Eski sim kartındaki numaralar gözükmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Eski sim kartındaki numaralar gözükmüyor
Arkadaşlar ben birkaç gün önce Turkcell'den Avea'ya geçtim. Turkcell'i kullanırken simde rehberim vardı. Avea'ya geçtikten 1 gün sonra numaraları telefon hafızasına geçireyim dedim. Turkcell hattımı taktım "SIM kart takın" dedi ve rehberi göstermedi, "SIM hafızasındaki numaralar gösterilemiyor" diye hata verdi. Lütfen yardım edin telefon Nokia 603.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Metin hiç yedek almadınmı ? Bildiğim kadarıyla taşıma esnasında rehberde sorun olmaması lazım :hmmm

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi
Metin hiç yedek almadınmı ? Bildiğim kadarıyla taşıma esnasında rehberde sorun olmaması lazım :hmmm

Unuttum abi, birkaç telefona hattı takıp denedim hepsinde sim kart yok hatası veriyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Unuttum abi, birkaç telefona hattı takıp denedim hepsinde sim kart yok hatası veriyor

Anladım ama bende tam tersi taşıdım mesela Avea'dan Türkcell'e hiç sorun olmamıştı müşteri hizmetlerine bir sor istersen ama sim kartın manyetik alandan dolayı sıkıntı olmuşda olabilir.

Metin MF

Metin MF

Üye
    Konu Sahibi

Anladım ama bende tam tersi taşıdım mesela Avea'dan Türkcell'e hiç sorun olmamıştı müşteri hizmetlerine bir sor istersen ama sim kartın manyetik alandan dolayı sıkıntı olmuşda olabilir.

Muhtemelen dediğin gibi oldu abi, yok mudur ki bir çözümü

Uhops

Uhops

Üye
Bende turkcell'den avea'ya geçmiştim hiç numara falan aktarın demedim ama genede aktarıklardı.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Arama ve mesaj sorunun yoksa zaten sim değiştirmek çözüm olmaz kanımca.

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

ismail

ismail

Üye
eğer 1 kere olsun hafıza kartına yedeklediysen recovery prosu denemeyi dene ama peek ümidim yok

Üst Alt