Bu kriterlerde telefon önerir misiniz

Sponsorlu Bağlantılar

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Bu kriterlerde telefon önerir misiniz
merhaba arkadaşlar . Yeni bir android telefon almak istiyorum . Kriterler şöyle -oyun olarak ağır oyun oynamam pek ama bi subway i kesinlikle kasmadan oynayabiliyim. -ekranın Ppi değeri yani netligı ve parlaklığı kötü olmasın. Ekran büyüklüğü 3.5 "ve üstü olsun . -kamera ses kalitesi ve kasa kalitesi hiç önemli değil. -garanti ve teknik servisi olsun . evet arkadaşlar önerilerimizi bekliyorum. En fazla 650 fln olsun fiyatı. Telefonla yapacağım şeyler : -oldukça aktif internette sorf -sıkça En fazla subway gücünde küçük oyunlar. -video seyrederim sıkça . böyle ışte önerileri bekliyorum. -NOT : android hariç sistem de olabilir .

UpOneTR

UpOneTR

Üye
650tle 2.el motorola razr xt910 alabilirsin

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Arkadaşım 500 800 tl arasında telefon istiyorsan gmd.

4.7 inc ips ekran var. Videolar için ideal.

Quad core 1.2 a7 işlemci ve sgx544mp gpu var.İstersen mc4 oyna banamısın demiyor.

Kasa dandik gibi duruyor ama emin ol çoğu telefondan sağlam

Zaten telpa garantili.

Marka takıntın yoksa senide aramıza bekleriz.

furkey

Üye
Arkadaşım 500 800 tl arasında telefon istiyorsan gmd.

4.7 inc ips ekran var. Videolar için ideal.

Quad core 1.2 a7 işlemci ve sgx544mp gpu var.İstersen mc4 oyna banamısın demiyor.

Kasa dandik gibi duruyor ama emin ol çoğu telefondan sağlam

Zaten telpa garantili.

Marka takıntın yoksa senide aramıza bekleriz.

abartmak olmasın şimdi mc4 de nexus 4 bile bana mısın diyor :D

Geri kalanına katılıyorum. 600 liraya şahane bir telefon ve arkadaş için biçilmiş kaftan

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Geri kalanına katılıyorum. 600 liraya şahane bir telefon ve arkadaş için biçilmiş kaftan

Şimdi kendimemi inanayım sanamı ? Bizzat beb oynadım.Arada bir küçük kasmalar dışında önemli bir fps düşüşü yok. :)

60Samet09

60Samet09

Üye
Lumia 620 tam sana gore

jr_arif

jr_arif

Üye
s3 mini 2. el alabilirsin

best1905

best1905

Üye
Hala lumia onerenler varya allah allah git discovery al

farukbekl

farukbekl

Üye
Git iphone 4 al 3 sene kullan. İos 7 de geldi. Canavar gibi.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye

ace2 de en ufak bi kasma yok

oktayasa

Üye
    Konu Sahibi
Git iphone 4 al 3 sene kullan. İos 7 de geldi. Canavar gibi.
ya iphone 4 çok güzel ama ios 7 hem kasare diyolar hem de görüntüsü gerçekten kötü geldi.jb yapsam ve 6.1.3 te kalsam ios 7 ye geçmeden kullanabilir miyim.yani jb li markette de güncelleme ister mi uygulamalar ?

mali6334

mali6334

Üye
Gm discovery tam senlik bence hıc kacırma haaa param cok dıyosan aynı ozelliklere gıt tonla para ver zevk senın

Üst Alt