaşlar Nokia Lumia 1020 Çinde 5999 yuanı yani TL 'ye çevirirsek 1890TL den satışa sunulmuş. Bu az çok Türkiye fiyatını tahmin etmemize yardımcı olur :) 2000tl üzerinde olacağı açık :)

evet ama Çin'e özel kutu icerigi olacak. Yani kutu iceriginde surpriz hediyeler de cikacak. Mesela camera grip(80$):D

kartal-78

Üye
arkadaşlar amber güncelleme si daha l920 ye gelmedi gözükmüyor ne zaman gözükür

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Eli kulağında

• Beğen
Tepkiler: serinaga
efeler12

efeler12

Üye
playlist oluşturamayanlar için

respection123

Üye
Benide Alın Listeye :) 720

IVI-Elia

Üye
hayırsever arkadaşlar sizden ufak Bi şey istesem..

Lumia 920 si olan birisi beyaz bir duvarı düz Bi şekilde (yatay olarak) çeker misiniz?

bu gerçekten gerekli flashzsız olabilir lütfen cidden lazım :D

- - - Eklendi - - -

Bi kişi de gökyüzü fotoğrafı çekebilir mi? Tamamen mavi olması lazım yani sadece gökyüzü gözükmeli lütfen hadi birbirinize yardım etmek için buradayız lütfen :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Bulutsuz bir açı bulamadım :(

serinaga

serinaga

Üye
820 var bende maalesef, hemen çekip upload ederdim ama :bilmm

- - - Eklendi - - -

Ooo Gökçen yine her zamanki gibi hızlısın ...

Üst Alt